2014. szeptember 24. – 25.

Szeptember 24. szerda – 25. csütörtök

 Régi személyiségünk változását éljük és ebben legfőbb tanítók a kapcsolataink. Folyamatosan zajlik a régi működések elhagyása, elengedése. Ha a kisebb mozzanatokra figyelünk, akkor szerdán a múlt rendezése, csütörtökön már a jövő elősegítése van terítéken. Az angyalok segítő jelenléte és súgása folyamatos.
A Mars erejének köszönhetően képesek vagyunk a szokásosnál is mélyebb erőket megmozgatni magunkban, kitörni bármilyen mélypontból. Kemény munka olykor, de aki úgy dönt, hogy elébe áll a szeretet próbájának, az egóburokból kivágja önmagát, akár véres verítékkel is, aki önmaga fejlődésére meri fordítani az erőket, az győztesen fog kikerülni a küzdelmekből.
Szerdán reggel az újhold sugarai egy szép, kiegyensúlyozottabb, új kezdetet ígérnek. Ennek előfeltétele lehet, hogy valami lezárjunk, befejezzünk. Új párkapcsolati minőség előkészítése is ez az újhold. Este a küzdelmekhez és a megújuláshoz kapunk segítséget.
Csütörtökön kicsit nagyobb erőfeszítéssel jobb eredményeket érhetünk el. Álmokra most is érdemes odafigyelni. A bölcs, szeretetteljes, kiáradó Jupiter és a tisztító erőket mozgató, korlátokat átszakító Uránusz emelő erőkről üzennek. Új korszak nyílik, de ennek az elengedés/engedés a háttere. Ideje mindent tisztázni.
Folyamatosan rendelkezésünkre állnak olyan mágikus erők, intuitív megérzések, amelyekkel eleve ráérzékelünk társainkra, helyzetekre, valós, mögöttes minőségekre. Tessék bízni bennük és követni őket!


Zentai Anna