Nyárba forduló – Csillagüzenetek május végére és június elejére

Itt a nyár és vele napról napra, hatalmas fény-erőkkel elárasztó energiákat kapunk!

Május 31-én a Nap eléri a Bika csillagkép Tejútra néző szemét, így az Igaz Szeretet látásának, a kiemelkedési lehetőségeink meglátásának, az isteni minőség látásának és az előrelátásnak, jövőbe tekintésnek van ideje. Most minden téren és értelemben a tiszta szeretet szemszögéből tudjuk nézni önmagunkat, életünket és kapcsolatainkat is. Talán az egyik legszebb megélése ennek az erőnek, amikor szerelmesünk tekintetében végleg elveszik a kettő és összeolvad az Egy…

A Merkúr és az Uránusz együttállása szellemi tisztulást, magasabb megértést hoz el számunkra. Anyagiakkal, testiséggel, biztonságérzettel, földi élményekkel is kapcsolatos lehet mindez. Hétköznapi beszélgetéseinkben fontos lehet a magabiztos önkifejezés, amit most szabadon, könnyedén, akár humorosan tehetünk meg. Szóba kerülhetnek anyagi-pénzügyi kérdések és megérthetjük ezeken át egész élethelyzetek magasabb összefüggéseit is. Megélhetjük azt az élményt, hogy milyen korlátok nélkül, szabadon áramoltatni a szavakat, amelyek ez által még termékenyebbé válva hoznak tisztázást és megértést.

A Mars bolygó megérkezik a Halak csillagkép felfelé úszó halacskájához és ezzel erőteljes, lendületes energiát kapunk ahhoz, hogy kilépjünk a régi ördögi körökből, hogy felülemelkedjünk régi szokásokon, hiedelmeken! Ez az időszak kedvez annak is, hogy valami maradandót teremtsünk, alkossunk, ami a jövő számára is hasznos lesz. Ugyanakkor lélekben megérezzük, mi is jelenti az igazi otthont… és ez semmiképpen sem kézzel fogható, anyagi minőség.

Június elsején, szombaton a Vénusz is megérkezik a Bika szeméhez, az Aldebaran csillaghoz. Most különösen a kapcsolataink, párkapcsolatok terén van lehetőség a tiszta rálátásra, az isteni minőség érzékelésére. Fontos lehet például, hogy most pontosan érezhetjük, mi jelenti a kapcsolatainkban a magasabb minőségű működést, hogyan tudjuk valóban tiszta, igaz szeretetben élni a kapcsolatainkat! Ha pedig meglátjuk, megérezzük, akkor ezt már csak meg kell cselekednünk.

Június 2-án és 3-án egzakt a Jupiter és a Plútó bolygók felemelkedésre inspiráló, trigon fényszöge. Ez hatalmas nagy energia, igazi ősrobbanás, amely az által aktiválható be, hogy belemegyünk olyan helyzetekbe, amelyekben talán másokkal eltérő a véleményünk, ám készek vagyunk nyitottan, feltétlen szeretettel, ítélkezésmentesen, kellő önismerettel jelen lenni ezekben. Nagyon mély tisztázások, szabadságra inspiráló élmények, az igazság közlésének késztetése, a jólét élésének motivációja is jellemezhetik ezt az időszakot, amely júniusban is tovább kísér majd…

Zentai Anna

Kép: Pinterest