Szabadulás, kioldódás! Vénusz-Uránusz kvadrát és társai – 2023. augusztus 09. – 10.

Ősbizalom nélkül nincs sem felszabadult, élvezettel megélt nőiség, sem könnyed áramlásban megélt pénzügyi biztonságérzet, sem örömteli testiség, sem biztonságos, megtartó erejű emberi kapcsolat!

Most pontosan ez a részünk, az ősbizalmat élő énünk kap egy olyan erőt, amellyel túlszárnyalhatjuk eddigi bizalmi állapotunkat. Ha sérültünk benne és van mit kioldani, akkor ez zajlik (már most is). Ha beszűkült a figyelmünk, akkor kitárul. Ha alkotásra és kreatív teremtésre használjuk éppen, akkor ebben nyílnak új és a megszokottól eltérő, előre mutató távlatok. Ha megoldást keresünk kapcsolataink ügyében, vagy anyagiakban, akkor kiderülhet, hogy mi oldja meg a helyzetet, ez a megoldás pedig jócskán túlmutathat eddigi elképzeléseinken. Ha kapcsolatainkba belekövültünk, hát most itt az ideje függetlenedni és nyitni új érzésekre és lehetőségekre – akár a stabilitás mellett is, megélni a könnyed, játékos áramlást, ezzel tenni teljessé a jelent!

Bármely helyzetben ideje van, hogy sokkal tágabban tudjuk nézni a dolgainkat, mint ezidáig. Hogy nyissunk másfajta gondolatokra és nézőpontokra. Hogy engedjünk és fogadjunk. A tudat kitágítása zajlik és ez együtt jár felszabadulással, tágra nyílt térrel, felszabaduló energiákkal, teremtő erővel!

10-én csütörtökön érdemes lesz álmainkat is figyelni. A Merkúr-Jupiter trigon bőségről és gyarapodásról mesél, de megnyit olyan felsőbb tudást is, ami segítségünkre van, megértést ad jelenlegi folyamatainkhoz. Őszinteségről, igazmondásról, önmagunk kifejezésének inspirációjáról is szólhat, de hitünk erősítéséhez is hozzájárul.

Zentai Anna

Kép: Pinterest