2015. április 09.

Április 09. csütörtök – A Tűz elem lelkesítő, felemelő, inspiráló ereje hatja át a mai napot. A Hold (lelkiség), a Jupiter (magas bölcsesség, igazság) és az Uránusz (szabadság, tisztítás, tudattágítás) között létrejövő háromszög által érezhetjük, hogy egy igazi tisztító tűz söpör végig bensőnkben, ki akar szabadulni az anyag fogságából, felszárnyalva a végtelenbe. Nem csak igazságérzetünk érintett ebben erősen (minden jogi-hivatalos üggyel együtt), de az élet működéséről alkotott elveink, eddigi tudásunk is fejlődni és működni akar. A mostanában kiderülő igazságokra rálátva, egyre inkább az az igényünk, hogy tisztább, igazabb módon éljünk.
A Hold egyre emelkedik a Tejútra, a nap második felében már nyitva állnak a dimenziókapuk, fokozódik az intuíció, aktívabb álmok jönnek. A péntekre virradó álmokat különösen érdemes figyelni, nagyon tiszta meglátásokat hozhatnak. Továbbra is ideje van, hogy világosan, egyértelműen, határozottan, egyenesen ki legyenek mondva dolgok. Ez így tiszta. És nem, a feszültséget nem az teremti, hogy elmondunk valamit, hanem az, hogy nem mondjuk el. A lélek úgyis mindent érzékel. Az igazság elől nem lehet elbújni.
„Ami elől menekülsz, az felé tartasz.”

Plusz egy javaslat: ha van bármilyen kívánságunk, vágyunk, azt leírhatjuk egy papírra, majd (biztonságos körülmények között) elégethetjük. Mert, hogy a tűzben átminősülve meg tud valósulni. 
A hozzá társított érzések itt is fontosak.

Zentai Anna