Szerelemhozó szabadulás II.

Folytatom a legutóbb megkezdett írást: https://zentaianna.hu/blog/szerelemhozo-szabadulas-avagy-jon-a-forradalom-amely-minden-megvaltoztat/

Július 4-én jön el az első igazi, nagy tetőpont a jelenleg zajló önkimunkálási folyamatokban! Ekkor történik meg a Mars és az Uránusz teremtő fénykapujának (kvadrát) bepontosodása. E két bolygó mindegyike szellemi erőket mozgat, így elsősorban szellemi erőként érdemes rájuk gondolni! Legerőteljesebben már 3-án érezhetjük ezt az energetikát, ugyanakkor, mivel az egzakt ideje hajnali 03:39, így elsőként ÁLOMÜZENETEKBEN fog érkezni az általa közvetített erő és jelentéstartalom.

A Marshoz már közeledik ekkor a Vénusz, avagy a férfi és a női minőség közeledése, az egyre közeledő felismerések és történések idejében vagyunk. Az Uránuszhoz pedig a Hold közelít, a lélek, az érzések princípiuma, amely ekkor éppen a Kos csillagkép legfényesebb csillagával, a Hamallal áll együtt. Az Uránusz oldaláról erőteljes lelki tisztítás van tehát jelen, családi karma oldódik, anyaminták oldódnak. A lélek – akár az álmokon át – látja maga előtt a magas minőségű, elérendő célokat, a távoli, igaz vágyakat, melyek hívó szava hatalmas erőt adnak a léleknek! Az Uránusz ehhez a felismerések, a tudattágítás, a látókör szélesítésének, a másképp látásnak, tágabb nézőpontnak az erejével járul hozzá. Forradalmi meglátásokat, ötleteket és felismeréseket hoz a szellemnek, amely új utakon indít el, nagyot fordítva ezzel a járt úton (lent az Eridanus nagy kanyarulata), egyben megszabadít a régi ragaszkodásoktól, a birtoklástól, függésektől és teret készít a valódi bőségnek, élvezeteknek és örömöknek, melyeket a fizikai síkon megélhetünk (bika Uránusz). A Mars ugyanekkor a Rák csillagkép elengedő ágánál a függésektől való szabadulást, a kötések elvágását segíti, egyben rálátást arra, hogy milyen minőségeket tudunk most szeretettel elengedni, hogy igazán önállóan, boldogan élhessünk.

E két bolygó együttes ereje A SZABADSÁG EREJÉT adja, a küzdőerőt, amivel megvalósíthatjuk a saját szabadságunkat, amivel képesek vagyunk határozottan, bátran kiállni önmagunkért, levágni magunkról mindazt, ami nem szolgálja a fejlődésünket, boldogságunkat! Kiemelt ideje van annak, hogy SZABADULJUNK MEG MINDEN SZENVEDÉSTŐL, negatív gondolattól, amivel eddig lehúztuk saját magunkat, minden nem felemelő kapcsolattól, kétségtől! (A fizikai történések ezt képezik le az anyagban, tehát, ha szellemi szinten ezt megtesszük, akkor az anyagban magasab szintű, kellemesebb, felszabadítóbb megélésként jelentkeznek!) Kulcsszavak tehát: kiállni magunkért, önirányítás, önbecsülés, méltóság, férfiasság/nyílt szeretet, tisztítás, megszabadulás, hirtelen/váratlan/különleges fordulatok, forradalmasítás, függésektől szabadulás, önállóság – mindez a valódi, igazi boldogság és teljesség érdekében!

A folyamatot segíti július 5-én egy Nap-Uránusz szextil, amely a megvilágosodás ragyogó cseppjeit tölti szellemünk szintjeire – a rálátó felismerések, a világos megértés, a magasabb szintű átlátó képesség érkezik meg. Hirtelen bevillanó megoldó ötletek, gondolatok suhanhatnak át rajtunk, főként az esti órákban, 20 és 22 óra között (21:14 az egzakt idő).

A folytatásban már erőteljesebben fog megjelenni a szerelem, a párkapcsolat ereje, minősége…

Folyt. köv.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést fel lehet tenni privát levélben (e-mail cím a Kapcsolat linken található).