Te is érzed az energiát!

Te is érzed az energiát. Mindig, mindenkivel, minden helyzetben.

Nincs szükséged arra, hogy megmondják, hogy irányítsanak, hogy befolyásoljanak. Az kell, hogy bízz magadban.

Te is érzed, hogy mi az, ami emel, lelkesít, örömöt ad, inspirál, megnyugtat, békét hoz, szenvedéllyel tölt el, élénkít, vagy finomít. Meg tudod különböztetni egyiket és másikat. Csak nézz rá egy képre, egy tájra, vagy egy emberre; csak figyeld meg magadat egy helyzetben! Le tudod írni szavakkal, de legalábbis érzed, hogy milyen érzeteid vannak. Ugyanígy észreveszed azt is, ha valami feszít, sok, kevés, hideg, égető, lehúzó, elnyomó, felesleges, bántó, megalázó, méltatlan… Érzed, hogy mi táplálja a lelked és mi az, amitől erőt veszítesz. Tudod, érzed. Nem kell megerősítés, mert magadban találod az erőt!

Nem kell, hogy vezessenek. A belső iránytűd vezet. Ha kívülről, más teszi ezt meg, ha másra bízod magad, akkor az megvezetés lehet. Nincs rá szükség. Elég vagy te magad. Erős vagy. Stabil vagy. Tedd félre a kishitűséget és bízz magadban!

Azt kérdezed: miből gondolom azt, amit gondolok.

Egyszerű a válasz.

Először is: figyelek. Figyelek, jelen vagyok, éber vagyok. Nem siklok el felszínesen a dolgok mellett. Nem adok a látszatra. Érzékelek. Figyelek arra, amit érzek. Ez a másik, ami fontos: érzékelek! Eleve érzékelek, ahogyan te is, ahogyan mindenki érzékel. De figyelek is arra, hogy mit érzékelek. Nem megyek el amellett, amit megéreztem, nem teszem félre, nem siklok el felette akkor sem, ha a látszat mást mutat. Ezután pedig: bízom abban, amit érzek! Nem másokban, nem kívülállók véleményében és (téves) hiedelmeiben bízok, hanem önmagamban bízok, abban, amit én érzékelek. (Lásd a mondást: “bízz abban, amit érzel! Jobban, mint abban, amit gondolsz! – hiszen a másoktól átvett hitrendszerek megtéveszthetnek.) Továbbá még: látok! Látom az emberi játszmákat, tehát már nem téveszthetnek meg. …és végül: mindezt merem is kivinni a fizikai síkra. Ez kell még ahhoz, hogy a belső valóság kívül is megjelenjen.

Az energia soha nem hazudik. És ezt az energiát te is érzed. Színtisztán. Csak figyelned kell.

Vedd ki belőle a rossz érzéseket, a lehúzót, a félelmeket, kétségeket! Az csupán illúzió, tévedés. Valami olyannak a maradéka, ami még feldolgozatlan, kimunkálatlan. A lényegre figyelj! A lelked tiszta hívására.

AZ ENERGIA SOHA NEM HAZUDIK

“Bárki becsaphat a szavaival, modorával, tudásával, gyönyörűen álcázott szándékaival, mimikájával, pantomimmal, viselkedésével, stb.. és stb. De senki sem tud becsapni energiával. Amikor megtanulod érezni az előtted lévő személyt és olvasni az energiát, többé már semmi sem tud becsapni.
Az energia sosem hazudik azon egyszerű okból, amiért nem tud.
Ha tudni akarod az Univerzum titkát, gondolkodj energia, frekvencia és rezgés tekintetében.”
Nikola Tesla

Zentai Anna

Kép: Pinterest