Így indul a hét! – 2021. október 11. hétfő – 12. kedd

Így indul a hét! – 2021. október 11. hétfő – 12. kedd

Az elmúlt hét elég sűrű volt, mind megélések, mind tudatosodások terén (8-án Nap-Mars, 9-én Nap-Merkúr, Hold-Vénusz és Merkúr-Mars együttállások). Szellemileg is előrehaladásban vagyunk, sok minden egyre világosabb lehet azok számára, akik nem a felszínen, hanem már bent keresgélnek. A Vénusz ugyanakkor megérkezett a Skorpió csillagkép ollójához! Ebben a pár napban ez nagy változásokat hozhat gondolkodásunkban, működésünkben és kapcsolatainkban. A Skorpió teste már a Tejúton ragyog, a Felemelkedés és az Isteni Erők Útján, így szépen lassan egyre mélyebb működések tárulnak fel előttünk most, készülünk a hamarosan bekövetkező beavatásokra és a Skorpió ollója az a csillagtér, amelyben leválaszthatjuk magunkról mindazokat a minőségeket (hitrendszereket, rezgéseket, lehúzó-, visszatartó erőket és gondolatokat, rossz szokásokat és magatartásformákat, stb.), amelyek már nem szolgálják boldogulásunkat. A Vénusz az ősbizalom, így minden faja bizalom és biztonságérzet hozzá tartozik, egyben a termékenység, a művészetek, a testi örömök, a vágyak, a szépség, a harmónia és az emberi kapcsolatok, különösen a párkapcsolat jelképe. Minden, ami ezekkel kapcsolatos az életünkben, most már nem egyszerűen csak megmérettetik – azon túlvagyunk -, hanem mély beavatások jönnek, amelyen át sokkal mélyebben értjük meg ezek valós működését, mint eddig bármikor és ezzel együtt ideje van, hogy ami nem a szívünk szerint való, nem isteni, nem igazi vágyunk, az megszűnjön! (Ezzel együtt lehet most gyógyítani vénuszi szerveket, tüneteket is, pl. vesék, bőr szépsége, hangszalagok, gége, mandula, vénák, petefészek, nőiség és termékenység maga).
Párkapcsolatunk kiteljesedéséhez most különösen nagy segítséget kapunk azzal, hogy magunk mögött hagyhatjuk azokat a dolgokat és minőségeket, amelyekkel eddig nem a szívünk szerint való helyzeteket, megéléseket teremtettük!
HÉTFŐN a hajnali álmainkon át a lelkünk üzen, de lelki társainkkal is kapcsolódhatunk. A múltban még nem rendezett minőségeket mutathatják az álmok, vagy azokat a múltból hozott erőket, amelyekkel rendezhetjük a jelent. A Hold a Kígyótartó csillagkép alatt haladva, egyrészt lehetőséget ad, hogy gyógyítsuk önmagunkat és társainkat, igazán mélyrehatóan; másrészt lelki működésünk, érzéseink tudatos irányítása is időszerű – a teremtő erőinket most tudatosan működtetve, leginkább azzal teremtünk, amire érzéssel ráhangoljuk magunkat!
KEDDEN a Hold már a Nyilas csillagképben halad. A hétfői tüzes, impulzív lelkiséget ugyanakkor a földies, koncentrált Bak jegy ereje hatja át. Ma kitűnően tudunk figyelni, jelen lenni, fókuszálni, le tudunk lassulni kicsit. Szellemünk ugyanakkor szárnyalhat, magasabb világokhoz kapcsolódik. Kommunikációink, találkozásaink során érdemes társaink lelkére hangolódni és érzékelni, megérezni. Közléseinkben legyünk önazonosak!

Zentai Anna – asztrozófus
Kép: Pinterest