Isten hozott, szeptember!

Ebben a hónapban fényadó csillagunk, a Nap, az Oroszlán csillagképből a Szűz csillagkép arató részéhez érkezik, szeptember 14-én. Ezidáig a múlt tanításai által, önmagunk megismerése és ösztöneink uralása által a sorsunk önálló uralását tanuljuk és a feltétlen szeretetben való létezést. Másodikáig egyben a Szextáns csillagkép felett is jár a Nap, így érzékelhetjük a belső végtelenséget és fontos megélés lehet, hogy az égi (felső és belső) útmutatás szerint járjuk utunkat a hétköznapokban.
Szeptember 14-től majd eljön az ideje új utakra lépni, befelé indulni (sokan indulnak el ezidőtájt önismereti-spirituális utakon) és képessé válunk elengedni az idejétmúlt, már nem gyümölcsöző minőségeket. Elindulunk a Fény keresésére – amelyet aztán csakis belül, mélyen, önmagunkban fogunk meglelni.
Felsőbb, isteni önvalónk útja ezen felül most a tisztulásról, tisztításról, feloldozásról és szabadulásról szól! Új energiáinkkal, gondolatainkkal már a szebb jövőt teremtjük. Szeptember 11-től változik majd mindez és ettől a naptól kezdve visszatérnek életünkbe, gondolatainkba és érzéseinkbe, hétköznapjainkba a múlt még megéletlen, megoldatlan szerződései, minőségei, kötései és kapcsolódásai. Mindazt, ami ezidáig rendezetlen volt sorsutunkon, vagy amit vállaltunk, megvágytunk, de még nem éltünk meg, most visszakapjuk, hogy rendezzük és megéljük. Mindazok a dolgok, ahol még nem az egységet éltük, most újraaktiválódnak.
A Hold útja ebben a hónapban:
A Tejúton járó Hold a felemelkedéshez hasznosítható, magasabb erőket közvetít elsején, 13-14-én, majd 27 estétől 29 délelőttig. E napokban fokozott intuíciót, intenzívebb álmokat és gyógyító erőket érzékelhetünk magunkban.
Újhold 7-én hajnalban (magyar idő szerint 02:51-kor) lesz, telihold pedig 21-én éjjel (01:54-kor, így 20-án este már őt láthatjuk).

A hónap további bolygóállásai szerint a hó elején komoly átrendeződésekre és szintlépésekre nyílik lehetőség a kapcsolatokban, párkapcsolatokban és mélyebb rálátás a lélek működésére, eddig rejtett dolgokra. Hamarosan érkezik a szeptemberre szóló, részletes tranzit naptár!

Sokan érdeklődtök az idei év harmadik harmadévére szóló útmutat miatt, így ez úton jelzem, hogy nem készült. Jelenleg más, sűrű teendők kötnek le, most nyílik az új, tapolcai központ is, amelyben újra lesznek egyéni lehetőségek, valamint nyitott előadások és képzések is. Szeretettel várunk mindenkit a Fényadó Központban! A budapesti programok is hamarosan folytatódnak, még egy kis türelmet kérek a szervezéshez.

Zentai Anna
Kép: Pinterest