SORSÁTÍRÓ WORKSHOP

SORSÁTÍRÓ WORKSHOP – Öntudatlan ellenállások kioldása önállóan

kígyótartó1

Minden Kedves Érdeklődő, Jelentkező részére!

Mivel nagyon sokan írtok, érdeklődtök és folyamatosan ugyanazok a kérdések hangzanak el, ezért úgy gondoltam, hogy a több különálló megosztás helyett, itt, egyben, összefoglalva közzéteszek minden tudnivalót a fenti workshopról.

Ennek az egy napos ismeretátadásnak a lényege, hogy önállóan megtanuljuk kioldani a bennünk rejtetten, tudat alatt megbújó téves mintákat, negatív hitrendszereket, blokkokat. Azokat az alacsony frekvenciájú rezgéseket, melyekkel saját teremtéseinket gátoljuk, vagy félrevisszük. A neve ‘Sorsátíró workshop’ lett, mivel a megtanult módszer működtetése által valóban az életünket tudjuk átalakítani és a módszer működtetésének eredményei a konkrét fizikai térben is megnyilvánulnak. Valójában a saját hitrendszereinket, ez által a rezgéseinket írjuk, alakítjuk át és ez által tudjuk saját magunk megváltoztatni az életünket, sorsunk irányát is! Íme a részletek:

