2014. október 18. – 19.

Október 18. szombat – 19. vasárnap

 A szombati nap, különösen a reggeli-délelőtti órák a felismerések, a megértések ideje. Az elmúlt időszakban megszerzett tapasztalások értelmet nyernek. Estére a Hold eléri az Oroszlán szívét, a Regulust, így a szeretet ereje nyilvánulhat meg. Érezhetővé válik, hogy biztos, stabil pontot a feltétlen, odaadó, tápláló szeretet jelent.
A szombati nap aktivitásától ismét eltér a vasárnapi nyugalmasabb, visszafogottabb időszak. A Hold immár a Szűz jegyében jár, ideje rendet raknunk otthonainkban – legyen szó a kívül látható, vagy a belül érzékelhető minőségekről. Ha egész-ségünk helyreállításán munkálkodunk, érdemes a természetes gyógymódok felé nyitni és egyébként is kerülni a testet-lelket mérgező anyagokat.
A lelkünk e napon kiegészülésre vágyhat, napközben a víz, este a nyugodt tűz minősége jelenik meg. Az esti órákban lelkünkből kidolgozhatjuk mindazt, ami nem méltó hozzánk, hogy megerősödve újjáalakuljunk. Lelkünk, érzéseink mélységét és magasságát is megtapasztalhatjuk, szorgos munkával, a célra fókuszálva erőt meríthetünk.
A Vénusz vasárnap kerül együttállásba a Spicával, az Angyal megérkező, előrelépő lábának fejével, az Angyali Dimenziókapuval. A női minőség dimenzióugrása válik lehetővé! A nők számára saját nőiségükben, érzékelésükben, érzéseikben való emelkedést és stabilizálódást, a férfiak számára szintén az érzésekben való megnyílást és biztosodást hozhatja ez az idő. Művészi érzékenységben elmélyülést, termékenységben megerősödést élhetünk meg. Most a Nő az, aki angyallá válva magasabb minőségbe emel. Párkapcsolatokat, harmónia és testi örömök megélését illetően most van az aratás időszaka.


Zentai Anna