Szaturnusz – az áldáshozó!

Szaturnusz – az áldáshozó!

szati

A Szaturnusz az élet legnagyobb ajándékainak elhozója! A szaturnuszi erőinkkel teremthetjük meg életünkben azokat a dolgokat, amelyek valódi értéket, áldást, kiteljesedést jelentenek számunkra. A Szaturnusz a szentség anyagba öntődésének, a szakralitásnak, az értékteremtésnek és értékőrzésnek a frekvenciáján rezeg.

Minden megnyilvánulása arról szól, hogyan teremtjük meg azt az életet, amelyben a valódi értékekkel, kincseinkkel gazdagon élünk. Hogyan vizsgázódnak le bennünk eddigi teremtéseink, eddig létrehozott életünk, kapcsolataink, dolgaink, annak tükrében, hogy képviselik-e számunkra a valóban életképes, fényt adó, igaz szeretettel tápláló minőséget. Általa lassan kikristályosodik ki bennünk, hogy mi jelenti számunkra az igazi értéket és az is, hogy csak rajtunk múlik, merjük-e engedni, hogy ez megnyilvánuljon az életünkben, hogy éljük-e azt? Minden egyes aktiválódása vagy lehetőséget ad arra, hogy merjük engedni, hogy ezek az értékek részei legyenek életünknek – vagy arról szól, hogy ezek már megérkeztek és stabillá, biztossá válnak életünkben, hogy megéljük a szent pillanatokat a hétköznapokban is.

A Szaturnusz aktiválódásai a jövőben:

2018. október 12, 20 hajnal-reggel, 22 délután, 24!, 27 este – 28 hajnal-délelőtt, 29 délelőtt.

2018. november 2 délután, 4 délután-este, 6 éjszaka, 11 délután, 16 délután-este, 19 hajnal-reggel, 21, 25 délután-este, 27!, 29 éjjel.

2018. december 2 hajnal-reggel, 4, 9 reggel, 14 reggel-délelőtt, 16!, 19 hajnal, 23 délelőtt, 27, 29, 31 este.

álom

Az elmúlt korszakban az asztrológia tudományába bekerült fekete mágikus elemek nem véletlenül adták a Szaturnuszra a negatív hatású, nehéz minőség álruháját. Ez azonban hamis, manipulatív információ! Mindezek a minőségek nem alapvető analógiái e princípiumnak. Alaptétel a teremtésben: ahova a tudati fókuszunkat helyezzük, azt a minőséget teremtjük meg magunknak! Az energiát elszívni kívánó, a tudatosság érettségét vizsgáztató oldal tudva ezt, jó ideig tudta tévedésben tartani a tömegeket. Mostanra azonban az emberi tudatosság átlépett egy olyan határértéket, amikor eljött az ideje annak, hogy ezek a régi, bevett sémák lejárnak és megszűnnek! Most van annak az ideje, hogy az eddigi rendszert megdöntve és felülmúlva, tudatosságunkban szintet lépve újra megnyíljon előttünk az az ősi tudás, amely a Fény Tudományát már tiszta tudatossággal használja és a teremtés ősprincípiumainak eredendő, alapvető rezgéseit, tiszta üzeneteit, jelentéseit, újra felfedezi és alkalmazza.

Az asztrológia a királyok tudománya! …vagyis azoké tud lenni és azokat tudja építeni, gazdagítani és felemelni, akik nem az eleve elrendelt jövő megjóslásaként tekintenek rá, hanem tudják, hogy saját teremtő erőiket ismerhetik meg általa, amelyekkel maguk teremtik sorsukat, a saját lelki hívásaik, szívükbe kódolt vágyaik, igényeik szerint.

Október 29-én hétfőn Budapesten, a Trinitum Szellemi Közösségi és Alkotó Térben (Hattyú u. 14., Hattyúház) két, egymás utáni előadásban adom át az ide vonatkozó információkat, tudnivalókat. Minden bolygó üzeneteiről és aktiválódási idejéről beszélgetni fogunk. Az Esemény részletes leírását a Facebook oldalon (Zentai Anna asztrozófus), az Események linken lehet majd megtalálni és az itt álló e-mail címen lehet az előadásokra regisztrálni.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest