Új női minőségek érkeztek

A tegnapi telihold bekódolta az új női-lelki minőséget, mindannyiunk számára.
Az ikrek Mars a Bika Tejútra emelő szarvánál, Nimród öve felett, a Neptunusszal kapcsolódva kiemelt szerepű! Nem véletlenül tartózkodik most itt ilyen sokáig, nem véletlenek a kapcsolódásai! Most van itt az idő, hogy megértsük, mit jelent a valódi EGYSÉG és egyensúly!
A női részeink gyógyultak-gyógyulnak most, mert az igaz, örök értékek a lélekben, a szívben vannak! Aki még ragaszkodik anyagi dolgokhoz, annak itt az ideje megérteni, hogy az anyag múlandó, állandó változó és ha az anyagra fordítjuk tekintetünket, megakasztjuk az áramlást és sosem lesz egység – a két világ, az anyagi és lelki világ együttes, egyensúlyban való megélése ad teljességet és egységélményt! A test változik, öregszik, az anyag változik és elmúlik – de a lélek örök, a szívünkben magunkban őrzött igaz élmények, emlékek, érzések, megélések azok, amelyek velünk maradnak, amelyek nem múlnak el. Ideje hát nyitni a szívünket, megengedni az áramlást az érzéseknek, a mélyre temetett fájdalmaknak is, ha kell… ideje beszélni érzéseinkről, érzelmeinkről, ott, ahol bizalmat találunk, ideje magunkhoz engedni a finom, gyengéd részeinket is! Ideje sokkal nagyobb figyelmet fordítani a lelkünkre és nem szorítani háttérbe soha többet, az anyagiak mögé!
Ez hozza meg most az egyensúly és egység élményét, ez hozza meg a további emelkedés megindulását.

Zentai Anna, asztrozófus

“Ígérd meg nekem, hogy soha nem fogod megszelídíteni a vadságod és elhományosítani a ragyogásod, csak azért hogy ne zavard mások komfortzónáját. Erős asszonyok hosszú vérvonalából érkeztél, a bátorság ott van a véredben, a szívedben.
Azért születtél, hogy meglovagold a sárkányokat és széttörd a merev kereteket.
Azért születtél, hogy új világot építs.”
Az Ősanya

Kép: Pinterest – Sacred Made Studio – nőiség aktiváló mandala