Interjú Zamirával

Ebben az interjúban Zamirát szeretném bemutatni nektek, akivel kapcsolatunk előző életekre nyúlik vissza és aki igen közel áll a szívemhez. Angyali lény ő, aki meleg szívével és gyógyító-tisztánérző képességeivel segíti a hozzá fordulókat. Itt és most, nem csak önmagáról mesél, sok olyan információt oszt meg velünk, ami számunkra is hasznos lehet. Fogadjátok szeretettel!

 

– Mikor és hogyan érkezett a hívás, hogy spirituális útra lépj?

 – Egész életemben velem volt ez az érzés, a hívó hang, ami az utam keresésére ösztökélt, de tudatosan 2000-ben kezdtem el foglalkozni a spirituális tanulmányokkal. A gyermekem folyamatos légzőszervi betegsége vezetett ahhoz az emberhez (később a mesterem lett), akinek az energetikai kezelései pozitív hatását láttam, tapasztaltam. Ekkor éreztem a lelkemben, hogy megtaláltam az utat, így tudatosan kezdtem el a tanulmányaimat, tanfolyamokat végeztem, beavatásokat kaptam, vagyis elindultam az önmagamhoz vezető úton.

– Mivel foglalkozol pontosan? Mit kell tudni a Zafír technikáról, mi is ez és hogyan jutott el hozzád?

 – Az EMBERrel foglalkozom, próbálok segíteni a test – szellem – lélek harmóniájának helyreállításában, de sosem egyedül, hanem EGYÜTT a lélekkel, aki megérkezik hozzám. Ez magában foglalja a fizikális test energetikai kezeléseit, ami sejtszinten indítja el a szervezet öngyógyítási folyamatait, negatív energiáktól való mentális és lelki tisztítást végez. Így megkönnyíti a gyógyulást, a blokkok feloldását a mentális síkokon is!

A Zafír technika, amivel dolgozom és tanítom, egy energetikai csatorna, ami a Földanya jelenlegi rezgéséhez vált elérhetővé a számunkra, megkönnyítve a mindennapok kihívásait.

A módszer meditációk által vált elérhetővé a számomra a technikai résszel együtt, amiket Mestereimtől kaptam, Zafír a névvel és így érkezett a nevem is: Zamira.

Az energia a Világmindenséget, az Univerzumokat összetartó intelligencia. Energia csatornák vesznek körül bennünket és az ember tudati fejlődésének függvénye, hogy mikor és melyik válik elérhetővé a számunkra. Éppen ezért, nagyon fontos szerepe van az összes ismert csatornának a fejlődésünkben!

A Zafír technika az energetikai tartamában különbözik az ismert módszerektől, mivel nagyon magas szférából érkezik, jelenleg a legerősebb energiával dolgozik, de semmilyen valláshoz nem köthető! Ezek a visszajelzések azoktól az emberektől, akik már kapcsolatba kerültek más energetikai kezelésekkel, vagy esetleg végeztek tanfolyamot ezen az úton.

– Hogyan zajlik nálad egy beszélgetés és egy kezelés? Miben tudsz segíteni?

 – Nagyon fontos, hogy aki hozzám érkezik, úgy érezze, haza jött! Ő hozott egy döntést arról, hogy segítséget kér, adja a bizalmát és róla szól a folyamat! Elengedhetetlen, hogy csendes, meghitt környezetben történjen a beszélgetés és a kezelés is, teljes diszkréció mellett! A beszélgetés alatt igyekszem megtalálni a jelen élet Okát, amit aztán megvizsgálunk együtt, közösen a szabad akaratot tiszteletben tartva. Ez az OK, sok esetben már leélt életekben található és a Jelen élet blokkja az okozat! Ezután megmutatkozik a problémákból kivezető út is, akár több lehetőség formájában, hiszen célirányosan lehet haladni a megoldással.

A kezeléseknek több formája van, mindig a panasz függvénye, hogy hogyan zajlik. Van, aki testi, lelki kimerüléssel és ehhez az állapothoz tartozó panaszokkal érkezik hozzám, van, aki végtagi-, gerinc-, derékfájdalmakkal jön. Minden problémához más a speciális fogás rendszer és különböző szférákból kérek energiát, amivel könnyebbé válhat a gyógyulása. Minden esetben felhívom a figyelmet, hogy a problémákat mindenkinek magának kell megoldani, én csak segítő vagyok!

 – Voltak-e meghatározó spirituális élményeid? Van-e kedvenc történeted arról, hogyan segítettél egy hozzád fordulónak?

