Nap-Plútó trigon – 2024. május 22.

Szerdán délután egzakt a Nap és a Plútó felemelkedésre inspiráló fényszöge, ez pedig újabb lehetőséget hoz arra, hogy teljesen átírjuk a régi mintákat újra, lecseréljük a nem működőt működőre, átadjuk az irányítást a szívünknek és ne engedjük tovább, hogy mások határozzanak meg minket – hanem kézbe vegyük igazán a saját életünket!

A mindent bevilágító napfény most a legmélyebb szintekig hatol – a tudattalan, a láthatatlan, a mélyen felszín alatt rejlő világba. Saját legbensőbb, titkos birodalmainkra derül fény és ez olyan mindent átfogó megértést tud hozni, amelyből eleve következik, hogy merőben másképp kezdjük el csinálni a dolgokat.

A vízöntő Plútó január óta extra erővel segíti mély megtisztulásunkat és felszabadulásunkat, elsősorban az által, hogy felszínre mossa a gyermekkori sérülésekből fakadó energiamintázatokat, beidegződéseket, és most van lehetőségünk mindezeket mélyen átírni, megdolgozni. A Nap fényével most a legsötétebb kamrába is bevilágíthatunk, mindent felfényesíthetünk, hogy a tiszta rálátás, az öröm, a szeretet költözzön újra a tudat és a lélek minden szintjére!

Ideje van megcselekedni azokat a nagyobb, mélyreható, gyökeres változtatásokat is, amelyekre már jó ideje készültünk. Legyen az a gondolataunk, vagy az érzéseink, vagy a cselekvéseink, netán reakcióink megváltoztatása, vagy legyen az gyakorlati lépés, mindezek most támogatottak. A Nap, mint cselekvő erő, nem arról híres, hogy vár valakire, aki majd megcsinálja helyette, vagy lehetővé teszi. Ő tisztában van azzal, hogy ebben a rendszerben ő a középpont és minden körülötte forog. Önmagában is döntésképes és nem ingatja meg senki és semmi. Ezt az önirányító, önállóan cselekvő, vezető minőséget most nem csak a javunkra működtethetjük, hanem ebben minőségi szintlépést érhetünk el – figyeljünk hát arra, hogy hol, miben hittük azt eddig, hogy külső dolgokon múlik a változás és lássuk be, hogy ez tévút volt, vegyük inkább most a kezünkbe a dolgokat, döntsünk, lépjünk, abba az irányba, ahol önazonos, szabad, boldog állapotot tud a szívünk! Ehhez meglehet, hogy elhangzanak mélyreható, igaz szavak, mély beszélgetések, találkozások, üzenetváltások. Ideje látni minden előttünk lévő utat, lehetőséget és hallgatni arra, ami láthatatlanul, de egyértelműen tudja, hogy merre és hogyan tovább.

Zentai Anna

Kép: Pinterest – Jennifer Hawkyard