2014. szeptember 18.

Szeptember 18. csütörtök – A Hold a Rák jegyében, az Ikrek csillagkép alatt jár. Érzékenyek, fogékonyak, intuitívak lehetünk most, ugyanakkor kedvez a nap a vizes tevékenységeknek. A nap első felében érdemes az érzések, érzelmek megélésére hangsúlyt fektetni, éppen azért, hogy ne féljünk megélni őket. Az apró részleteket is kitűnően érzékeljük ma és az önértékelés erősítésének is kedveznek az égiek. Érdemes végiggondolni, miben is vagyunk otthon és eszerint alakítgatni, formálni a világunkat. A család és az anyaság is hangsúlyt kap ma, fontos lelki tapasztalatokat hozhat, könnyebben gyakoroljuk a következetességet, megbízhatóságot és felelősséget.
Az Ikrek alatt járó Hold üzeni, hogy lélekben (és családi ügyekben) tapasztaljuk most a poláris, különböző minőségeket, ez alapján pedig el tudunk indulni az isteni minőségek felé. A testvériség is üzenet lehet a kapcsolatok terén – nem egymással, inkább egymásért érdemes küzdeni, együtt munkálkodni a magasabb célokért.
Az esti órákban bármely ügyben könnyítést, segítséget, támogatást, sugallatokat is kaphatunk. Megérthetjük az elmúlt élményeink egy szeletkéjét és azt is, min érdemes még dolgozni magunkban – így már könnyebben továbbléphetünk.

Zentai Anna