Ti írtátok! – Visszajelzések és vélemények a tudatalatti oldásokról

Ti írtátok! – Visszajelzések és vélemények a tudalatti oldásokról

szivárman

2005 óta foglalkozom hivatalosan az emberi lélek és psziché rejtelmeivel, egyéni tanácsadásokkal. 2018 tavasza aztán változást hozott – ez idő óta egyéni oldásokkal, vezetett meditációs módszerekkel segítek, terápiaszerűen. A Csillagmeditáció módszerét Paksi Zoltántól tanultam, majd, ahogyan foglalkozni kezdtem vele, ez a módszer sokat fejlődött nálam. Hamarosan rájöttem, hogyan tudom saját magamat segíteni, kezelni és összeraktam egy egyéni módszert. Amikor megjöttek az új tapasztalatok, egy idő után nem volt kérdés, hogy másokat is megtanítsak erre, hiszen hatalmas szükség van erre a világban. 2019 őszétől elindítottam egy olyan, egy napos képzést, amelyen bárki megtanulhatja, hogyan segítsen saját magán, bármilyen testi-, lelki probléma, mélypont vagy betegség esetén; hogyan lépjen könnyedén kapcsolatba a tudatalattijával, hogyan változtasson életén, vagyis hogyan írja felül a tudattalanjában működő hitrendszereket, hiedelmeket, berögződéseket. Ez a módszer rendkívül rugalmas, valójában egy keretrendszer, amelyet bárki a saját képére formálhat és bármilyen meditációval, vagy enélkül is alkalmazhat önmagán úgy, hogy csak pozitív hatásai lehetnek. A képzés most is folyamatos, SorsÁtíró Workshop néven zajlik, az ország több helyszínén.

Az alábbi oldalon összegyűjtöttem néhányat az eddigi visszajelzésekből. Nagyon sok ilyen és hasonló levelet kapok, amióta akár egyénileg jön hozzám valaki, akár képzést végez. Szívesen fogadom az új leveleket továbbra is és név nélkül, anonim formában közlöm őket. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a közzétett cikkhez!

.

Tanfolyami résztvevő írja:

“Kedves Anna!

Jó a buli, valamit tényleg tud ez a “cucc”!??

Viccet félretéve, köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem a tanfolyamon, egy élmény volt minden szinten!

Az elméleti rész sok mindenben megerősített, a technikáért pedig nagyon hálás vagyok! Van még egy dolog, amit szeretnék kiemelni, és ezt Veled is megosztani, mert számomra legalább annyira példaértékű volt…ez az alázat, ami végig ott lapult minden szavadban!?
Úgy érzem, minél többet tanulunk/tudunk, annál nagyobb szükségünk van ennek “működtetésére” is.

Remélem, a jövőben is lesz még lehetőségem Tőled tanulni!

Köszönök mindent!”

Tanfolyami résztvevő írja:

