Szabadon akarom

SZABADON AKAROM


…ez is lehetne a mottója a most zajló időszaknak. Nemrég volt egzakt a Mars-Uránusz együttállás a Bika jelében, a Kos csillagkép alatt. A Bika ciklusa hangsúlyosan szól a testi, fizikai, anyagi megélésekről és magáról a testiségről. Akkor fogunk tudni továbblépni egy magasabb szellemi szintre, ha itt megéltük, aminek ideje van és beavatódtunk az anyagban.

Az elmúlt napokban mindenki érezhette, hogy mennyire éli meg a fizikai síkon, a testiségben, vagy az anyagban azt, amire igénye, szüksége, rezgése van. Ha ez nem történt meg, akkor a ki nem élt erők feszültségben jelentkeznek, amelynek el kellene vezetődnie – ha megtörténik, akkor szellemi és energetikai szintlépést érünk el.


Rengeteg szellemi lehetőség rejlik ezekben a napokban, felismerések, tisztulások, oldások és nyitások. A Holdcsomópontok jelenléte üzeni, hogy szabad választási lehetőségünk van: megéljük az erőnket, kihasználjuk a lehetőségeket, nyitunk-e a másra, a többre, a jobbra, vagy nem? Nyilván jól járunk, ha képesek vagyunk túlnőni a régi berögződéseken és a tágabb, nyitottabb, könnyedséget hozó megélések felé vesszük az irányt.. de ezt csakis tiszta és méltóságteljes minőségben! A cél most is az, hogy Istenemberhez méltó legyen a létezésünk!


Zentai Anna
Kép: Pinterest