 – Igen, van több ilyen meghatározó élményem, amire hálás szívvel gondolok vissza! Az egyik az, amikor egy hölgy érkezett hozzám, hogy segítsek, mert 55 mm ciszta van az egyik petefészkén és 2 hét múlva műtétre kell mennie miatta! Elkezdtük a kezeléseket minden nap, 12 napon keresztül. Majd elérkezett a kórházba vonulás napja. Azon a napon délután, felhívott ez a hölgy és örömében sírva mesélte el, hogy az orvosok számára érthetetlen módon, 25 mm-re csökkent a ciszta és a felülete a sorvadás jeleit mutatja, így a vizsgálat elvégzése után haza engedték, a műtét elmaradt!

A másik kedvenc történetem az, amikor egy fiatal sportoló ember került a „kezem” alá, aki mellesleg nem hitt ebben a módszerben, de a felesége kérésére úgy döntött, hogy megpróbálja! Azt tudni kell , hogy ez a fiatal ember, súlyt emelt versenyszerűen , amit egy háti roppanás miatt teljesen fel kellett adnia. Elmondta, hogy szinte mindenütt járt már, de nem tudtak érdemben segíteni neki és nagyon fájlalja, hogy le kellett mondani erről a sportágról, ami már 10 éve történt. Átnéztem a háti csigolyáit és észrevettem, hogy az egyik csigolya ki van mozdulva az anatómiai helyéről, így elkezdtük a speciális kezelését. A második alkalom után jelezte, hogy nagyon jó változást érez, szűnik a folyamatos érzékenység a lapockái között. A harmadik kezelés után, azzal érkezett hozzám, hogy kezébe vette újra a súlyokat… még 3 -4 alkalomra volt szükség ahhoz, hogy a csigolya a normális helyére kerüljön. Azóta a Thai boksz mellett, amit már tanít is, újra súlyzózik, nagyon keményen edz, igaz, hogy nem versenyszerűen! A kapcsolat még most is tart, időnként eljön egy kis kezelésre, csigolyák, vállak kezelésére és „fut” tovább!

Mi az, amit a másokkal való foglalkozás során fontosnak tartasz, vannak-e szabályok, követésre érdemes javaslatok?

 – Mindig világosan és érthetően, „emberi szavakkal” fogalmazunk, hogy a kívülálló megértse! Pont ettől válunk hitelessé mi magunk és a munkánk!

Azt vallom, hogy akinek mondani valója van, annak nincs szüksége spirituális rébuszokra!

Sosem „öntjük” a kérdezőre az információkat amiket érzékelünk róla, mert a kérdései tudatossága és elfogadó képességéből érkeznek! Egy tiszta forrás tudja, hogy a szavaknak mágiájuk van, ezért nem teheti meg, hogy kérdés nélkül beszél! Tisztában van a négy okkult erény törvényével: „ Tudni”, „Merni”, „ Akarni”, „ Hallgatni”.

Kezelések alkalmával nem ígérünk, mert vannak nálunk nagyobb erők (egy karmikus elváltozás), ami miatt esetleg, „csak” enyhíteni tudunk a problémán! Felhívjuk a hozzánk forduló figyelmét arra, hogy a kezelés nem válthatja fel az orvosi ellátást! A kettő nem zárja ki egymást!

Elmondjuk, hogy mi mit tanácsolunk és azt is, hogy a döntés az övé!

Soha nem erőszakkal kezelünk! Mindig tiszteletben tartjuk a szabad akaratot!

Sosem mi mondjuk meg, hogy mit érez (vagy mit kell éreznie) a páciens! Neki kell elmondani az érzéseit, hogy volt-e vagy nem… Kérdezni lehet, hogy érzékelt–e valamit?

Számunkra nagy megtiszteltetés az, amikor hozzánk fordulnak segítségért, de még nagyobb felelősség és alázat kell hogy legyen.

 – Gondolom, a családod melletted áll a hívatásodban is. Tudtál-e már segíteni a hozzád közel állóknak a tudásod által?

Sokszor előfordult, főleg a gyermekeimnél, hogy energiával való kezelésekkel enyhültek a tüneteik, csillapodott, majd elmúlt a lázas állapot, enyhültek a fájdalmak, lerövidült a gyógyulási idő.

– Mit gondolsz a gyermekek szerepéről a mai világban? Sokan érezzük, hogy egyre nagyobb tudással születnek le az újabb és újabb generációk.