“Nagyon szepen koszonom a mai napot, a sok anyagot, erre rendkivul nagy szuksegem volt es sokat tanultam az eddigi tudas melle. Picit feltem, milyen lesz ennyi idegen emberrel ennyire mely dolgokrol ertekezni, de egy perc alatt elmult ez az erzes mar a kurzus elejen. Feltoltodtem, jo energiak voltak. A legjobb kurzus, a legjobb dontesem, hogy kovetlek a fbookon es ratalaltam a kepzesre es halas vagyok, amiert bevallaltad online is. “
Tanfolyami résztvevő írja: 
 “Nagyon koszonom a mai napot, szuper tanulsagos volt, es egyszeruen csak annyit mondanek az egesz kapcsan, hogy nem tudtam volna jobb tanfolyamon reszt venni!”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Lassan 2 hónappal a “tanfolyam” után változatlanul azt tudom mondani, hogy ez a módszer az enyém, alig várom, hogy leteljen az újabb hét és új témával foglalkozhassak. Volt már olyan, hogy nagyon felzaklatott egy olyan esemény, ami nem is velem történt és nem is értettem miért. A meditáció másik életembe vitt vissza, ahol gyilkosság kapcsolódott az ügyhöz. Még aznap éjszaka meg tudtam oldani a kérdést és utána nyugodtan aludtam.”
Tanfolyami résztvevő írja: 
“A Sorsátíró képzést lassan 2 hónapja végeztem el és nagyon örülök neki. Eddig 3 oldásom volt és mindegyik során rég eltemetett gyerekkori emlék jött fel, melyek erős felismeréseket hoztak. A legutóbbi volt talán a legerősebb, amikor a saját születésemet éltem át újra. Azt kell tudni róla, hogy születésemkor az orvos elment ebédelni de én már nagyon meg akartam születni ezért azt mondták Anyukámnak, hogy tartsa vissza a szülést, amíg visszaér az orvos. Döbbenetes volt, ahogy láttam magam magzatként, aki ki akar bújni de nem engedik. Éreztem ezt a bezártság, beszorultság érzést. Nagyon intenzív élmény volt. Sok mindenre választ adott ez az oldás, hogy mi mindent kell még tisztítanom.”
Tanfolyami résztvevő írja:
“… Amióta elvégeztem nálad az oldás tanfolyamot, mindig van mihez nyúlnom, amikor egy program beférkőzik a fejembe. Köszönöm!”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Hálásan köszönöm a csütörtöki napot
Volt egy mondatod, ami annyira felszabadító volt számomra, hogy ha csak az lett volna, nekem már megérte eljönnöm. De rengeteg meglepetés ért azóta, nagyon gyorsan változnak a dolgok, hihetetlen!
Én tulajdonképpen (..)-t szerettem volna megajándékozni ezzel az oldással, szándékomban állt elindítani valamerre, hogy oldani tudja a szorongásait. Lehet, hogy az ő útja nem ez lesz, de elindult, kimozdult, ez a lényeg.
Arra nem is számítottam, hogy én is ilyen ajándékot kapok 🙂 A kisfiammal való kapcsolatomban lévő feszültséget oldottam Nálad, és elképesztő változásokat látok, csak kapkodom a fejem. Ennyire látványos és gyors eredményre nem számítottam, fantasztikus ez a technika!  Szóval, nagyon lelkes vagyok, és szeretnék tovább tanulni, fejlődni ebben!…”
Egyéni oldásra érkezett vendég levele, témája az volt,  hogy nincs kibékülve önmagával, testével, a férfiak pedig egyáltalán nem veszik észre, még az utcán sem nézik meg soha.
 “Pénteken voltam nálad (…) Miután eljöttem tőled a (..)-ba mentem (…). Na már ott jött az első meglepetés. Legalább 8 pasi állt kint az utcán sorban. Én kiszálltam az autóból és azt hittem rossz helyen vagyok. Mindegyik (!!!) megnézett,  végig stírölt. Sőt még az egyik meg is szólított.
Másnap strandoltam egész nap és délután egyszer csak mellénk telepedett egy pasi. … Következő nap,  szintén délután,  a fürdőzésből megyünk kifelé, és pont velem szemben telepedett le megint. …
