2014. november 26. – 27.

November 26. szerda- 27. csütörtök

 Szerdán nyitva állnak az égi csatornák és a tudást, az erőt, amit magunkhoz veszünk, szerdán este és főleg csütörtökön érdemes megóvni, vigyázni, de már használni is. Eddigi teremtményeink megmutatkoznak. Szerdai álmainkból óriási erőt meríthetünk és ők segítenek most a magabiztosság alakításában is. A felelős, felvállalt önkinyilatkoztatás, a biztos kommunikáció ideje is van. Ha fontos dolgot van ideje kimondani, érdemes használni és nem szalasztani az alkalmat.
Szerdán könnyebben jutnak el hozzánk a magas, égi tanítások. A türelmet, a sors akarata iránti alázatot is tanuljuk. Érdemes felismerni, hogy hol, miben van még bennünk az „akarás”, ami távol tarthatja vágyainkat és áthelyezni magunkat a „legyen meg a te akaratod” állapotába.
Érzelmi működésekben fontos dolgok tisztulhatnak le bennünk e napokban. Ez a csütörtöki álmok idején a leghangsúlyosabb. Ismét mutatja az élet, hogy nem a rögződés, nem a birtoklás, hanem a tiszta szabad, önzetlen kapcsolódás a szeretet tüzének lobogtatója. Érdemes nem ellenkezni, hanem nyitottnak lenni azokra a nézetekre, gondolatokra, amelyek másak, különlegesek, mint amit eddig hittünk. A felszabadító felismerések, olykor, mint isteni szikra találhatnak ránk és a béke, a harmónia állapotát hozhatják, de akár a szenvedély és a megnyíló remény érzését is.
Saját lelkünk mélyét most erős fénnyel világítják az égiek, az önmagunkkal való, őszinte szembesülés is megkönnyebbülést hoz. Az igazságokra való rálátás mélységes tisztulást, de akár negatív minőségek lezárását is hozhatja. A felsőbb szférákkal, az istenivel való egység élménye varázsos pillanat lehet. Csütörtökön a vízöntő Hold már szárnyakat ad a léleknek – ilyenkor jövünk rá, hogy az eddig látni vélt kalitka rácsai csupán illúziók voltak. Az este ismét a szárnyaló érzelmeké, a felismeréseké, a letisztulásé, a női energiák felszabadulásáé.


Zentai Anna