2015. augusztus 04.

Augusztus 04. kedd – Ma teljesedik be a Vénusz és a Jupiter bolygók együttállása, éjfél előtt, az Oroszlán csillagkép szívénél. Érzelmi, párkapcsolati téren is simulhatnak az élmények, történések. Szépen, lépésről lépésre haladva, a jövőkép is tisztul. A Vénusz által termékeny oldalunk most erős, figyeljünk arra, miben is vagyunk termékenyek, hol tudunk teremteni, vagy harmonikussá varázsolni dolgokat! Az érzékek, a vágyak, a női minőség kiterjedő, burjánzó jelenléte szépíti meg napjainkat, ugyanakkor ő kis hozhatnak most tanításokat. A háttérben a feltétlen szeretet csillaga, a Regulus ragyog! Ezzel a szellemi-lelki töltéssel érdemes kezelni minden kapcsolatunkat.
Nincs kivétel.
Lehet úgy is, hogy hivatalos, jogi ügyekben, vagy igazságérzetünket tekintve, fény derül a múlt dolgaira és most lehet elrendezni, letisztázni őket. Segítség mindig van, akkor is, ha nem látható. Az ötletekre, gondolatokra érdemes odafigyelni!
Lassan a Merkúr is közelíti ezt az együttállást, így egy nagy, égi hármas kezd kibontakozni. Az igazságok, az érzelmi-női működések megértése, átlátása, megbeszélése egyre inkább terítékre kerül. Most mélyebben pillanthatunk a szeretet működésének titkaiba és a szeretet fényét szavakba ültetve, igazi csodákra vagyunk képesek!
A Hold ma a Kos tüzes jegyében kedvez az új lendületet kívánó helyzeteknek, az új dolgok elindításának, ám ennek hátterében még az eddigi működések összegzése, régi szálak levágása, vagy régi vágyak visszahívása áll.
Van úgy, hogy a gyakorlat megelőzi a tudatot. Talán már megléptünk, megtettünk valamit, belül mégis kell még a változás, a továbblépés.

Zentai Anna