De…. talán nem is az  a lényeg. Talán az hogy nem feszengtem előtte. Nem húztam be a hasam, nem gondoltam arra hogy duci vagyok, hogy vannak jobb csajok a strandon. Csak…láttam hogy ő is lát engem. Lehet ennyi is elég volt.
Ha meg nem,  akkor úgyis lesz egy “véletlen”
“Csak”  ennyit segített a meditáció így egyből.
Köszönöm szépen Neked!!!”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Nagyon köszönöm a tegnapi napot, csodálatos volt az áthangolódás, amit megéltem.
Hazáig, (…)-ig, majd 3 órát szinte végigsírtam és még ma is ki- kibuggyannak a könnyeim.”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Köszönöm a mai előadást, élményt!
Többet kaptam tőle, mint amit vártam. (az asztrofizikáról pl. nekem fogalmam sincs) (…)
Jópár előadáson jártam már, többféle témában, te vagy az eddigi legjobb előadó.
Mindig van ami kizökkent, te végig teljesen hiteles voltál.
További sok sikert a pályán!
Jó amit csinálsz!”
Egyéni kezelésre járó, traumából gyógyult vendég írja:
“46 év csomóit és feszültségét oldottuk ki:-)
Köszönöm és köszönöm:-)”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Számomra nagyon felemelő volt a vasárnapi nap, szépen egységbe foglalva minden, lényegre törően.
Rengeteg energiával töltődtem, sokkal tudatosabb hétkezdetet hozva, ami az elmúlt hétköznapi dolgos munkanapokban rám is fért, fér.
Hazafelé még …val beszélgettünk majd egy órát, s ahogy említette is, bár magunkon dolgoztunk, de egymást is gyógyítottuk. ? ?
Szépen felültünk Mars szekerére, csodás újhold volt. ?
Bízom benne, hogy januárban a csapattal folytatjuk a gyakorlati napokkal, nagyon várom már, addig is bújom az eget, nézem a lehetőségeket, megfogadva a hallottakat élem a napi csodákat. ❤️”
Tanfolyai résztvevő írja:
“Október 21-én voltam nálad sorsátíró workshopon, ami az egyik legjobb dolog, ami történt velem. Arra gondoltam, hogy elmesélem, hogy azóta milyen változás(ok) történtek az életemben.
Az alapproblémám az volt, hogy a párkapcsolatomban (ami akkor már 7,5 éve tartott) nem éreztem szeretve magam, sem elég jónak vagy éppen fontosnak. Ennek a gyökere pedig oda vezethető vissza, hogy a családomban, egészen pici babaként, sőt már magzatként sem éreztem azt a szeretetet, amire igazán vágytam. A születésem előtt meghalt egy bátyjám, akinek az elvesztése mai napig feldolgozatlan a családban, természetesen gyászolták őt, miközben engem vártak. Képként is pont ez jelent meg nekem, hogy én leszülető lélekként nézek le a Földre, és nem értem, hogy miért sír mindenki itt lent, miért nem boldogok, miért nem velem foglalkoznak és várnak.
Így rájöttem, hogy óriási szükségem van arra, hogy én magam elhigyjem, hogy igenis szerethető vagyok, megérdemlem a szeretetet és a figyelmet.
Azzal a reménnyel mentem hozzád, hogy majd rendeződik a kapcsolatom és majd onnan érkezik az a szeretet, amire vágyom. Viszont körülbelül 2 hétre rá, már volt elég erőm, hogy kilépjek abból a kapcsolatból, amiben nem voltam a helyemen. Már ez is óriási dolog számomra, hiszen első kapcsolatról van szó, amihez és nagyon ragaszkodtam, pedig már 3-4 évvel ezelőtt is felmerült a szakítás gondolata egy másik fiú miatt. Akkor ez a 3. személy, Gergő megijesztett azzal a nagy szeretettel, amit mellette megtapasztaltam. Most azonban újra egymásra találtunk és olyan érzelmeket élek meg, amelyeket eddig még soha.
Hálásan köszönök Neked mindent, számomra rengeteget jelentett már az az egy alkalom is.”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Kedves Anna 🙂

