Mi történik és hol a megoldás?

Mi történik és hol a megoldás?

Megérkeztünk a szintemelkedés egy újabb és ebben a formában utolsó fázisához. Javában zajlanak a történések, amiket, ha tudatosan kezelünk, akkor óriási lehetőségekre nyitnak kaput.
17-én tetőződik (hajnali 02:49-kor) a Plútó és az Uránusz bolygók fényszöge, a most kitáruló fénykapu szárnyai ekkor tárulnak ki teljesen! Ez az időszak a teljes átlátását, megértését hozza el dolgainknak, az aktuális élethelyzetünknek, kapcsolatainknak! Természetesen mindenkinek a maga egyéni vonatkozásában.
A Plútó a maximalizmus, a totalitás, az Uránusz pedig azt jelképezi, amikor egységben látjuk át az egész rendszer működését. Mivel most a Mars és a Vénusz, a Férfi és Nő ősprincípiumai csatlakoztak be ebbe az energiaáramlatba (együttállnak az Uránusszal), ezért ez a jelenlegi helyzet elsősorban arra ad lehetőséget, hogy a Férfi-Nő szerepeket, a kapcsolataink működését alaposan átgondoljuk, átlássuk és megértsük, ez által minőségileg szintet emelkedjünk e területen.
Ám van még egy bolygó, az Oroszlánban álló Jupiter, aki szintén része most ennek a folyamatnak. A fényes Nap uralma alatt most a Szeretet sugárzásának, a Szeretet áramlásának hangsúlyát hozza el! Mögötte a Rák elengedő ága üzeni, hogy ennek érdekében tudjuk most elengedni mindazt, ami nem szolgálja a Szeretetet megélését. A Jupiter és a Mars emelő kapcsolata jelzi azt is, hogy ez a folyamat összefügg azzal, hogy karmikus kötelékeinket elvágva, megélhessük a régóta kívánt vágyainkat.
Az angyalok, a szellemi segítőink is igen erősen súgnak, csak KÉRNI kell! Ha nehéz helyzetbe kerülünk, érdemes hozzájuk fordulni és jól kérdezni – kérjétek azt, hogy segítsenek a megoldásban, kérjétek azt, hogy megértsétek a helyzetet! 
Honnan tudom, hogy jó választ kaptam?
Amikor egy élethelyzet megoldására lehetőség érkezik, amikor itt az ideje valamit magasabb szintre emelni, akkor első lépésben a probléma kiéleződik, láttatni kezdi magát. (Olykor plútói módon kirobban a tudatalatti rejtekek alól, vagy uránuszi módon, váratlan villámcsapásként felfénylik.) Ez nehéz fázis, kerülhetünk mélypontra is (amiatt, ami eddig is ott volt, csak nem tudatosítottuk), ám ha nem húzzuk le magunkat azzal, hogy rossznak ítéljük meg a helyzetet, akkor gyorsabban emelkedhetünk ki belőle. Csak egyetlen tiszta felismerés is meghozhatja az oldást! Amikor ez megtörténik bennünk, akkor hirtelen megszáll a nyugalom, visszaáll az egyensúly, minden fájdalom és kétség elmúlik! Amíg tehát rosszul érezzük magunkat, biztosan nem kaptuk meg a választ – amint visszaköltözik szívünkbe az öröm és a harmónia, tudni fogjuk, hogy jó választ kaptunk.
Ez hát a lényeg: itt az idő megérteni, átlátni, emelkedni. Tudatosítani a Szeretet Hatalmát.


Zentai Anna