2015. július 04.-05.-06.

Július 04. – 05. – 06. – A Nap és a Mars az Ikrek csillagai alatt jár, így most van ideje, hogy megismerjük, megtapasztaljuk mindkét oldal működését, bármilyen életterületről, helyzetről is legyen szó. A Rák jegyében járva üzenik, hogy az aktív, erőteljes otthonteremtés napjait éljük és ezt elsősorban belső megélésként érdemes értelmezni, csak ezen túl vonatkozik a külső otthonra, élettérre. Most fontos, hogy tudatosodjon bennünk, kik vagyunk valójában, miben érzi otthon magát a lelkünk, mit szeretünk, mit akarunk és mit nem; illetve, hogy ki is álljunk ezekért a dolgokért. A múlt kutatása, a dolgok eredőjének, múltjának megismerése is időszerű.
A Merkúr a hétvégén a Bika szarvának Tejúton nyugvó csúcsainál halad el, így szellemi szinten most vagyunk a legfogékonyabbak az égi üzenetekre, most lehívható nagyon sok információ.
A Hold szombaton a Bak csillagképben jár, majd a Vízöntőbe is belép és hétfőig folyamatosan itt halad. A hétvége és a hétfő így nagy részben szól a tiszta érzések és információk áramlásáról, tisztázásról, tisztításról, szabadság megteremtéséről. Most könnyebb angyalokkal foglalkozni, őket érzékelni is. 
Az álmaink e három napban fontos üzeneteket hoznak. Szombaton fontos lehet, hogy világosan kiállva azért, akik vagyunk, megszabaduljunk attól, ami valójában nem vagyunk. Vasárnap épp az fog segíteni, aminek ellent tartunk. Ha kellemetlen érzést, feszültséget tapasztalunk, a megoldás kimerülhet abban, hogy pusztán úgy döntünk: biztosak vagyunk az érzéseinkben, önmagunkban. Az igazi értékeket most sem a kézzel fogható dolgokban kell keresni, hanem a láthatatlanban.
Hétfőn a letisztulás, a jövő tisztázása, az elvonulás, a lelki inspirációk ideje van. Az érzékelésre érdemes ma több figyelmet fordítani, de ez cselekvésre is késztethet. Itt tetőződik egy folyamat, amelynek során megtanulhatjuk kinyilvánítani önmagunkat, felvállalni azt, amit igazán szenvedéllyel akarunk és összhangot találni a látszólag különböző minőségekben.
Továbbra is érvényes, hogy illendő megvizsgálni és megismerni a másik oldal helyzetét, működését, hiszen meglehet, hogy amit eddig negatívnak hittünk, arról most kiderül, hogy épp ellenkező minőségben létezik. Figyeljünk arra, hogy mi hoz lázba, mi érint meg, vagy mi az, amit még elítélünk, és ha van lehetőség arra, hogy a másik féllel szemtől szemben megbeszéljük a helyzetet, akkor merjük megtenni ezt! Kellemesen meg fogunk lepődni és egészen átértékelhetjük a dolgokat, ahogyan kitágul a látókörünk és kiderül, hogy valójában mi magunk voltunk félreinformálva, vagy láttuk tisztán a teljes képet.
Zentai Anna