Ti írtátok! – Visszajelzések és vélemények a tudatalatti oldásokról

Ti írtátok! – Visszajelzések és vélemények a tudalatti oldásokról

szivárman

2005 óta foglalkozom hivatalosan az emberi lélek és psziché rejtelmeivel, egyéni tanácsadásokkal. 2018 tavasza aztán változást hozott – ez idő óta egyéni oldásokkal, vezetett meditációs módszerekkel segítek, terápiaszerűen. A Csillagmeditáció módszerét Paksi Zoltántól tanultam, majd, ahogyan foglalkozni kezdtem vele, ez a módszer sokat fejlődött nálam. Hamarosan rájöttem, hogyan tudom saját magamat segíteni, kezelni és amikor megjöttek az új tapasztalatok, egy idő után nem volt kérdés, hogy másokat is megtanítsak erre. 2019 őszétől elindítottam egy olyan, egy napos képzést, amelyen bárki megtanulhatja, hogyan segítsen saját magán, bármilyen testi-, lelki probléma, mélypont vagy betegség esetén; hogyan lépjen könnyedén kapcsolatba a tudatalattijával, hogyan változtasson életén, vagyis hogyan írja felül a tudattalanjában működő hitrendszereket, hiedelmeket, berögződéseket. Ez a módszer rendkívül rugalmas, valójában egy keretrendszer, amelyet bárki a saját képére formálhat és bármilyen meditációval, vagy enélkül is alkalmazhat önmagán úgy, hogy csak pozitív hatásai lehetnek. A képzés most is folyamatos, SorsÁtíró Műhely néven zajlik, az ország több városában.

Az alábbi oldalon összegyűjtöttem néhányat az eddigi visszajelzésekből. Nagyon sok ilyen és hasonló levelet kapok, amióta akár egyénileg jön hozzám valaki, akár képzést végez. Szívesen fogadom az új leveleket továbbra is és név nélkül, anonim formában közlöm őket. Köszönöm mindenkinek, aki hozzájárult ehhez a közzétett cikkhez!

.

Tanfolyami résztvevő írja:

“Kedves Anna!

Jó a buli, valamit tényleg tud ez a “cucc”!😉😃

Viccet félretéve, köszönöm a lehetőséget, hogy ott lehettem a tanfolyamon, egy élmény volt minden szinten!

Az elméleti rész sok mindenben megerősített, a technikáért pedig nagyon hálás vagyok! Van még egy dolog, amit szeretnék kiemelni, és ezt Veled is megosztani, mert számomra legalább annyira példaértékű volt…ez az alázat, ami végig ott lapult minden szavadban!🙂
Úgy érzem, minél többet tanulunk/tudunk, annál nagyobb szükségünk van ennek “működtetésére” is.

Remélem, a jövőben is lesz még lehetőségem Tőled tanulni!

Köszönök mindent!”

Tanfolyami résztvevő írja:

