2014. november 07.

November 07. péntek – Akár anyagi, akár érzelmi boldogulásunk válik mostanában kérdésessé, a szombatra virradó álmok megmutatják, hogyan léphetünk rá egy olyan útra, amely a világossághoz, az újjászületéshez vezet. (Biztonsággal kapcsolatban érdemes tudni, hogy mindig önmagunkban és soha nem kívül találjuk meg – az anyag múlandó, a lélek örök. Álmokkal kapcsolatban pedig, hogy igen magas intelligenciaszinten íródnak és mindig rámutatnak arra, hogyan tegyük még teljesebbé életünket – ha sokkoló hatásúak, akkor pláne, hiszen épp azért akarják felkelteni a figyelmet, hogy észrevegyük, mivel jobbíthatunk, segíthetünk önmagunkon. Álmainkat tehát becsüljük, értékeljük, és mindig tartsuk szem előtt, hogy – ritka kivétellel – önmagunk belső világát tárják elénk!)
A Hold ma is a Bika kényelmes, földies jegyében jár. A lelkiség és érzések princípiuma háromszöget képez a Vénusszal (nőiség, érzelmek, párkapcsolat, termékenység) és a Jupiterrel (magasabb összefüggések megértése, hit, bizalom, igazság, bölcs belátás). A Hold és a Vénusz a külső-belső biztonsággal-biztossággal kapcsolatos megéléseket, érzéseket mutatják, ezek együttes elfogadására, a bőségre tudunk megnyílni. A testi megélések nagy szerepet kapnak most (evés, szexualitás, stb.) és még inkább az, hogy érzéseinket anyagba ültessük, kézzel foghatóan megéljük. Ha felismertük, mit érdemes átalakítani, megemelni magunkban, akkor most tudunk tenni ezért. Önmagunk felé is irányuló (!) szeretettel, mások felé irányuló elfogadással, megbocsátással és főként a saját cselekvéseinkre, magatartásunkra való rálátással tudjuk megoldani a most feszítő helyzeteket. Ideje látni, hogy nem a külsőségek, nem a csomagolás, hanem a belső tartalom, a lélek-otthon megléte adja a stabilitást és az élvezetet is.
A nap második felében már a női erő, az igaz szerelem és vágy lehet a megoldás. Ha biztosan tudjuk, hogy igaz utat járunk, bátran képviselhetjük azt, az irányítást ne adjuk át másnak sorsunk felett! 
Ma bátran merjünk szembenézni önmagunkkal, tanulni abból, mi által bizonytalanítottuk el saját magunkat, és ha másképp nem megy… adjuk fel! Ott majd megoldják smile hangulatjel


Zentai Anna