Kiszámíthatatlanra felkészülni!

2024-gyel egy teljesen új energia érkezik, aminek célja, hogy egy folyamatként megszabadítson minden önszabotázstól, önkorlátozástól, nem önazonos, nem boldogító minőségtől, szívfájdalomtól és tehertől. Elhozza számunkra a megoldásokat az aktuális helyzetekre, felszabadít és megnyit. Ez azonban csakis úgy tud megvalósulni, ha az eddigi gondolkodásunkat feladva, elhagyva sokkal tágabb dimenziókat fedezünk fel! Mivel az eddigi megoldatlanságok és terhek azért voltak jelen, mert az eddigi gondolkodásunknak, hitrendszereinknek, hozáállásunknak ezek feleltek meg – a fizikai tér ugye, mindig csak az eredményét mutatja annak a vibrációnak, amelyet működtetünk – így ahhoz, hogy megoldódjanak a helyzeteink és kiszabaduljunk önnön fogságunkból, az szükséges, hogy sokkal tágabb, másabb gondolatokra nyissunk!
2024-nek ezért az egyik fő jelszava lehet az ÚJRATERVEZÉS! … no és a NYITOTTSÁG, ami meg fogja hozni a várt eredményeket is!
Sokaktól hallok olyan kijelentéseket, hogy adott dolgot terveznek a következő évekre, vagy nagyon ragaszkodnak adott elképzelésekhez. Ezt a hozzáállást ideje elengedni! Meglehet az az elképzelés, hogy mi a szívünk vágya, ezt tudhatjuk… de nem érdemes ragaszkodni a hogyanokhoz és bármilyen jövőképhez, nem érdemes konkrétumokhoz fűzni az elérni kívánt állapotot.
A hamarosan elinduló új időszaknak éppen a kiszámíthatatlanság általi tágabb lehetőségek megnyílása az egyik lényege. Most érdemes nem kijelentéseket tenni, hanem nyitva hagyni azt a lehetőséget, hogy mi van akkor, ha még több, szebb, jobb akar jönni az életünkbe?

Zentai Anna

Kép: Pinterest