Új! “CSILLAGKÓD” Elemzés! – Rendeld meg saját, személyes ‘Csillagkód’ elemzésedet!

FRISSÍTÉS! Nagyon sokan írtatok, köszönöm! Idén már nem lehet új rendelést leadni. Legközelebb 2024. februárjában lesz lehetőség új rendelésre! A levelekre való válaszadáshoz és az elemzések elkészüléséhez türelmet kérek! Köszönöm.

…az úgy történt, hogy nemrégiben, a helyi női körnek tartottam egy előadást a csillagbölcseletről, szűk körben. Hogy jobban értsék, lássák, hogy miről is van szó, mindenkinek elkészítettem egy rövid kis elemzést. No, ez aztán olyan jól sikeredett, hogy arra jutottam, hogy új szolgáltatásként meghirdetem, hogy bárki, aki szeretne részesülni benne, hozzájuthasson! Mivel teljes körű elemzéseket már jó ideje nem készítek, így ezzel a lehetőséggel mégis lesz mód arra, hogy tőlem kapjon elemzést, aki szeretne.

Mi a “Csillagkód elemzés” és mit tartalmaz?

Egy rövid, de személyre szabott elemzés, ami csak neked szól! Ebből megtudhatod, hogy milyen a te születési asztroszkóp képleted, a csillagábrád, illetve nem csak azt, hogy melyik bolygód és sorstengelyed milyen jegyben áll, hanem azt is, hogy mely csillagok, csillagképek alatt! A Csillagkódod nem tartalmaz részletes elemzést, tartalmaz azonban egy pár mondatos iránymutatást, a lényegi küldetéskódjaidról! Tartalmaz továbbá egy rövid előrejelzést a 2024-es évedről is.

Mi szükséges a Csillagkódhoz?

A rendelésnél megadandó adatok: születési hely, év, hó, nap, óra és perc. Ezek kellenek az elkészítéséhez. Fontos, hogy az adatokat ebben a formában add meg: pl.: Budapest, 1977.03.18. 19:22 vagy Eger 1995.01.31. 08:05 stb. (tehát az óra-percnél légy precíz és semmi mást ne írj oda, nem kellenek szavak, csak számok!)

Mi van, ha nem tudom a pontos születési percemet?

A pontos születési percet megtudhatod abból az intézményből, ahol születtél (kórház, stb.), vagy egyéb módokon is (egyeztess velem privátban!), ez tehát az első lépés, amit megtehetsz. Érdemes akkor kérni a Csillagkódodat, amikor ezt már tudod! De a Csillagkódodat akkor is el tudom készíteni, ha egyáltalán nincs pontos perc! Ez esetben egy rövidített elemzést fogsz kapni, a sorstengelyek és pár másik infó nélkül, de a legtöbb információ, a küldetéskódok és egy rövidített előrejelzés így is benne lesznek az elemzésedben!

Lehet ajándékba is kérni Csillagkódot?

Igen, de ez esetben két dolgot tarts szem előtt: az egyik, hogy csak olyan embernek adj ilyet, aki maga is szeretné és engedélyt adott az adatai kezelésére! Ez feltétlenül szükséges. A másik, hogy határidőre nem mindig tud elkészülni a Csillagkód, ezzel kapcsolatban külön egyeztetnünk kell a rendelésnél.

Hogyan tudom megrendelni a Csillagkódomat?

A csillagprogramok@gmail.com címen lehet leadni a rendelést, ami közvetlenül hozzám fut be. A rendelésnél szükséges megadni az alábbi adatokat:

Elemzett teljes neve és születési adatai (hely, év, hó, nap, óra és perc – vagy csak a nap), illetve számlázási cím.

Ha ezekből bármelyik is hiányzik, a rendelést nem tudom fogadni.

Mennyibe kerül egy ilyen elemzés?

A Csillagkód elemzés ára 5000.-, ha nem tudjuk a pontos percet, akkor 4000.-

Hogyan tudok fizetni?

Miután leadtad a rendelésedet, hamarosan kapni fogsz egy válaszlevelet arról, hogy beérkezett a rendelésed és küldeni fogom a számlaszámot, ahova utalni tudsz. Banki átutalással (vagy befizetéssel) tudsz fizetni. (Magánszemélyes számlát fogsz kapni a fizetésről, e-mailben.)

Kérlek, vedd figyelembe, hogy Karácsony előtt sok rendelés érkezhet, így meglehet, hogy pár napot, vagy hetet várnod kell a rendelésedre! Köszönöm a türelmedet!

CSILLAGKÓD elemzés

Tartalma: a saját születési asztroszkóp képleted, a négy sorstengelyed pontos helyzete, az égitestek pontos helyzete, születési uralkodód és hangsúlyos teremtő energiáid, küldetéskódjaid, rövid előrejelzés 2024-re.

csillagprogramok@gmail.com