‘Tudatalatti blokkok kioldása önállóan’ – Egy napos képzés

‘Tudatalatti blokkok kioldása önállóan” – Egy napos képzés

20190925_081048

EZ EGY 2019-ES CIKK – A KÉPZÉSRŐL SZÓLÓ ÚJ LEÍRÁST ITT TALÁLOD:

SORSÁTÍRÓ KÉPZÉS

Bizonyára tudjátok, hogy jó ideje abbahagytam az egyéni asztrológiai konzultációkat. Hogy miért? Erről nem igazán beszéltem, mert sokaknak kényes téma. Az a sajnálatos tapasztalat ugyanis, hogy a legtöbb ember nem információért, hanem erőért, energiáért jön és ebben eddig csak elvétve találtam kivételt. Az erőt viszont mindenkinek önmagából kellene merítenie. A másik ok ezzel erősen összefügg: tőlem és kívülről vártak olyan megoldásokat, amik nem kívül vannak, nem másban és főleg nem egy asztrológiai képletben. A legtöbb ember valamilyen változást, megoldást szeretne – de azt nem egy asztrológiai konzultáció fogja meghozni. Hiszen a képletünk a saját belső működésünket tárja elénk, mint egy használati útmutatót – attól azonban, hogy elolvassuk a használati útmutatót, még semmi nem változik, ha nem indítjuk be és nem működtetjük magát a gépezetet. Persze, az, hogy a legtöbb embernek hamis elvárása van, az nem az ő hibája, hanem a rendszeré, ami erre nevelte, hangolta őket. Jó ideje éreztem hát, hogy nem tudok így igazán segíteni, mert ahhoz, hogy kézzel fogható változás legyen a külső világunkban – ahhoz belülről kell indulni és nekünk, saját magunknak kell tenni. Aztán megtaláltam a módszert, amivel érdemben tudok adni, segíteni, úgy, hogy nekem is jó, engem is feltölt és annyi sikerélményt ad, mint eddig még semmi más. Majd a tapasztalatok alapján ez is tovább fejlődött és vele én magam is. Időközben pedig, ezzel párhuzamosan én is folyamatosan dolgoztam magamon, hol segítőkkel, hol önállóan. Egyre inkább láttam, hogy az embereknek érdemi segítségre van szüksége és azt is, hogy a megoldások valójában nagyon is könnyűek. Néha azt érzem, hogy szinte felháborító, hogy a legtöbb ember nem is tudja, mennyire egyszerű megoldások vannak a problémáira, csak panaszkodnak, keseregnek és küzdenek, amikor lehetne másképp is, lehetne könnyű a megoldás és folyamatosan kerestem a lehetőséget, vajon hogyan tudnék még többet, igazán érdemben adni, segíteni? Alapvetően annak vagyok a híve, hogy eszközt és ne készterméket adjunk mások kezébe, hiszen azzal nem az önállóságra tanítanánk a másikat és valójában nem is jutna előbbre. Szóval ezeken morfondíroztam, miközben folyamatosan tettem a dolgom a munkámban és mellette végeztem a saját kis önmunkámat is…

Aztán eljött egy pont. Eljött egy olyan pillanat, amikor egyik este, miután egy éppen nemrég felmerült, nagyon komoly blokkot sikerült magamtól megtalálnom, kioldanom és az élménytől lelkesen és boldogan repkedtem a lakásban, egyszer csak beugrott: ha már jó ideje csinálom, akkor mi lenne, ha ezt másoknak is megmutatnám, hogyan kell csinálni? Mi lenne, ha azt, ami nekem összeállt és nekem segít, azt átadnám és megtanítanám másoknak is? … és egyáltalán, hogy nem jutott ez eddig eszembe? Persze, már megint egy olyan dolog, ami a saját privát szférámhoz tartozik és eszembe sem jutott eddig belekeverni a munkába… Amint ezt felismertem, nem volt több kérdés!

Elindul tehát egy új képzés, ami merőben más lesz, mint az eddigiek!

Arról fog szólni, hogy te is lehetsz önálló. Hogy nem kell mindig valaki máshoz futkosni a problémáiddal. Te magad is meg tudod oldani őket, mert képes vagy tényleg változtatni az életeden! Arról fog szólni, hogy kapsz a ‘kezedbe’ egy olyan eszközt, amellyel az életed során bármilyen felmerült testi-lelki problémát meg tudsz szüntetni és nem kell benne maradnod többé olyan helyzetekben, amit nem akarsz! Arról fog szólni, hogy képes vagy változtatni az életeden!

Na, de hogyan?

Hogyan működik ez egyáltalán és mi az, amit én magam megtehetek?

Hogyan hozzam ki magamból azt a mérhetetlen kincset, képességet és eszközt, amivel változtathatok?

Mit is jelent az önmunka és mit kellene tennem nekem, hogy valami változzon?

…kérdezitek sokszor. Lehet, hogy hosszú ideje benne vagytok egy helyzetben, ami nem változik, vagy azt sem tudjátok, hogyan fogjatok hozzá, vagy ha teszitek a dolgotokat, akkor sem sikerül. Egyáltalán, működik ez anélkül, hogy külső segítséget kelljen kérni? Mi van akkor, ha nem áll mindig rendelkezésre valaki azonnal, aki egy adott, nehéz helyzetben segít? Mi van akkor, ha valaki nem tud vagyonokat költeni segítőkre? Egyáltalán képesek vagyunk egyedül is változtatni a minket körbevevő mátrixon?