Klaviaturát ragadtam, hogy nagyvonalakban beszámoljak az oldást követő mágikus 7 napról s magáról az oldásról, arról, amit bennem felszabadított és felülírt 🙂
Egy szóval megfoglmazva :
atombruuutálisfantasztikusfelemelőcsodavégreújraénénvagyok 🙂
Nos amin dolgoztam már évek óta bántott, zavart … nem tudtam hova rakni … nagyszerelmem anyukája s én …. ahogy a nagyszerelmünk s én  egyre magasabb s velősebb szinteket éltünk meg annál kényelmetlenebb lett a helyzet az anyukája és köztem – sok minden volt a dologban, s már fizikai szinten is rottyon voltam az egésztől mert nem lehetett kiugrasztani a nyulat a bokorból, nem vallott színt blabla / nárcizmus,… úgy tűnt én vagyok a hülye 🙂
szóval elég sokág -vagyis persze az idő relatív, szóval 7intenzív évet ölelt fel caklipakli az ügy
közben az égiek jófejek voltak mert 2 év után kiderült ami aztán tovább lendített az úton
egy temetésen ahol együtt volt a család apraja-nagyja / kiv. én, mert dolgoztam
szóval a temetés után  a nagy családi csevegés alatt ő négyszemközt egy kérdést kapott mely alapján egyszerűen és nyersen kiderült, hogy az anyukája nem kedvel, nem szeret s ez bizony nagy sérelem volt számára, hogy mi egy párt alkotunk.
Ez az információ igazából kegyelmes megerősítés volt számomra/ persze földbedöngölt kicsit a nyers valóság tudata, de ez kellett a leckéhez mert akkoriban tanultam meg, hogy lehetek a világ legfinomabb almája, de aki nem szereti az almát, annak igazán mindegy, hogy milyen finom is vagyok ..
 Közben persze voltak próbálkozásaim, hogy hátha megszeret s örül annak, mennyire szeretem a fiát …. hááát nem volt nagy sikerélményem 🙂
Kattogtam eleget évekig az ügyön s mikor ott ültem szombaton a csoportodban egyszercsak bevillant valami, mi is bánt …
oly sok bennem a szeretet, de ő mégsem kér belőle, nem kiváncsi rám, akarja de erővel én meg úgy nem tudom adni …
aztán elindult a gyakorlat / végig itattam az egereket hol a szörnyűségtől hol a szárnyaló boldogságtól
s megláttam azt ami mindennek a gyökere …
apám, a biológiai, amikor még pocaklakós voltam, már akkor sem alkottak egy párt az anyukámmal
s nem érdekelte mi van velem a pocakban
s mikor megszülettem akkor sem volt rám kíváncsi
pedig oly nagy szeretettel választottam ki őket szüleimnek
nem látott soha nem volt kiváncsi soha rám
párhuzam a jelennel, amikor megszületett a lányom ez az egész olyan durván bedurrant s hozta magával a sok sok érzést
születés / újból születtem, anya lettem
nem kiváncsi rám s előtte sem volt stb … stb ….
nem tudom elmondani boldogságomat, nem dícsér meg nem örül a sikereinknek stb….
nem létezek számára …
🙂
a meditációban egy szívet kaptam ajándékba, s intelmet, hogy merjem újra kinyítni, merjek ragyogni, szeretni s hinni magamban 🙂
az oldás követő napokban újra átéltem s megélem már nap mint nap, ami 7 évvel ezelőtt teljesen természetes volt, pedig amikor ott a csoportban mondtad, olyan volt, mintha először hallanám, s nem tudnám miről is van szó
” szerelmes az életbe “
hiszen az vagyok, szerelmes az életbe az életünkbe a szerelmembe 🙂  szerelem gyermekünka lányom és igen, megforgatjuk a világot ha épp az kell mert őrülten csibészek vagyunk 🙂
Újra elmélázok a felhők táncán, csibész vagyok este 10kor is, nyakatekert mondatokba kommunikálok, egyszerűen merek úgy élni ahogy szeretek 🙂
Újra hiszek önmagamban s tudom merre az irány s azt is mi az az 5 lépés  / csillag lap
Annyira csodás szombat volt ez a 10.09 🙂  új időszámítás kezdődött, újra élek
Hálásan köszönöm, kincs vagy a világnak 🙂
u.i  ilyenek történtek még 🙂
letörölhetetlen a mosoly kispofámon
ripszropsz összeraktam amit korábban halogattam
elmúltak a lehúzó érzések s már újra tudom értékes vagyok
jönnek elő emlékek mint megoldások ?  pl. a fodrászom többnyire valahogy beletrollkodik a hajamba / nem egyforma a két oldal ..stb … s erre jött az a felismerés … amikor kb. 4 éves voltam s levágta a fodrász a hajam, tiszta durci voltam, mert az egyik oldalon befele a másikon kifele állt ….
s elszakadt az ingám 🙂
u.i 2 / nálam ilyen egy dióhéj, köszönöm, hogy elolvastad keszekusza soraim 🙂
Áldás 🙂  “
Tanfolyami résztvevő írja:
Illetve ebben a levélben szeretném Neked megköszönni, hogy részt vehettem a sorsátíró workshopodon. Ezen a workshopon legyőztem az érintéstől való “fóbiám”, kellemetlen érzést. A meditáció által vált világossá, hogy miért nem szeretem, ha bárki hozzámér. A sorsátíró után 2 héttel volt a születésnapom (amit jómagam nem ünneplek, de mégis vannak akik megteszik helyettem), tehát a kollégáim, szám szerint 28 fő, egyszerre köszöntött fel és én pedig 28 embert egymás után öleltem meg. Ők is meglepődtek és én is. Azelőtt elképzelhetetlen volt, hogy bárkit, aki nem áll hozzám oly közel, megérintsek, pláne, hogy megöleljek, vagy ha meg is tettem nem jó érzéssel, nem szívből. Azóta szívből, szerettel telve tudok érinteni, ölelni, bíztatni! Annyira jó érzés!”
Tanfolyami résztvevő írja:
El kell mondjam Neked, hogy a sorsátíró után olyan csodálatos dolog történt velem, amiért nagyon hálás vagyok Neked. 

Hosszú idő után újra átölelhettem az iker Kisunokáimat. 🙏
Előtte a menyemmel rossz viszonyban voltunk. Biztos vagyok benne, hogy az oldásnak köszönhetően változott meg ez a dolog. Felhívtam őt és már nem zárkózott el előlem. 🙏
Azóta is sokszor ölelhetem a Kincseimet és végtelenül boldog vagyok.
Hálával tartozom Neked. Köszönöm!! ❤
A fent említett képzésről szóló cikkek a Blogon:

Hogyan tudod megváltoztatni a sorsod?