2015. augusztus 01. – 02.

Augusztus 01. szombat – 02. vasárnap – A Nap a Rák csillagkép ölében halad, az anyaság minősége érezhető, az önmagunkból való táplálás, a szeretetből teremtés idejét éljük. A Belső Otthon állapotában találhatjuk magunkat, vagy felismerhetjük, miben nyilvánul meg lelkünk benső szentélye. Vasárnap kezdi elhagyni a Nap a Rák második ágát és az elengedő szeretet egyre inkább átveszi a helyet a szívünkben.

A Hold sorsunk fontos feladatainak felvállalásáról mesél, érzékelteti, hogy mennyire fontos letenni a múlt terheit és szabadon lépni tovább.A múlt tisztázását a Vízöntő Angyal hozza el. Vasárnap már előre tekintünk, a jövő felé, és a jövőért való szabadulás óráit éljük, a jövő képei tisztulnak le.

 

A szombati napon még libikókázhat a lelkünk – tanulás most, hogy hol az egyik, hol a másik minőségben tudjunk jelen lenni. Mindkettő rendben van. Mindkettőnek ideje van. Vasárnap már a lelkünk mélyebb üzenetei szólítanak meg. Megélhető a mélységes harmónia, érzékelhetőek a lélek mélyebb rétegei és tisztázhatóak, oldhatóak a régi sebek. Nem csak a beszélgetésekben lehetünk nyitottak és ötletesek, de nagy ötletek is ránk találhatnak, amik kisebb-nagyobb inspirációkkal mutatnak vágyaink megvalósulása felé.

 

 Zentai Anna