“Nagyon szepen koszonom a mai napot, a sok anyagot, erre rendkivul nagy szuksegem volt es sokat tanultam az eddigi tudas melle. Picit feltem, milyen lesz ennyi idegen emberrel ennyire mely dolgokrol ertekezni, de egy perc alatt elmult ez az erzes mar a kurzus elejen. Feltoltodtem, jo energiak voltak. A legjobb kurzus, a legjobb dontesem, hogy kovetlek a fbookon es ratalaltam a kepzesre es halas vagyok, amiert bevallaltad online is. “
Tanfolyami résztvevő írja: 
 “Nagyon koszonom a mai napot, szuper tanulsagos volt, es egyszeruen csak annyit mondanek az egesz kapcsan, hogy nem tudtam volna jobb tanfolyamon reszt venni!”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Lassan 2 hónappal a “tanfolyam” után változatlanul azt tudom mondani, hogy ez a módszer az enyém, alig várom, hogy leteljen az újabb hét és új témával foglalkozhassak. Volt már olyan, hogy nagyon felzaklatott egy olyan esemény, ami nem is velem történt és nem is értettem miért. A meditáció másik életembe vitt vissza, ahol gyilkosság kapcsolódott az ügyhöz. Még aznap éjszaka meg tudtam oldani a kérdést és utána nyugodtan aludtam.”
Tanfolyami résztvevő írja: 
“A Sorsátíró képzést lassan 2 hónapja végeztem el és nagyon örülök neki. Eddig 3 oldásom volt és mindegyik során rég eltemetett gyerekkori emlék jött fel, melyek erős felismeréseket hoztak. A legutóbbi volt talán a legerősebb, amikor a saját születésemet éltem át újra. Azt kell tudni róla, hogy születésemkor az orvos elment ebédelni de én már nagyon meg akartam születni ezért azt mondták Anyukámnak, hogy tartsa vissza a szülést, amíg visszaér az orvos. Döbbenetes volt, ahogy láttam magam magzatként, aki ki akar bújni de nem engedik. Éreztem ezt a bezártság, beszorultság érzést. Nagyon intenzív élmény volt. Sok mindenre választ adott ez az oldás, hogy mi mindent kell még tisztítanom.”
Tanfolyami résztvevő írja:
“… Amióta elvégeztem nálad az oldás tanfolyamot, mindig van mihez nyúlnom, amikor egy program beférkőzik a fejembe. Köszönöm!”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Hálásan köszönöm a csütörtöki napot
Volt egy mondatod, ami annyira felszabadító volt számomra, hogy ha csak az lett volna, nekem már megérte eljönnöm. De rengeteg meglepetés ért azóta, nagyon gyorsan változnak a dolgok, hihetetlen!
Én tulajdonképpen (..)-t szerettem volna megajándékozni ezzel az oldással, szándékomban állt elindítani valamerre, hogy oldani tudja a szorongásait. Lehet, hogy az ő útja nem ez lesz, de elindult, kimozdult, ez a lényeg.
Arra nem is számítottam, hogy én is ilyen ajándékot kapok 🙂 A kisfiammal való kapcsolatomban lévő feszültséget oldottam Nálad, és elképesztő változásokat látok, csak kapkodom a fejem. Ennyire látványos és gyors eredményre nem számítottam, fantasztikus ez a technika!  Szóval, nagyon lelkes vagyok, és szeretnék tovább tanulni, fejlődni ebben!…”
Egyéni oldásra érkezett vendég levele, témája az volt,  hogy nincs kibékülve önmagával, testével, a férfiak pedig egyáltalán nem veszik észre, még az utcán sem nézik meg soha.
 “Pénteken voltam nálad (…) Miután eljöttem tőled a (..)-ba mentem (…). Na már ott jött az első meglepetés. Legalább 8 pasi állt kint az utcán sorban. Én kiszálltam az autóból és azt hittem rossz helyen vagyok. Mindegyik (!!!) megnézett,  végig stírölt. Sőt még az egyik meg is szólított.
Másnap strandoltam egész nap és délután egyszer csak mellénk telepedett egy pasi. … Következő nap,  szintén délután,  a fürdőzésből megyünk kifelé, és pont velem szemben telepedett le megint. …
De…. talán nem is az  a lényeg. Talán az hogy nem feszengtem előtte. Nem húztam be a hasam, nem gondoltam arra hogy duci vagyok, hogy vannak jobb csajok a strandon. Csak…láttam hogy ő is lát engem. Lehet ennyi is elég volt.
Ha meg nem,  akkor úgyis lesz egy “véletlen”
“Csak”  ennyit segített a meditáció így egyből.
Köszönöm szépen Neked!!!”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Nagyon köszönöm a tegnapi napot, csodálatos volt az áthangolódás, amit megéltem.
Hazáig, (…)-ig, majd 3 órát szinte végigsírtam és még ma is ki- kibuggyannak a könnyeim.”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Köszönöm a mai előadást, élményt!
Többet kaptam tőle, mint amit vártam. (az asztrofizikáról pl. nekem fogalmam sincs) (…)
Jópár előadáson jártam már, többféle témában, te vagy az eddigi legjobb előadó.
Mindig van ami kizökkent, te végig teljesen hiteles voltál.
További sok sikert a pályán!
Jó amit csinálsz!”
Egyéni kezelésre járó, traumából gyógyult vendég írja:
“46 év csomóit és feszültségét oldottuk ki:-)
Köszönöm és köszönöm:-)”
Tanfolyami résztvevő írja:
“Számomra nagyon felemelő volt a vasárnapi nap, szépen egységbe foglalva minden, lényegre törően.
Rengeteg energiával töltődtem, sokkal tudatosabb hétkezdetet hozva, ami az elmúlt hétköznapi dolgos munkanapokban rám is fért, fér.
Hazafelé még …val beszélgettünk majd egy órát, s ahogy említette is, bár magunkon dolgoztunk, de egymást is gyógyítottuk. 😊 🙏
Szépen felültünk Mars szekerére, csodás újhold volt. 😀
Bízom benne, hogy januárban a csapattal folytatjuk a gyakorlati napokkal, nagyon várom már, addig is bújom az eget, nézem a lehetőségeket, megfogadva a hallottakat élem a napi csodákat. ❤️”
Tanfolyai résztvevő írja:
“Október 21-én voltam nálad sorsátíró workshopon, ami az egyik legjobb dolog, ami történt velem. Arra gondoltam, hogy elmesélem, hogy azóta milyen változás(ok) történtek az életemben.
Az alapproblémám az volt, hogy a párkapcsolatomban (ami akkor már 7,5 éve tartott) nem éreztem szeretve magam, sem elég jónak vagy éppen fontosnak. Ennek a gyökere pedig oda vezethető vissza, hogy a családomban, egészen pici babaként, sőt már magzatként sem éreztem azt a szeretetet, amire igazán vágytam. A születésem előtt meghalt egy bátyjám, akinek az elvesztése mai napig feldolgozatlan a családban, természetesen gyászolták őt, miközben engem vártak. Képként is pont ez jelent meg nekem, hogy én leszülető lélekként nézek le a Földre, és nem értem, hogy miért sír mindenki itt lent, miért nem boldogok, miért nem velem foglalkoznak és várnak.
Így rájöttem, hogy óriási szükségem van arra, hogy én magam elhigyjem, hogy igenis szerethető vagyok, megérdemlem a szeretetet és a figyelmet.
Azzal a reménnyel mentem hozzád, hogy majd rendeződik a kapcsolatom és majd onnan érkezik az a szeretet, amire vágyom. Viszont körülbelül 2 hétre rá, már volt elég erőm, hogy kilépjek abból a kapcsolatból, amiben nem voltam a helyemen. Már ez is óriási dolog számomra, hiszen első kapcsolatról van szó, amihez és nagyon ragaszkodtam, pedig már 3-4 évvel ezelőtt is felmerült a szakítás gondolata egy másik fiú miatt. Akkor ez a 3. személy, Gergő megijesztett azzal a nagy szeretettel, amit mellette megtapasztaltam. Most azonban újra egymásra találtunk és olyan érzelmeket élek meg, amelyeket eddig még soha.
Hálásan köszönök Neked mindent, számomra rengeteget jelentett már az az egy alkalom is.”
A fent említett képzésről szóló cikkek a Blogon:

Hogyan tudod megváltoztatni a sorsod?