Miért olyan sikeres ez az oldal?

Miért olyan sikeres ez az oldal?

20180219_212223

Egy nagyon kellemes délutánt töltöttem el tegnap, új inspirációkat kapva kutatáshoz és íráshoz. Törköly Erikával beszélgettünk énidőről, csillagokkal fényjelzett utakról, önmagunkra találásról a lelkiség és a hétköznapi tevékenységek összegubancolódott sűrűjében. Csevegésünk hamarosan felkerül Erika Vlogjára (itt találjátok: https://www.youtube.com/channel/UCeDE_I-qV4v7FEwRKcc5tQw – Énidő Vlog), már most lehet izgatottan készülni és lelkesen várni! 🙂

Túl azon, hogy a beszélgetésben a címben említett kérdésről is eszmét cseréltünk, a hazafelé úton, mintegy filozofálva merengés közben megfogalmazódott bennem még valami. Mégpedig az, hogy az én sikerem valójában a TE SIKERED! Miért is? …kifejtem.

Sok éves segítői munka, több száz személyes sorsba való betekintés után leszűrtem: mindenki, aki eljön egy egyéni elemzésre, aki útmutatást kér, valójában nagyon jól tudja, hogy hol a helye, mi az útja és mit kell tennie!

Ezek mind olyan lelki kódok, amik természetünkből eredően bennünk vannak. Zavarodottság, bizonytalanság és probléma csak akkor adódik, ha az ember nem mer a saját lelkére hallgatni. Próbáld ki: ha most visszatekintesz és végignézed az életedet, akkor elmondhatod: ha valamikor a múlban az érzéseidre, a lelkedre, a szenvedélyből jövő, elemi hívásaidra hallgattál volna, akkor a jelen probléma most nem lenne! (Egyébként ezzel semmi baj nincs. Éppen úgy tudjuk megismerni és megtalálni önmagunkat, hogy először megtapasztaljuk azt, ami nem vagyunk.)

A jelen megoldásaihoz és a teljességgel élt élethez is ennyi kell: hogy merj a belső hívásaidra hallgatni, hogy az erőt és szenvedélyt adó, apróbb-nagyobb dolgokat kövesd!

Akárhova nézek, azt látom, hogy az emberek legnagyobb baja az, hogy nem a lelkükre hallgatnak. Az olyan megfoghatatlan! Mintha ‘nem is lenne’… Hiszen nem látható, nem  tapintható és nem erre tanított a világ. Hogy mégis mennyire fontos ez, azt vagy érzi (tudja) az ember, vagy megtanulja, az élettapasztalatai által. A legtöbben ugyanakkor kapaszkodnak valami magasabbrendűbe, Istenbe, sorsba, végzetbe és néha felmerül a kérdés: “bár tudnám, mi az én utam!” vagy “bár tudnám, mit akar tőlem az élet”! Ilyenkor, ha olyan információ jut el hozzánk, ami összecseng a lelkünk hívásaival, az egyértelmű megerősítés tud lenni!

A csillagok bölcsessége, az asztrozófia (és itt nem a 12 zodiákus jegyen alapuló asztrológiáról van szó) alapelve, hogy az égi fényüzenetek kozmikus üzenetek. Az isteni rend és akarat, a felsőbb útmutatás érződik át ezeken az írásokon, ami pedig MEGEGYEZIK a lélekből fakadó hívásokkal, a lelkünk valódi akaratával! Így, bármerre szeretne elterelni a matéria, a látszólagos külvilágból jövő hatások tömkelege, a csillagüzenetek mégis meg tudják világítani a helyes utat és fel tudják erősíteni a belső, valódi késztetéseket – amiket azután anyagba önthetünk.

Az erő a léleknek kell!

…hogy minden ember a maga saját útját járja, nem mások elvárásainak megfelelve, önálló, szabad választása szerint. Így tud “teljes” életet élni – amikor lelke hívását éli a hétköznapokban. A lelkiségünkről azonban ritkán beszélünk, ritkán tesszük azt ki másoknak – ha igen, akkor gyakran megesik, hogy a másik ember, a külvilág kinevet, megszégyenít, hitetlenkedik, leblokkol, befékez, stb. Lelkiségünket így annyi sérülés és bántás érte már, hogy alig merjük megmutatni azt a világnak!

Ám amikor azt látja az ember és pontosan azt olvassa vissza egy csillagbölcseleti írásban, ami a lelkében zajlik – az egy nagyon mély, belső megerősítés, visszaigazolás. Hát persze, hogy rárezeg a lélek, beleborzong szinte a test is, hogy arra, amit féltve őrzünk, élünk magunkban, ilyen erőteljes megerősítést kapunk!

Amikor olvasol egy írást és felfedezed annak üzeneteit saját magadban, a megéléseidben, az érzéseidben és gondolataidban, a mindennapi életedben – akkor az a TE sikered! Sikeres vagy, mert a matéria zavaros világában, a maya fátyol köde mögött is képes vagy tisztábban látni önmagadat és az életedet! Sikeres vagy, mert már érzed és látod a harmóniát Ég és Föld között, mert már össze tudod kapcsolni a kozmikusat a földivel, mert már Egyként látod azt! Ez pedig a belépő a teljességedbe!

Én a részemről mindig ezt az isteni minőséget látom a csillagüzenetekben és saját tapasztalásaim alapján ezt is érzem hívatásomnak követni. Ha az írások másokban is segítenek felébreszteni a lélek erejét, a bátorságot, az önálló útra lépést és teljességre törekvést, az nekem is öröm. Ha a saját örömmel teli felfedezéseimet megoszthatom és adhatok, hogy más is örömmel és teljességgel élje az életét, az engem is emel és teljesebbé tesz.

Mert valójában nincs én és te, valójában mind össze vagyunk kapcsolódva egy nagy fényhálóban és egymást segítjük.

Zentai Anna

asztrozófus

Fotó: Marosán Angelika

Köszönöm az inspirációt Erikának!