Jupiter az Ikrekben – A Szívből jövő, Igaz szavak ideje!

A Jupiter bolygó a Szeretet Bölcsességének és a kiáradásnak a princípiuma. Az ő energiáját rezegtetjük akkor, ha a Szívünk igazságát éljük. Ha még alacsonyabb tudatossági szinten vagyunk és sok bennünk a múlt sérüléseiből következő félelem, akkor nem vagyunk képesek többre, mint hazugságokra, vagyis nem azt mutatni, mondani, ami a szívünknek-lelkünknek igaz. Ha már dolgoztunk ezeken a sérüléseken, úgy rezgünk egyre magasabb frekvenciára és ugyanezt az energiát az igazság rezgésén szólaltatjuk meg. Magasabb frekvencián a szívünk igazságát közöljük, éljük, mutatjuk önmagunk és mások felé is.

Az elmúlt időszakban a Bika jegyében járó Jupiter által felkészülhettünk arra, hogy magabiztosságunkat megnövelve, most, a tettek mezejére lépve, az igazat szóljuk! Az elmúlt hónapok vénuszi erejében gyógyíthattuk a bennünk élő ősbizalmat, megerősíthettük biztonságérzetünket, stabilitásunkat, hogy most, bízva önmagunkban, elkezdjük kimondani, kimutatni, kinyilvánítani mindazt, ami a belső valóságunk. Az Ikrek jegyébe érkező Jupiter erre ad lehetőséget: árasztani a szeretetet szavakkal, gesztusokkal, akár tettekkel is, bármilyen formában és módon, de igazat közvetíteni.

Az Ikrek idején megtapasztalhatjuk a kettősségeket, a különbözőségeket is, de éppen azért, hogy megértsük, elfogadjuk és együttműködtessük mindkét oldalt. Most különböző igazságokat, hitrendszereket, nézeteket tudunk összefűzni, szeretettel és megértéssel. Az Ikrek elhozza mindehhez a játékosság és könnyedség képességét, ami által egyszerűbb lesz az elfogadás. Amint készen állunk megismerni más, eltérő nézőpontokat, valóban bölcsebbé válunk magunk is és nyerni fogunk kapcsolódásaink által, többek leszünk együtt, összefogva, mint külön, elzárkózva.

Ideje hát magabiztosan hangot adni az igazságnak, a tudásnak, közvetíteni a Szeretet Bölcsességét, nyitottnak lenni és hajlandónak a megértésre. Emberi kapcsolataink gyarapodása, és a könnyed játékosság érzése is áthatja majd az elkövetkezendő hónapokat. A Jupiter ugyanakkor 28-ig a Pleiadok rendkívül termékeny csillagai alatt jár és június első napjaiban egy tüzes, felemelő, mélyen inspiráló fényszögben kapcsolódik a Plútóval. Erről itt olvashattok:

https://www.facebook.com/photo/?fbid=977310050424406&set=a.243077283847690

Zentai Anna

Kép: Pinterest