Segítség az értelmezéshez

EGY KIS SEGÍTSÉG AZ ÉRTELMEZÉSHEZ


 Sokan indulnak mostanában a spirituális úton, így talán jól jön egy kis segítség, hogy ne egy útvesztőben végezzük csalódottan, hanem sikerüljön ráhangolódni az égi-földi működések összhangjára.
Az asztrológia spirituális tudomány, vagyis nem kívül, külső eseményekben kutakodik, hanem belső megélésekben, működésekben. Az “Amint Fent, úgy Lent” elve szerint, a bolygók nem befolyásolnak, nem irányítanak minket, hanem ugyanazok az elvek működnek a külső és felső, mint a belső és alsó világokban. Vagyis, amikor asztrológiával foglalkozunk, akkor nem azt vizsgáljuk, hogy mi fog történni (ez a legveszélyesebb csapda), vagy, hogy konkrétan mi vár ránk, hanem megtudhatjuk azt, hogy éppen minek van ideje az életünkben. Hogy ezen és ezen a napon pl. az idő a gyógyulásról, az anyagi gyarapodás lehetőségéről, vagy a megbocsátásról szól, esetleg arról, hogy elengedjünk, vagy megtartsunk valamit? Ha tisztában vagyunk mindezzel, könnyebben éljük meg, eredményesebben zajlik a folyamat.
Vannak, akik érzékenyebbek és eleve érzik, hogy egy adott időszak miről szól, de nem mindenkinél van felszínen ez a képesség. Ám ez a képesség mindenkiben ott van! Ez is olyan, mint az izmok megerősítése: az intuícióval, az érzékeléssel való foglalkozás annak megerősödését, fejlődését hozza.
Aki úgy érzi, még nem lát elég tisztán és nehéz az értelmezés, annak ajánlom a következő egyszerű gyakorlatot, természetesen idő és figyelem szükségeltetik hozzá: először is, gondoljuk végig, mi volt az életünkben, pl. az utóbbi egy évben az az esemény, ami erős megéléseket váltott ki belőlünk, vagy fordulatot hozott életünkbe? Lehet kis dolog is. Fel is írhatunk többet egy papírra, dátummal ellátva. Ha ez megvan, járjunk utána az égi üzeneteknek! Keressük vissza a múltban, az adott hónapra és napra szóló üzeneteket! Most amúgy is a múltba tekintés ideje van, ebből tanulhatunk most a legtöbbet. Nézzünk az adott nap köré is, hiszen minden energiaáramlatnak és fényszögnek hatóköre van, az itt közölt útmutatások is gyakran nem csak az adott napra, de akár egész hétre is szólhatnak! Olvassuk át utólag az adott időszak üzeneteit és érzékeljük, hol és hogyan, miben éltünk meg hasonlókat! (Érdemes azt is szem előtt tartani, hogy az általánosan, adott időben működő bolygóállások mellett vannak személyes vonatkozások is, a személyes születési képlethez kapcsolódó fényszögek, amelyek miatt mindenki máskor, másképp, vagy különböző erősséggel éli meg ugyanazt. Erről már egy asztrológussal kell, személyesen konzultálni.)
Fénnyel teli felfedezést kívánok Mindenkinek!

Zentai Anna
www.zentaianna.hu