2014. november 12. – 13.

November 12. szerda – 13. csütörtök

 Szerdára virradó álmaink angyali üzeneteket közvetítenek és fellebbenthetik a fátylat a lelkünk-tudatunk legmélyebbre rejtett, eltemetett érzéseiről, élményeiről. Mindezt persze a tisztulás és szabadulás, a szebb jövő érdekében. A reggeli-délelőtti órákban az érzelmi életünk alakítgatása, stabilizálása van soron. Lelki stabilitásunkat, érzéseinkben való bizalmat, nőiességet erősítgethetünk. Érzelmi téren a felszínen zajló átalakulások mögött az égi törvénykezés bújuk meg.
Szerdán napközben a Hold még a Rák jegyében jár, a családi kötelékeket előtérbe helyezve és szorosabbra fűzve. Estére már az Oroszlánba ér, így a lélek és család dolgaira való rálátás ideje jön el. Érdemes megfigyelni, hogy emberi méltóságunk tudatára ébredve mi az, amit lelkünk szívesen fogad be és mi az, amit már nem képes befogadni. Lelkünk uralásának van ideje, a szív irányításában bátran megbízhatunk, ezen felül nem érdemes másnak átadni az irányítást!
A csütörtökre virradó álmok az igazságról, az égi akaratról, igaz érzelmi értékekről szólnak, rámutathatnak a nőiesség-érzelmek terén még meghaladandó határokra és tisztító erőkkel érkeznek. E napokban szellemileg egy erőteljes, energikus tisztító, oldó folyamat zajlik, érzelmileg pedig egy stabilizáló és beérlelő folyamat. Ideje van annak jegyében átalakítani érzelmi kapcsolatainkat, hogy azok valóban életképessé, a Fényt képviselő minőséggé váljanak. Emellett a szellemi korlátokból való szabadulás, a másképp gondolkodás, a régitől való tisztulás ideje is van. Az is lehet, hogy a sors egyszerűen rákényszerít arra, ami a valódi küldetésünk, sorsfeladatunk. Egy új és emeltebb szintű létezés érdekében nem hagy más utat, csak azt, ami valóban a mienk.
Az egyenesség és őszinteség sokkal több helyzetre gyógyír, mint hisszük.. Bármilyen élményt, infót, apróbb-nagyobb igazságot félretenni, rejtegetni, elkendőzni – a kapcsolatokat az ürességbe sodorja. A bizalom viszont bizalmat és elmélyülést eredményez. Nem kell sietni, a fokozatos, de biztos építkezés marad majd stabil.


Zentai Anna