 • Ez a workshop teljes jelenlétet, figyelmet igényel. Kérlek, csak akkor jelentkezz és vegyél részt rajta, ha a kezdetétől a végéig jelen tudsz lenni! Ezen a napon csak önmagadra, befelé figyelj! Van beszélgetős, figyelős része is és van olyan is, amikor leülsz, vagy fekszel és te magad végzed el, vezetett meditációval, a megtanult gyakorlatot.
 • A meditációs gyakorlatok előtti minimum 24 órában alkohol és tudatmódosító szerek (pl. antidepresszánsok, drogok) használata szigorúan tilos!
 • Az elhangzottakat rögzíteni nem lehet, nem is szükséges – ha egyszer kifizetted a díját, akkor később újabb fizetés nélkül részt vehetsz egy következőn is, ha frissíteni szeretnéd a tudásodat! (Kivétel, ha online módon végeztél és utána élőre jössz, ez esetben csak a különbözetet kell egy alkalommal kifizetni.)
 •  Ezen a napon mesélni fogok neked. Mesélni arról, amit az utóbbi években tapasztaltam, megtudtam és amit annyira fontosnak tartok, hogy úgy érzem, mindenkihez el kell jusson… (éppen ezért, hamarosan könyv is készül mindebből) Mesélni arról, hogy az életünket, bizony, képesek vagyunk megváltoztatni és boldogabbá, örömtelibbé tenni! Számtalan tapasztalat és eredmény áll mögöttem, önmagammal és a vendégeim által is, amelyekről beszélni fogok majd, hogy te is tudj róla és elmondom majd neked, hogyan sikerült nekem is kijönnöm nehéz helyzetekből, mélypontokról, önerővel, vagy hogyan sikerült a szenvedést örömmé változtatni! Mesélek arról, hogyan is működnek a teremtéseink, hogy tudd, mit és hogyan működtess a továbbiakban, hogy tudj változtatni, ha valamit másképp szeretnél az életedben.
 • Ez a workshop 2019. őszén indult el, a Blog oldalon olvashatsz róla (csak írd be a keresőbe, hogy “tudatalatti blokkok kioldása önállóan”). Az élő programok részvételi díja 25.000.-/fő, (2022. májustól 30.000.-/fő, az online programoké 21.000.-/fő, májustól 25.000.-/fő). Az online program az élő workshop egyszerűsített változata, de minden érdemi tudásanyagot átadok itt is, annyi különbséggel, hogy nincs élő jelenlét és itt nem tudok vezetett meditációs gyakorlatot tartani, így a résztvevők megkapnak egy privát hanganyagot, amelynek segítségével saját maguk végzik el a gyakorlatot, a nap folyamán (és akár a későbbiekben is). Természetesen az élő workshop mellé is jár hanganyag – aki egyszer már részt vett az általam vezetett workshopon, annak a későbbiekben születő, új hanganyagok, amelyek ide kapcsolódnak, díjmentesen járnak! Felhívom a figyelmet arra, hogy a képzés jellege miatt alapvetően az élő, személyes részvétel a legmegfelelőbb, az online programot azoknak ajánlom, akik külföldön, távol élnek és nem tudják az utazást megoldani.
 • A napok kezdete szinte minden esetben 10 óra és kb. 17-18 óra körül végzünk (ha sokan vagyunk és a végén elnyúlik a beszélgetés, akkor kicsit rá is húzhatunk, én általában rugalmas vagyok, ezt a napot csak ennek a képzésnek szentelem.) Kivételt jelentő esetek is lehetnek, amikor külön kérésre, a távolabb élő résztvevők miatt (időzóna-eltolódás) később kezdünk és végzünk. Kérésre tudunk változtatni az időintervallumon.
 •  Online együttlét esetén a Google Meet felületen beszélgetünk. Ez egy nagyon egyszerű, jó minőségű internetes videóbeszélgetős oldal. Ha gépről nyitod meg, elég engedélyezni első belépésnél a kamerát és a mikrofont, más teendő nincs. Nem kell regisztrálni, nem kell letölteni semmit. (Sokan interneteznek telefonról is, ez is működik, de nem javaslom, főleg nem a meditáció alatt, mert csöröghet a telefon!) A kezdés előtti időszakban küldök majd egy linket, amire, ha rákattintasz, máris benne leszel a beszélgetésben. Kérlek, a megfelelő technikát, internetkapcsolatot előtte biztosítsd, ellenőrizd! Ez mindenkinek a maga felelőssége. Amikor a beszélgetés elkezdődik, akkor már a csoporttal foglalkozom, egyénileg nem tudok segíteni! Ha gond van – akkor sincs gond, a programok folyamatosak, majd a következőn részt veszel. Minden megoldható!
 • A nap első fele a beszélgetés, ez kb. 2,5 óra, majd egy ebédszünet jön (megbeszélés szerint kb. 60 perc). Ezt követően újra beszélgetünk, majd pedig, ha online workshop van, akkor kis időre elköszönök és hagyok legalább másfél órát az önálló gyakorlat elvégzésére. Ehhez e-mailben már átküldöm a hanganyagot, amit csak meg kell hallgatni. Ezután újra találkozunk és megbeszéljük a tapasztalatokat, további, esetlegesen felmerülő kérdéseket, majd magát a gyakorlatot is, részletesen. Az élményeket nem szükséges megosztani, de lehet és jó is, hiszen ezekből tanulunk, így egyenként váltok pár szót mindenkivel.
 • A program elvégzéséhez a technikán kívül más nem kell, csak füzet és íróeszköz. A nap során egy gyertya, vagy mécses égjen melletted és legyen mindig tiszta víz, vagy folyadék, tea is, mert a folyadék bevitele nagyon fontos!
 • A díjat élő részvétel esetén személyesen, online jelenlét esetén banki átutalással (vagy befizetéssel) lehet befizetni, más közvetítő közeg nincs. Ehhez adatokat publikusan nem adok meg, csak privátban. Az is működik, ha valaki mást kérsz meg, hogy utaljon a nevedben, de ez esetben a közleményben fel kell tüntetned a nevedet is, hogy tudjam, hogy a te díjad van rendezve! Utalni kérlek, ha lehet, ne utalj előre, csak akkor, ha már lement a program! A befizetett összegről online számlát küldök az e-mail címedre. Utalási adatokat ne kérj előre! Fogom küldeni akkor, amikor eljön az ideje.
 • Mikor lesz a következő workshop? – Folyamatosan vannak meghirdetve a lehetőségek, általában havi rendszerességgel, hiszen ez egy folyamatosan elérhető lehetőség. Itt, az írás alatt közzéteszem mindig az újabb időpontokat, amint le van szervezve a következő. Tehát itt, a cikk alatti részen és a Facebook oldalon is meg lesznek hirdetve.
 • Hogyan kell jelentkezni? Csak írj egy levelet a lenti e-mail címre, ebben add meg a TELJES NEVEDET, a SZÁMLÁZÁSI CÍMEDET és azt, hogy MELYIK programra szeretnél jelentkezni! Fontos, hogy mindezek meglegyenek! A regisztrációról minden esetben visszaigazolást küldök, majd ezt követően kapsz egy külön e-mailt minden részletes tudnivalóval. FIGYELEM! JELENTKEZNI CSAK LÉTEZŐ PROGRAMRA LEHET!!! Ha nincs kiírva a konkrét program, dátum és helyszín, akkor nincs mire jelentkezni! Tehát minden esetben szükséges adatok: a neved, a számlázási címed (pl. postacím) és a workshop neve, dátuma és helyszíne! Kérem, hogy aki jelentkezik, tiszteljen meg azzal, hogy személyesen, maga küldi el a jelentkezését! Nem fogadok el olyan jelentkezést, amelyben egy személy több főre kér regisztrációt, a jelentkezés mindig személyes.
 • Ha van további kérdésed, írj nyugodtan! – astro.spirit.szervezes@gmail.com

SORON KÖVETKEZŐ PROGRAMOK:

ONLINE WORKSHOP:

2022. november-december körül várható

ÉLŐ WORKSHOPOK BUDAPESTEN:

2022. október 05. szerda – MagNet Ház (Betelt!)

2022. november – (szervezés alatt)

ÉLŐ WORKSHOPOK VIDÉKEN:

…hamarosan…

A már megtartott SorsÁtíró Műhelyek utáni visszajelzéseket itt olvashatjátok:

Ti írtátok! – Visszajelzések és vélemények a tudatalatti oldásokról