Nők Lapja Ezotéria – cikk…-cakk…

Hálás köszönet Izing Klárinak és a Nők Lapja Ezotéria magazinnak, hogy interjút készített velem 🙂 Mivel adott karakterszámmal és az általános sablon-kérdésekkel nekik sem volt könnyű dolguk egy hosszabb beszélgetést követően, így néhány dolog nem úgy ment ki, mint ahogyan az ténylegesen van, ezeket itt, ebben a kis szösszenetben tisztázom.

Teljes körű elemzéseket már évek óta nem készítek. Szívesen visszatérnék hozzá egyszer, de a jelenlegi életmódom és teendőim mellett erre nincs minőségi idő. Márpedig ehhez más sem kellene, csak az 🙂

Az asztroszkópot egy asztrozófus minden esetben, minden teljes körű elemzésnél saját maga rajzolja fel, kézzel! Nem használunk számítógépes szoftvert. Ezt legfeljebb egyéni konzultációk során használom (jelenleg ezt sem tartok, most éppen szünetelnek). A születési képletünk természetesen nem akadályokról szól, hanem az energetikánkat mutatja meg. Viszont segít rálátni arra, hogyan haladjuk meg az esetleges (gyakran csupán vélt) akadályokat.

Az asztrozófiai elemzés során kezelések nem történnek, ezek másfajta, egyéb szolgáltatások. Ezeket végzem inkább, de a jelen időszakban, most egyéb elfoglaltságok miatt minden egyéni szolgáltatás egy időre szünetel.

Tizenévesen a cigánykártyával találkoztam először, huszonévesen a Tarot-val. Ott kezdtem ebben is elmélyülni.

2004-ben valóban volt egy jósló álmom. Addig asztrológiát tanultam, de már éreztem jó ideje, hogy azzal a rendszerrel valami nem stimmel. Senki nem mondta, egyszerűen tudtam. Így aztán abba is hagytam a vele való foglalkozást. Ekkor jött egy álom arról, hogy egy tanteremben vagyok és a táblára a Zodiákus kör van felrajzolva és egy középmagas, fekete hajú férfi magyaráz, tanít róla valamit… kb. fél év múlva, megismertem Paksi Zoltánt és az általa közvetített tudományt, az asztrozófiát – és azonnal érztem: ez az! Ez él a szívemben!!! Megtaláltam! …így, majdnem 1 évre az álmomra, az álom megvalósult, amikor tanulni kezdtem Zolinál…

Az a bizonyos betegség, amiről szó esett… nem volt nagy dolog. Pultosként dolgoztam egy helyen, de már nagyon kikészültem ebben. Egyik nap teljesen legyengülve, rosszullétben, az ágyban feküdtem és elkezdtem azon gondolkodni: vajon mit üzen nekem most ez a betegség? Végiggondoltam lassan az akkori csillagállásaimat… a Hydra lehajló feje a Rák csillagkép alatt, nagyon erősen aktiválva volt aznap… tudtam, hogy ez a Hazatérés üzenete, vagyis “haza kell mennem”… és egyetlen pillanat alatt jött a megvilágosodás: igen, nekem haza kell jönnöm! Ott kell hagynom a munkahelyemet és itthon kell csinálnom azt, amit eleve csinálok! Ezzel egyidőben feültem az ágyban, és abban a pillanatban minden bajom elmúlt fizikai szinten, a testemben is. Egyetlen pillanat alatt történő megvilágosodás és döntés volt. Nagy tapasztalás arról, hogy a fizikai állapotunkat mennyire magunk teremtjük és mennyire bennünket tükröz… Ezután még tettem egy-két kört civil munkahelyeken, de már nem sokáig. Egyértelmű volt az út.

Elbizonytalanodni nem igazán szoktam… de ha adott dolgokban konkrétabb rálátást szeretnék, vagy pl. nem áll rendelkezésre pontos születési perc egy adott kérdés megválaszolásához a képlet alapján, akkor tudok készíteni Piramis Tarot kirakást, ami elég konkrét és magas színvonalú válaszokat ad.

A leggyakoribb probléma, amivel keresnek, a párkapcsolat, a szerelem témaköre szokott lenni, de valóban, az utóbbi időszakban egyre többen jönnek a munka, hívatás témájával, illetve azzal is, hogy nem találják igazán önmagukat.

Saját életemben alkalmazni a tudásomat – ez magában az élet élésében, a gondolkodásban, tudatosságban, a mindennapokban folyamatosan megnyilvánul. Aki ebben él, az tudja. Emellett igen, kb. két-három hetente megnézem a saját tranzitjaimat is és beírogatom őket a naptáramba. Így minden nap, ha ránézek, akkor tudom, hogy éppen hol tartok, minek van ideje.

Azt, hogy “sors” – ezt a szót nem igazán szoktam használni. Nem hiszek abban, hogy külső erők irányítanak bennünket. A felelősség hárítása lenne kiadni a teremtő erőnk működtetését. Szóval inkább másképp, finomabban és tudatosabban fogalmazok.

A fotót Nagy Erika készítette. (nem Gabriella)

<3

Zentai Anna