Tapasztalataim szerint igen!

Mert mindenkinek kell, hogy legyen legalább egy olyan eszköze, módszere a kelléktárában, amivel, ha kell, saját magát tudja kihúzni a mélypontról és az elakadást szabadsággá, a gátat semmissé, a problémát megoldottá, vagy a jót még jobbá, a nagyszerűt még tökéletesebbé és teljesebbé tudja tenni.

Ezen a napon leülünk (vagy fekszünk, ki mit szeretne, de kényelemben és meghitten) és megmutatom, hogy én hogyan csinálom. Átadom mindazt az információt, amivel

  • ráláthatsz a saját teremtéseid működésére, a világodat, kapcsolataidat működtető erőkre, úgy, ahogyan azt eddig senki nem mutatta meg neked
  • fel tudod ismerni, hol és hogyan billennek ki a dolgok (ez által készülj fel arra is, hogy teljesen abba fogod hagyni a panaszkodást és minden lehúzó magatartásnak idővel búcsút inthetsz)
  • megértheted, mi is az ‘önmunka’ és hogyan csináld
  • helyre tudod tenni, egyensúlyba és harmóniába tudod hozni, ami kibillent, felül tudod írni a régi mintákat
  • és ami a lényeg: megtanulhatod, hogyan tudsz VÁLTOZTATNI az életeden! A konkrét, kézzel fogható fizikai szinten, önmagadon, kapcsolataidon, a belső által a külső világon, úgy, hogy még teljesebb, boldogabb, egészségesebb életet élj!

És ez nem duma. Egyszerű módszer, amihez ugyan kell némi gyakorlás és neked is oda kell tenned magad. Ha eljössz, akkor megmutatom neked, hogyan is működik ez!

A képzés kis csoportokban zajlik és októbertől alkalmankénti szervezésben folyamatosan elérhető lesz Budapesten és vidéken is. Egy napos képzésről van szó, ami 10 órától 17 óráig tart. Amit hozni kell erre a napra:

kényelmes öltözék, enni-innivaló (lesz ebédszünet, de több szünet nem valószínű), füzet és toll, illetve, nem szükséges, de ha szeretnél magaddal hozni polifoam matracot, plédet és kispárnát, akkor ez is ajánlott (lesz hely széken, kanapén és földön, kellemes környezetben, jut mindenkinek).

Az egy napos képzés ára: 25.000.- (bevezető ár), amely díjat előre utalással kell rendezni, a privátban egyeztetett bankszámlaszámra. Számlázási cím megadása mindenkinek kötelező. (A fizetést kérheted két részletben is, ez esetben az első utalás előlegnek és a helyed lefoglalásának számít.) A helyszínt mindig privátban egyeztetjük. Az első budapesti csoport 9 fővel indul. A tervek szerint ilyen kis csoportos légkörben, havonta két alkalommal lesz megtartva ez a képzés Budapesten és már szerveződnek a vidéki alkalmak is.

Jelentkezni, további információkat kérni az alábbi címen lehet: astro.spirit.szervezes@gmail.com

A soron következő képzési napokat a Facebook oldal Események nevű linkjén lehet megtalálni, illetve kiküldöm őket azoknak is, akik feliratkoztak a levelezési listámra.

Mire számíthatsz, mi fog történni ezen a napon?

Ami alap: egy kellemes, meghitt, intim környezetben, kis csoportban, csendben, békében, de jó hangulatban tanulunk, ébredünk, beszélgetünk, folyamatos visszajelzést kapsz arra, amit csinálsz és válaszokat a kérdéseidre. Feltárulnak olyan működések, amik eddig is ott voltak az orrod előtt és észre sem vetted. Sok lesz a gyakorlati rész, ami rendkívül kellemes lesz a számodra. Már ezen a napon is komoly blokkoldás és karmatisztítás fog történni, emellett feltöltődsz és gyógyulsz. Számíthatsz arra, hogy a nézőpontod 180 fokos fordulatot fog venni, erre érdemes felkészülni. De mindez érted és a boldogságodért, a teljességedért történik.

Aztán lesz itt mélyvízi búvárkodás,

aneptunos

kígyószelídítés,

kígyóerő!

gyógyulás és varázslás,

cadu2

több vezetett meditáció is…

amedi2

..na jó, nem így..

..hanem inkább így:

amedi1

..és természetesen szövünk bele egy kis csillagfényt is…

sky10

..meg egy csomó ide kapcsolódó információt, ami mind segítség lesz neked a mindennapokhoz!

A képzésen bárki részt vehet, de kifejezett előnyt jelent az, ha már előzőleg meditáltál, vagy rendszeresen meditálsz. Egyszerűen csak azért, mert így könnyebben, gyorsabban el tudod juttatni magad abba az állapotba, ahol varázsolni tudsz. Ha nem szoktál meditálni, akkor sincs gond, mert ez csak gyakorlás kérdése – egyszerűen arról van szó, hogy befelé figyelsz, önmagadra.

..és ez nem vicc: ezen a képzésen konkrétan varázsolni tanulhatsz.

Várlak Szeretettel.

 

Zentai Anna

astro.spirit.szervezes@gmail.com