Jupiter-Aldebaran együttállás és egyéb aktualitások – 2024. július 09. kedd

Bármi, ami a szemünkkel, a látásunkkal történik, most nagyon fontos. Fontos, mert arról szól, hogy mennyire vagyunk képesek látni az isteni minőséget, hol, miben, kiben látjuk azt. Meglátjuk-e önmagunkban? Meglátjuk-e azt, ami VALÓJÁBAN van a szívünkben?

Meglátjuk-e azt, hogy hogyan is érdemes igazán élni, kapcsolódni, szeretni?

A Jupiter – aki 12 évente kerüli meg az évkört – most áll együtt a Bika csillagkép Tejútra néző szemével, az Aldebaran csillaggal. A termékenység erőteréből pillantunk ki az isteni minőségbe, meglátni, hogy mi az, ami valóban termékeny, mi az, amit érdemes követni, mi az, ami igaz szeretet? Mi ad valódi biztonságot és alkotó erőt?

Gyakori ilyenkor, hogy lelki szemeinkkel látjuk már, hogyan is érdemes működni egy kapcsolatban, a megvalósítás pedig ettől kezdve már csak rajtunk múlik.

Ehhez az önmagában is ragyogó csillagálláshoz most megannyi égi csoda társul. Hétfőn a Mars elhaladt a Kos csillagkép Botein csillagánál, ezzel elvetve az égi anyaméhbe azokat a fénymagokat, melyek hamarosan szárba szökkenhetnek. A Vénusz és az Uránusz szextil fényszöge erős női minta-oldásokkal, felszabadító erővel érkezett, emellett a Rák jegyében jár még a Nap és a Vénusz is, a Merkúr pedig az Oroszlán jegyében, a Rák csillagkép alatt – rendkívül erős oldások zajlanak most anyai-női-családi-generációs vonalon és beköszönnek már az apai oldások is, jelenleg egyszerre van már itt mind a kettő!

Kedden a Vénusz is megérkezik a Rák csillagképbe – hangsúlyosodik a kérdés, hogy mire nyílunk meg, mire figyelünk, mit fogadunk be, tudunk-e szűrni, merünk-e válogatni, választani, a szívünk szerint dönteni? Ennek megfelelően aratunk majd a későbbiekben. Fokozódik a belső otthonteremtés fontossága és a béke, harmónia élése a családban, otthonokban, családi kapcsolatokban. Megélhetővé válik a mély harmónia érzése a lélek szentélyében, a belső – és a külső otthonokban is.

Zentai Anna

Kép: Pinterest – Rania Art