2014. szeptember 26.

Szeptember 26. péntek – Péntekre virradó álmaink az eddigi munkáink gyümölcseiről, aratásairól is szólhatnak, de megnyílik ma éjjel egy olyan dimenziókapu is, amely magasabb szférákba, angyali dimenziókba, tiszta minőségekbe vezet! 
A Nap és a Merkúr mellett ma a Hold is a Mérleg jegyében jár, kora délután lép a Skorpióba. Az egyensúlyteremtés, a harmónia, a finom, kellemes megélések, az emberi kapcsolatokban megélt örömök dominálnak. Délután és este a skorpió Holdnál már a lelki stabilitás és megújulás ideje jön.
A Hold és a Merkúr mai együttállása a Szűz jövőbe érkező részénél az érzések kifejezését, lelki beszélgetéseket, érzelmi működések megértését üzeni, ami a jövő érdekében történik. Párkapcsolatok jövőjét most érdemes megbeszélni, családi ügyeket most érdemes tisztázni.
Az utóbbi időben a Szűzben járó égitestek a rendrakás idejét hozták el – ez testi értelemben is aktuális, vagyis az egészség helyreállítása történhet meg. Már jó pár napja jelen van a „diéta” időminősége is, bármely értelemben és területen – az utóbbi időben sok olyan dolgot fogadhattunk magunkba, amelyekkel a lelkünk, a szívünk valójában nem tud azonosulni, amit már nem tudunk megemészteni, mert tisztán érezzük, hogy nem helyes, vagy nem mi magunk vagyunk, nincs vele dolgunk. Ezek emésztési problémákat is okozhatnak, a test figyelmeztet, hogy nem kell akármit lenyelnünk és magunkba fogadni, válogathatunk is. Az emésztés a Hold analógiája, aki a Belső Otthon szimbóluma – amennyire ismerjük és vállaljuk önmagunkat, amennyire biztosak vagyunk abban, kik is vagyunk és mi is az utunk, annyira tudjuk megszűrni is azt, ami kívülről érkezik. Nem kell bármit elfogadni. Most, ezekben a napokban, ha már túlterheltük a lelkünket-testünket azzal, ami nem jó neki, ideje diétázni. Olykor abból is, ami egyébként jó és kellemes, mégis nem a megfelelő minőségben működtettük eddig – most ezt is helyretehetjük. Néha kell egy kis szünet, egy kis fellélegzés, hogy újra mag-unkra találjunk és ismét letisztulva tudjunk társainkkal kapcsolódni, ki tudjuk fejezni saját, igazi egyéniségünket.


Zentai Anna