2014. október 15.

Október 15. szerda

 A Hold tovább halad az Ikrek csillagkép alatt és teste után a fejeket érinti, így a mai napon (estén) megvan a lehetősége annak, hogy az eddigi két-ségeket, két-elkedéseket, kettős tapasztalásokat megértsük. A Hold mögött az Egyszarvú segít, hogy a látható, felszínen zajló dolgok mögött tisztán lássuk az egységet és a szeretet erejével megváltsuk magunkat, a különböző minőségeket egymással kiegészülővé tegyük. Ennek kiemelt ideje a szerdáról csütörtökre virradó álmok ideje és a reggel.
A Nap továbbra is a Szűz csillagkép jövő felé lépő, megérkező részénél halad, a térd után most a könyök rész hangsúlya következik, tehát továbbra is a hajlékonyságunk, változtatni tudásunk lehetősége jelenik meg. 
Ne ijedjünk meg attól, hogy az élet próbák elé állít bennünket! A legnagyobb próbák mindig a cél előtt várnak. Itt hívhatjuk be a Sárkány minőséget is, amelytől erőt nyerhetünk a győzelemhez.
A megoldás már a küszöbön kopogtat. Mérföldkő lesz ebben a csütörtöki nap – a Nap és a Merkúr együttállása a Spica, az Aranykalász csillaga alatt, amely világosságot önt gondolatainkba, szavainkba, egyértelmű megbeszélését és megértésé mutatja dolgainknak, világos információáramlást tesz lehetővé és learatását eddigi vetéseinknek.


Zentai Anna