Tisztító fényerő! – Hétvégi csillagüzenetek – 2023. november 11. szombat – 12. vasárnap

Különleges erők hatják át a teret, bármikor érhet bennünket meglepetés, vagy szokatlan élmény…

Sűrű ez az időszak, nagyon sok minden tisztul, oldódik most ki a kollektívból, így az egyéni útjainkon is, meglehet, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket. A testnek is kellhet a pihenés, töltekezés, amit nagyon fontos megadni a számára!

Szombaton késő este teljesedik ki a Mars és az Uránusz egyesülésre inspiráló aspektusa, amely két teljesen különböző, ám mégis egymással teljességet alkotó erő rezgését rajzolja ki. Az Uránusz, mint tudattágító és tisztító, felszabadító erő, most a Bika és a Kos csillagképek teremtő terénél jár! Ideje van tehát a belső tisztításnak, akár testi szinten is! Lehet ez energetikai tisztítás, vagy méhtisztítás – a férfiak és a nők is érezhetik ezt és nagy változást, nagy áldást jelent, ha meg is tesszük ezt! A Nappal már együttálló Mars a Fény Erejét oltja a tisztító erőkbe és ezzel a fényerővel felszabadíthatjuk magunkat sok éves, évtizedes, évezredes fájdalmak, szenvedések alól! Az Uránusz feloldó, karmatisztító erejét érdemes kihasználni most!

Ide kívánkozik, hogy megosszak egy személyes élményt, amit bár nem terveztem, de most úgy tűnik, itt akar lenni, hiszen jó példája annak, hogyan lehet magas szinten megélni egy ilyen tranzit állást. Még csak két napja történt velem, hogy újfent felkerestem egy nagyon kedves segítő, látó, terapeuta társamat, hogy újabb lépést tehessek a személyes fejlődésemben. Ahogyan ültünk a kényelmes fotelekben, rákérdezett arra, hogy mi most az a téma, amivel úgy érzem, hogy itt az ideje dolgoznom. Elkezdtem figyelni magamat és mondtam pár dolgot… de kijavított máris. Nem, nem az… már mondta is, hogy lát egy képet, egy fiatal nőt, sötét hajút, aki nagyon szomorúan, megtörten néz egy tóba… vajon ki lehet ez? Először azt hittem, én magam vagyok. Hogy ez a megtörtség, ez a fájdalom az enyém. Aztán az is kiderült, hogy nem… nem az enyém… Annyira azonosultam vele, hogy régóta a sajátomnak hittem… Segítőm már mondta, hogy ez egy generációs hozományom és apai ágról van ott valaki… és valóban. Nem sok kellett, már láttam is, ahogyan finoman vezetett, hogy egy szeretett idősebb családtagom az, aki fájdalmasan néz a tó tükrébe… és meg is mutatta számomra, a tó tükrében, ami vele történt… Egy családi titok merült fel, amiről ugyan egy ideje már tudtam, de nem ilyen részletességgel és tisztán. Aztán kiderült más is. Segítőm már látta a generációs vonalat, amely több évszázadra húzódik vissza és egy női ősömhöz ér… Egy átok volt az. Egy rossz átok, amelyet női vonalamra, és a nők méhére tett valaki, aki megkeseredett, fájdalomból és rosszindulatból tette ezt… Az oldás ideje azonban most jött el! Adott időre szólt ez a történet, amelyet itt és most már fel tudtunk oldani. Olyan szép folyamat volt, olyan megható… ám nehéz is, mert szeretett rokonom szenvedését, mintha nem akartam volna visszaadni, olyan mélyen együttéreztem vele… De megszűnt ott és akkor ez a sorsközösség. Az oldás akkora fénnyel robbant be és ment, suhant, szárnyalt a gondolatnál is sebesebben, időkön, téren és életeken át, hogy öröm volt nézni! Segítőm és én is, mindketten láttuk a hatalmas fényspirált, amely fénysebesen száguld a múltba, vissza a gyökerekhez és felold mindent és mindenkit a női vonalamon, áldást hoz és fényt, szerelmet, szeretetet és boldogságot, ami aztán tovább halad az utódok felé is, végtelenül varázslatos, erős fénnyel!

Az oldás megtörtént. A szerepek, a történetek feltárultak, az összefüggések megértésre kerültek. Csodálatos leképezése ez a jelen égi helyzetnek. A Mérleg csillagkép alatt járó égi jelek által a múlt igazságai, a családi titkok kiderültek. A Kos méhénél járó Uránusz mély oldást és karmatisztítást hozott, egy méhre vonatkozó átoktól, amelyet a Nap-Mars együttállás, mint a Fény Ereje oldott fel, egyszer és mindörökre!

Így is lehet tehát… gyakran mondom, hogy nem az egzakt idejét kell várni egy bolygóállásnak, mert már előtte jelen van az energia és ha megelőzzük a történéseket és dolgozunk az adott élethelyzeteken, akkor a megélés már magasabb szintű, tehát emberi értelemben is kellemes, jó érzésű lehet. A bolygórezgések energiáival pedig már magasabb szintű megéléseket teremt az ember ezután.

Nem is mondanék most többet a hétvégéről… elég, ha érzitek, hogy ez a hatalmas tisztulást adó fényerő van most jelen mindannyiunkban! Használja ki-ki a maga módján, szintjén, a maga teljességére!

Hétfőn aztán vár ránk egy csodás újhold… hamarosan érkezik a róla szóló írás is.

(Aki szeretné megkapni a segítőm elérhetőségét, annak szívesen elküldöm privátban.)

Zentai Anna

Kép: Pinterest