Térrendezés – A Rigel csillag üzenete

alakít

A fizikai sík aszerint rendeződik, amilyen rezgéseket magadból kiáramoltatsz. A látható világ a díszlete annak a darabnak, amely benned játszódik.

Éppen ezért minden olyan erőfeszítés, amelyet a fizikai térben teszel, minden olyan lépés és tett, amivel ‘kint’ akarod átrendezni, helyretenni a dolgokat, mind hiábavaló. Idővel a következő díszlet között is ugyanaz a darab fog játszódni. Minden és mindenki neked játszik: vedd észre, mire akar rámutatni! Talán arra, hogy valamit nem engedsz meg magadnak? Arra, hogy jobban kellene szeresd önmagad? Arra, hogy nem becsülöd eléggé azt a nagyságot, azt a csodát, Aki Eleve Vagy? Arra, hogy nem hiszed el, hogy amire igazán vágysz, az jár neked, ezért akadályokat, korlátokat teremtesz magadnak?

Az anyagi sík illúziója adja azt a látszatot, ami miatt sokan magukon kívül keresik a változást. Várják azt a másik féltől, várják mágiáktól és mások segítségétől, várják attól, hogy direkt módon belenyúlnak az anyagi térbe. “Nincs ez így rendjén, hát fogom és átalakítom” – mondják és csodálkoznak, hogy olyan következményekkel találkoznak, amikre nem számítottak.

AMÍG AZ ANYAGBAN KORLÁT VAN, NEM KELL TENNED SEMMIT. A KÜLSŐ AKADÁLY CSAK KIVETÜLÉSE A BELSŐNEK. CSAK HIGGY MAGADBAN ÉS HIGGY A LEGJOBBAKBAN! ..ÉS FOLYAMATOSAN DOLGOZOD KI MAGADBÓL AZ ÖSSZES NEGATÍV GONDOLATOT, BEIDEGZŐDÉST!

Csak magunkban kell kutatni és változtatni. Magunkban megtalálni és feloldani azt, ami miatt elhittük, hogy nekünk “csak ez jár”, hogy “nincs más lehetőségünk”, hogy “nincs megoldás”, hogy “nem tehetünk semmit”, hogy “ezt kell elviselni”, stb. Amikor feloldjuk ezeket a hiedelmeket, akkor A FIZIKAI TÉR MAGÁTÓL ÁTRENDEZŐDIK, MERT A RÉGI DÍSZLETRE MÁR NINCS SZÜKSÉG. MEGTANÍTOTTA, AMIT KELLETT – HOGY SZERESD ÖNMAGAD, MERT NAGYSZERŰ ÉS CSODÁLATOS VAGY! AKKOR MAGÁTÓL ÉRKEZIK A VÁLTOZÁS ÉS MAGÁTÓL CSÚSZIK BE A TÉRBE MINDAZ, AMIT ADDIG AKÁR LEHETETLENNEK VAGY ELÉRHETETLENNEK HITTÉL!

ZenTai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest