Ingyenes gyógyító meditációk

Ingyenes gyógyító meditációk

FIGYELEM! A JELENTKEZÉSI CÍM MEGVÁLTOZOTT!!!

handp

Nemrégiben azon gondolkodtam, hogyan tudnám minél jobban, minél több ember életét segíteni most. Így jött az ötlet, hogy április 7-től díjazásmentes, online gyógyító meditációk induljanak azok számára, akik egészségügyi problémával küzdenek, illetve nem engedhetik meg maguknak jelenleg, hogy külső segítséget vegyenek igénybe.

A meditációkra azok is jelentkezhetnek, akik úgy gondolják, hogy nem tudnak meditálni! Ez esetben semmi mást nem kell tenni, csak ülni vagy feküdni és végighallgatni, amit aznap mondok. A beszéd alatt nem szükséges, hogy mélyebb állapotba kerüljön a hallgató, de ha sikerül, az csak mélyíti, erősíti a pozitív változásokat. Az is fontos, hogy ha lehet, ne aludjunk el a gyakorlat alatt! Ez nem relaxáló, pihenő alkalom, hanem olyan, ahol változást akarunk előidézni a tudatban.

A meditációk előfeltétele a megfelelő internetkapcsolat és az otthoni nyugalom, zavartalan pihenés megteremtése! Nagyon fontos, hogy még a program előtt mindenki ellenőrizze a technika megfelelő működését, a hang tisztaságát, erősségét! Kifejezetten nem ajánlom, hogy telefonról hallgassuk a meditációkat, ezzel több probléma is felmerül. Ki kell próbálni a lehetséges felületeket és módokat a program előtt! (Ha pl. nem állítjuk repülő üzemmódra a telefont, akkor jöhet bejövő hívás, de ha igen, akkor megszakadhat a wifi kapcsolat, stb..) Szintén fontos, hogy egy-egy ilyen alkalom után 7 nap szünet lesz szükséges, ezt kérem a jelentkezések leadásakor ezt is figyelembe venni!

Figyelem! A meditáció előtti 24 órában az alkoholfogyasztás szigorúan tilos!!! (Ha csak kis mértékben is fogyaszt valaki alkoholt, akkor a soron következő meditáción tud részt venni!)

A meditációk folyamatosan meg lesznek tartva a későbbiekben is, időről időre lesznek újabb időpontok kiírva, a lehetőségek folyamatosan bővülnek.

Következő alkalmak:

május 19. szerda 20:30 – Betelt

május 24. hétfő 20:30 – Betelt

… (további időpontok hamarosan..)

Egy alkalom kb. 60 percet vesz igénybe. Mindegy, hogy milyen testhelyzetben hallgatjuk végig, ülve és fekve is lehet, de aki tudja magáról, hogy belealudna, az inkább üljön! Gyertya, vagy mécses mindenképpen égjen mellettünk a meditáció alatt! Aki egy meditáción részt vett, annál olyan folyamatok fognak elindulni, ami a következő 7 napban még tart és a változások pontosan ennyi idő alatt válnak stabillá, így a következő meditációt ennek elteltével fogja tudni elvégezni. Ezt kérem figyelembe venni és ennek értelmében leadni a jelentkezéseket! Köszönöm.

HOGYAN KELL JELENTKEZNI?

Jelentkezni az astro.spirit.info@gmail.com címen lehet, a jelentkezési kérés mellett egy név, illetve a kiválasztott időpont (hó, nap, óra) megadásával.

(Ha egy felületről, kihangosítva többen hallgatják a meditációt, akkor nem kell több nevet megadni.) Azzal az e-mail címmel, amelyről a levél érkezik, regisztrálom a résztvevőt és erre a címre is fogom kiküldeni a meditáció előtt a belépési linket is. (A jitsi.org felületen tartom a programokat, ehhez nem kell letölteni semmit, csak az elküldött linkre kell kattintani a belépéshez.) További részleteket a jelentkezéskor küldök. (Egy-egy alkalommal maximum 99 főt tudok regisztrálni.) A regisztráció visszaigazolását tartalmazó levélben már elküldök egy belépési linket, a meditációt azonban nem ezen a linken keresztül lehet majd elérni. A kezdés előtt külön belépési linket küldök minden meditációhoz.

Személyes visszajelzésekre, kérdésekre a programot követően privát e-mailen keresztül van lehetőség. Kiemelten kérem, hogy ha valaki ír nekem, akkor ne a körlevelekre válaszoljon! Ezeket a leveleket (pl. amiben a belépési linket is küldöm) nagyon sokan megkapják és a sok válasz miatt a levelezés követhetetlenné válhat.

KEZDŐ MEDITÁLÓK FIGYELMÉBE!

Ezek a gyógyító meditációk valóban erőteljes pozitív folyamatokat indíthatnak be a testben, a lélekben, a szellemben, az energetikai rendszerben. Ennek ritka esetben lehet testi tünete is (pl. szívcsakra-nyitáskor erősebb szívdobogás, adott testrészen vagy csakrán kisebb fájdalmak, egyéni rezgés szerint, feszültségek, stb.). Ezektől nem kell megijedni, természetes következmények és annak a jelei, hogy valóban elindult egy gyógyító folyamat, hogy kezdenek feloldódni az eddig lefojtott, leblokkolt érzések és rezgések (mint pl. egy masszázs utáni folyamatnál). Ezek a tünetek rövid időn belül elmúlnak, nem kell velük tenni semmit, illetve folytatni érdemes a blokkok kioldását, bármilyen módszerrel, de meditációval is, lépésről lépésre.

<3