2014. október 27.

Október 27. hétfő – A Nap és a Vénusz továbbra is angyali fényben úszva halad, a Skorpió belső, nem látható, mögöttes működéseit kutató időszakában. Az Angyal a belső tisztaságra törekvés fényét adja ehhez a titkokat kutató, belső küzdelmekkel is járó folyamathoz, a Jupiter pedig most éri el azt a pontot az Oroszlán csillagkép feje alatt, amelynél már visszavonhatatlanul ideje jön rálátnunk önnöncselekvéseinkre. Ha azt érezzük, hogy egy spirituális témakörben kutatva már igényeljük a magasabb színvonalat, ez sem véletlen.
A Mars az égi Tejút-barlang szájánál jár, készen arra, hogy belépjen a beavatások színhelyére. A Hold is a Tejúton halad, ellátva bennünket a gyógyítás üzeneteivel és erejével. Hétfőn, a reggeli órákban végzett gyógyító meditáció különösen hatékony lehet, ha arról szól, hogy valamitől tisztulni szeretnénk, vagy egy betegséget levágni akarunk magunkról. A sugallatokat is érdemes ez időben figyelni. Ez a nap is hozhat megértést, melytől könnyebbé válunk.
A Vénuszban most megjelenő angyali női minőség és a Neptunuszban megnyilvánuló mélységes tisztító-oldó erő ma energikusan összekapcsolódik. Érzelmeink a szokásosnál is mélyebbek, szenvedélyesebbek, mámorosabbak lehetnek. A szexualitásban mélységes érzékenységgel kapcsolódhatunk társunkhoz, a művészetekben pedig teljes elmélyülést, feloldódást, azonosulást találhatunk. Az égi tanítások szólhatnak arról, hogy érzelmi kapcsolatok terén nem a külső forma, hanem a belső tartalom szólít meg és ez jelent hosszú távú, mély összehangolást. Szólhatnak arról is, hogy önnön mélységeinkből ideje előásni a régen elszenvedett sérelmeket, fájdalmakat, hiszen amíg öntudatlanul ezek hatalma alatt állunk, addig mérgezhetik a jelen állapotot – ám amint merjük felszínre hozni a mélyre temetett élményeket, érzéseket – máris oldani tudjuk őket. A női minőség és a párkapcsolatok átalakulása zajlik, a mai napon egy erőteljes tisztító lökéssel (a folyamat hatóköre több napig tart, így a ma este 20 óra körüli időszak csak a piramis csúcsa lesz).


Zentai Anna