Ne ijedj meg a mélységtől!

Ne ijedj meg a mélységtől!!!
Sőt…

Azokban az időszakokban, amikor a Plútó fényszögei aktiválódnak, amikor arról olvasol, hogy bármely bolygó a Plútóval alkot fényszöget, akkor figyelj sokkal jobban arra, hogy mi bukkan fel a mélyből, illetve mi van a saját mélységeidben! Sok nehéz tapasztalás kikerülhető azzal, hogy elkezdesz tudomást venni arról, amiről eddig nem!
A Plútó a mélységek és magasságok, a láthatatlan működések, a mélytudatban zajló dolgok analógiája. Ha nem teszed félre a saját mélységedben valójában érzett, tudott dolgokat, ha figyelsz ezekre és mersz tudni róluk, ha jelen vagy a belső, mély folyamataidnak és engeded, hogy a mélységből felszínre jöjjön az, ami eleve ott van benned, akkor nem csak, hogy sokkal könnyebben éled meg e folyamatokat, hanem ajándékként, mindezért cserébe kapod is a megoldásokat, a szenvedélyeid élésének lehetőségét, a valódi vágyaid alakulását. Ne elnyomni, elfojtani, letagadni akard azt, ami igaz és eleve van – saját magad elől sem -, hanem merd felszínre hozni és megélni! Ha olyan dolog jön fel, amivel tovább kell dolgoznod, akkor menj tovább, kérj segítséget, keress megoldásokat! Ha olyan dolog jön fel, amit nem mersz élni, érezni, akkor vizsgáld meg, hogy nem vagy-e rabja öntudatlan, másoktól átvett megfelelési kényszereknek? Ha olyan dolog jön fel, amivel nehéz szembenézni, de feszít, akkor tedd meg, mert hatalmas és mindent felülíró felszabadulást hoz! Ha olyan dolog jön fel, ami fájó, rossz érzés, akkor az biztosan illúzió, egy múltbeli élmény maradéka, amit ki tudsz oldani magadból!
A jelenleg felszínre törő folyamatok az emberi kapcsolódásokat, a párkapcsolati mintákat és működéseket tudják felülírni, illetve a szabad akarat élését, annak engedését, az egyenes, világos, őszinte megnyilvánulásokat is támogatják. ENGEDD a változást!

“Ami jön, fogadd, ami megy, engedd! – zen bölcsesség

Zentai Anna – asztrozófus

Kép: Pinterest