Isten hozott, május!

Isten hozott, május!

20210429_145422

Május

A Nap ebben a hónapban végigvonul a Kos csillagképen, ami szellemileg egy új elindulás idejét mutatja, melyben a múlt tanulságai alapján már meg tudjuk különböztetni, hogy mi az, ami épít, boldogít és mi az, aminek nem érdemes energiát adni. Lelkünk most új kört kezdve, a Fény erejét egyre erőteljesebben beépítve teremt. Majd május 11-től a Bika csillagképbe lép a Nap (14-ig még a Kos csillagai alatt is jár), így ettől kezdve mindaz, amit addig elindítottunk, aminek energiát adtunk, anyagba öntődik, termőre fordul, élni és működni kezd. Továbbra is láthatjuk lelki szemeink előtt a magasabb minőségeket, a lelkünk számára követendőt, érdemes ebbe az irányba haladni tovább. Az esztendő legtermékenyebb időszaka május 11 és június 15 között köszönt ránk, ezen belül is kiemelten termékeny május 20 és 21, amikor a Nap elhalad a Fiastyúk (Pleiadok) csillaghalmaz alatt! Ekkor érdemes nekifogni bármely olyan tevékenységnek, amelyben eredményt, gyarapodást és bőséget akarunk megtapasztalni.

Érdemes figyelni a mélyebben bennünk munkáló megélésekre, amelyekben gyakran visszaköszönhet a Mars bolygó üzenete, aki most az Egyszarvú csillagkép alatt halad. Az Egyszarvú a legmagasabb szintű Szeretet-Egység élménye, állapota. Megláthatjuk, hogy valójában mindannyian egyek vagyunk lélekben és mindannyiunkat a szeretet ereje táplál. Sok kapcsolat megoldása, önmagunk megváltása lehet erre a szeretet-energiára csatlakozni.

Isteni önvalónk májusban angyali erőkkel feltöltekezve indul útjára. 4-től 21-ig isteni szemszögből a Szív megmérettetésének ideje jön el! Szívünkben érezzük, hogy mi az, ami igazi vágy és mi nem az! Vajon mik azok a szívbéli vágyaink, amelyeket még nem éltünk meg, mivel van még dolgunk, mi tart még itt, e földi életben? Illetve most mérettetnek meg életünk nagy igazságai is! Minden, ami igaz, valódi, most kiderül és teret kap. Május 22-től aztán mélyebb megértésre kerül sor, 24-25-én pedig kiemelt ideje jön annak, hogy ami nem méltó emberi mivoltunkhoz, azokat a minőségeket elengedjük!

Újhold 11-én 20:59-kor lesz, a Bika termékeny, anyagi létezést, működést és kiteljesedést jelképező jelében, a Kos csillagkép termékeny csillagai alatt. Ez az újhold most együttáll a Botein csillaggal (méh, anyaméh) és az Eridanus csillagkép Rana csillagával (béka, kis kanyar, kis fordulat). Ráláthatunk most arra, hogy mit van ideje helyretenni, rendezni és lelki indíttatásra meg is cselekedhetjük ezt. (Karmikus) munkáinkban új kezdet, jövővel kapcsolatban sugallat, megérzés lehetséges.

Telihold 26-án 13:13-kor lesz, a korszakváltás, átminősülés és új kezdet lehetőségével. A telihold fénye most is lelkünk igazságaira világít rá. Az igazságokra, életünk működéseire való, tiszta rálátásunk szellemi termékenységgel párosul (Nap a Bika fejéhez érkezik) és lelkünk igazságainak, érzéseinknek szavakba öntésével egészül ki. Kitűnő időszak ez írásra, vagy érzelmek kifejezésére.

1-én a magasabb szférákból hozott információ és tudás a rendszerek világos átlátásához segít. Lelki boldogulásunkat keresve érdemes nyitottnak lenni könnyedebb, kevésbé korlátolt működésekre. A Mars 1-én és 2-án halad el az Ikrek csillagkép lábánál, Castor lábfejénél, így e napokban hatalmas erőt kapunk ahhoz, hogy saját lábunkra, avagy sarkunkra álljunk, hogy kiálljunk önmagunkért és elinduljunk lelkünk igaz hívásainak irányába!

<3

Az idei év második harmadévének részletes útmutatója megrendelhető, részletek és rendelés menete az alábbi linken:

2021. második harmadévének asztrozófiai útmutatója megrendelhető!

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.