Ez az egyik kedvenc témám! Azt tudnunk kell, hogy azok a lelkek, akik gyermekként érkeznek hozzánk, már egészen magas szintű Tudattal érkeznek, az Univerzum bizonyos szféráiból! Csillagnemzettségek lényei, akik „ sorban állnak” leszületésre várva, hogy tudásukkal, eredendő bölcsességükkel és a tisztaságukkal emeljék a jelen lét rezgését ! Természetesen, mindannyian nagy tudással érkeztünk ebbe a létbe, de amíg sok embernél bezáródott az ÖnMAGa kommunikációs csatornája, addig a már évek óta érkező gyermekeknek nem záródik be! Ezért tanítóként, gyógyítóként érkeznek a Földanyára, megmutatva a tisztaság és szeretet erejét, tisztítva az évezredes negatív energia lenyomatokat, amiben élünk! Mindig komolyan kell venni a gyermeket és ajánlott figyelni a mondandójukra , mert Ők tisztán érzők és látók, akik emlékeznek az előző életükre is és végtelenül bölcsek.

Tudnunk kell, hogy új Föld és új ember faj van születőben és mi (akik erre az idővallumra írtuk meg a szolgálatot a Földön) , az Itt és Mostban segítségükre vagyunk ebben a folyamatban! Nem kis felelősség!

 – Milyen terveid vannak még a jövőre nézve?

Szeretném folytatni az utam és mivel nagyon szeretek veletek találkozni, így szeretnék minél több személyes találkozókon részt venni , segíteni a Test – Lélek – Szellem gyógyulását, segíteni a blokkok feloldásában. A találkozókon rávilágítani az elakadás, blokk Okára, ami általában valamelyik előző életből ered! Ennek kiderítése az Akasha krónikába való bepillantás, mert megmutathatja a jelen problémák kiinduló pontját, amire már lehet “építkezni “, hogy az okozatot meglehessen oldani! Ezeket az infókat tudva, bepillantunk a jelen élet felé közelgő lehetőségekbe, közelgő eseményekbe ( kártya ), …és ha valaki, valaki más emberről is szeretne információkat kapni, akkor fénykép alapján, kielemezzük az információkat , amik érkeznek a képről. Mindezt EGYÜTT a kedves kérdezővel!

A folyamatos tanulás, fejlődés a tervem, hogy minél tisztább és szélesebb legyen a csatorna, amivel dolgozom!!

Terveim között szerepel hogy megismerjék a kártyáimat, aminek a lapjai, mindenkinek segíti a Felsőbb Én és az Őrangyalával való kommunikációt! Meditációkban érkeztek a lapokon lévő üzenetek, azzal a kéréssel, hogy kártyák készüljenek velük!

Szeretnék több helyen Zafír nyílt napot és tanfolyamokat tartani, ahol megismerkedhetnek a technikával és vezetett meditációkat tartani a saját meditációimmal.

– Mit gondolsz, milyen lesz a 2016-os esztendő?

A földi létünk, újjászületésen megy keresztül! Ez a folyamat állandó, de most erőteljesebben érezzük a hatását a Föld dimenzió váltása óta, ami 2012. decemberében történt. Ezek az energiák, amik érkeznek, főleg az elmúlt két évben csúcsosodtak ki és élesen felszínre hozták mindannyiunk életének azokat a területeit, ahol dolgoznunk kell! Lehetőségeket kapunk nap mint nap a régi, már nem működő ideák, beidegződések túllépésére, a látókörünk szélesítésére. Aki ezeket felismerte és mert tenni Önmagáért, annak megszűnik a bizonytalanság és „gyökértelenség” érzése.

Ezért azt gondolom, hogy 2016 -ban sok ember új lapot nyithat a sorsában , egy szinttel fentebb léphet a tudatosságában. Sokan „kegyelmi” állapotot kapnak az Univerzumtól, hogy biztos alapokat tudjanak teremteni az életük útján. A kegyelmi állapot azt jelenti, hogy kapunk egyfajta védelmet, hogy külső körülmények, előző életbeli tartozások ne tudják hátráltatni a cél elérését, de tudni kell, hogy a tanulás és fejlődés folyamatos!

– Ha üzenhetnél valamit az embereknek, amitől jobbá válhat az életük, akkor mi lenne az?

Nagyon jó a kérdés! Először is a kommunikáció fontosságára hívnám fel a figyelmet! Az egyik legnagyobb baja az Emberiségnek, hogy megszűnt az egymással való kommunikálás! Ez magával hozta a bezártságot, a Szívcsakra bezáródását, helyet adva a bizalmatlanságnak, az önbizalom hiánynak a félelemnek ( ami sajnos most az egyik legnagyobb démona a világnak )! Mivel nincs beszélgetés, nem adjuk meg a lehetőséget a vélt, vagy valós félreértések tisztázására és azok a negatív „tüskék” ott maradnak a lélekben. A hatásuk pedig a a Szív – Torok – és a Koronacsakra bezáródás, vagyis az önmagunkra találás megszűnése!

 

 

Zamira elérhetőségei: www.zafirenergia.hu

https://www.facebook.com/zamira.zafirenergia?fref=ts