Nap-Plútó a Vízöntő jegyében – egy fontos kérdés!

Most, hogy a fényt, a világosságot és a feltétlen szeretet sugárzását jelképező Nap és a mélységeinket, az átalakulást és szintemelkedést jelképező Plútó együtt, karöltve átlép a Bak jegyből a Vízöntőbe, érdemes figyelni valamire.

A Nap szempontjából, tehát az isteni önvalónk szempontjából Földünk most a Rák csillagkép szeretettel megnyíló, befogadó ágánál jár. Az önmagában otthonra lelt lélek szeretetteljes megnyílását jelképezi ez az égi kép! Ám egyben arra is felhívja a figyelmet, hogy a megnyílás, a tekintet hova fordítása azon múlik, hogy mennyire érkeztünk meg önvalónkba, mennyire vagyunk otthon a szívünkben, mennyire élünk önazonosan! Ehhez a pillanathoz tehát tartozik egy fontos szellemi SZŰRŐ is! (Mint ahogyan mindenhez, ahol megjelenik a Rák minőség.)

A Nap-Plútó együttállás a Bak jegyből lép át, tehát a kapu átlépése abból a minőségből történik meg, amelyben a valódi értékeket fedeztük fel, önértékelésünket erősíthettük meg, értékrendszereinket írhattuk át! A Vízöntőnek az Uránusz mellett még továbbra is a Szaturnusz marad az uralkodója!

Mit jelent ez? Azt, hogy ideje van feltenni egy nagyon fontos kérdést magunknak! MI AZ, AMIRE MOST ÉRDEMES ÉS MÉLTÓ MEGNYÍLNOM ÉS MI AZ, AMIRE NEM? Mert amire most nyitunk, az a Vízöntő sodró folyamával zuhatagként ömlik az életünkbe!

Hangolódj egy kicsit a mellékelt képre, kérlek! Mit veszel észre rajt? (A mellékelt képek soha nem véletlenek..) Igen, elsőre talán a friss, hófehér-kékes, üde, hűvös habokat… a víz tisztító erejét, tisztaságát… ahogyan a nő a habokba sétál, szabadon, frissen, gátlások és félelmek nélkül, kitárt lélekkel… de van itt még valami, ami nagyon fontos. Ez a nő nem tudna így sétálni, ha nem lenne benne MÉLTÓSÁG!

A Nap-Plútó most a Bak csillagkép alá is érkezik, amely királyi-uralkodói minőség. A Szaturnusz maga is az! Az életet önállóan uraló, a szíve és az értékrendszere szerint döntésképes, felelősségteljes, MÉLTÓ részünk az, akinek most VAN VÁLASZTÁSA! Vajon mire nyit és mitől határolódik el? Vajon hogyan kezeli mostantól a határait?

Te is megéled most ezt a választási lehetőséget! Hogy melyik életterületen? Erről itt olvashatsz:

Zentai Anna

Kép: Pinterest