Vagy változtatsz – vagy rosszabb lesz

Attól a pillanattól kezdve, hogy tudod, hogy változtatni kell, a legjobb idő a változtatásra: a most.

Az anyagi világ tulajdonsága a változás – az isteni világ tulajdonsága pedig az állandóság.

Éppen ezért, ami anyagi, testi, fizikai körülmény – az folyamatos változásban van. Ám az, ami isteni minőség – az maradandó.

Az élet folyamatos felfedezése annak, ami van. A tudat folyamatosan nyílik a valóságra. Az emberi elme folyamatosan fedezi fel az isteni minőséget. Az anyag csupán lereagálja ezt. Vagyis az anyag folyamatosan hozzáalakul ahhoz, ami a láthatatlanból generálódik. Ám akkor, ha ez számunkra nem a szeretet minőségében működő dolog, akkor az anyagi körülményeink is ezt fogják tükrözni.

A szeretetlen helyzetek megbetegítenek.

Amint megtörtént a felismerése annak, hogy valami nem jó, nem életadó, nem életképes, nem építő, nem szeretetben működő a számunkra – akkor jó, ha minél előbb rendezzük azt a helyzetet. Ellenkező esetben – hiszen a nem döntés is döntés – csak annak adunk energiát, ami tovább rombol. Ilyenkor egyre több olyan történés jön, ami a változásra inspirál. Vagyis – ha nem változtatunk és mindent hagyunk a régiben – akkor semmi nem marad úgy valójában, mert a változás zajlik és inkább csak rosszabb lesz.

Alapvető törvényszerűség ezen esetekben: a változás mindig jobbat, szebbet, teljesebbet, igazabbat hoz. Ha már megtörtént a tudatosodás, ha már tisztán látunk, akkor pedig pláne.

A jelen időszakban ez a változás teherletétellel, mázsás súlyok legördülésével, felszabadulással, megkönnyebbüléssel és tértisztítással jár. Térkészítéssel annak, amire régóta vártunk. Érdemes tehát előre nézni és nem visszafelé tekinteni, hogy töltekezzünk azzal a lendülettel, amellyel célhoz érhetünk!

Zentai Anna

Kép: Pinterest