Nem baj, ha másképp alakul! – Mars-Uránusz kvadrát

Nem baj, ha nem úgy jön össze! Nem baj, ha másképp alakul! Nem baj, ha változik!

A mai Mars-Uránusz kvadrát lényege éppen az, hogy kivigyen a megszokottból, túlmutasson az eltervezetten és elképzelhetőn. A határok – megszűnnek, nincsenek, érvénytelenné váltak!

Erő és tisztítás, akarat és szabadság, bátorság és tisztaság kapcsolódik ma össze bennünk. Meglehet, hogy nem az és nem úgy jön össze, amit, vagy ahogyan akarunk.. na és, ha annál sokkal több is összejöhet? ..és ha van annál sokkal jobb és sokkal messzebb is? A lényeg most az, hogy nyissunk az újra, a másra gondolatilag. Tudjunk még annál is többet és nyitottabban elképzelni, mint ahogyan eddig tettük. Bármely területen, bármivel kapcsolatban.

Egyúttal ideje van letisztítatni a férfiképen, férfi mintán való feleslegeket is. Férfiaknak a saját önképükkel, hölgyeknek a férfiakról, férfi működésről alkotott hiedelmeikkel kapcsolatban.

Ideje van aggódás helyett lelazulni, meghatározás helyett kinyílni, lehetetlen helyett lehetővé gondolni, hinni. Ideje van terhek helyett könnyedséget, szűkség helyett bőséget és tágasságot elképzelni. Mert lehetséges. Sőt…!

Zentai Anna

Kép: Pinterest