Hol rontja el a spirinő?

Hol rontja el a spirinő?

védőangyal

 Voltál már úgy, hogy érezted azt, hogy annyira jól mennek a dolgok és olyan jól működik az intuíciód, hogy számodra is hihetetlen, mik történnek; hogy annyira csúcsszuperül alakul minden és végre bízol magadban és már biztos vagy abban, hogy te tudod a tutit – aztán egyszer csak, hirtelen, a semmiből valami berobban és kiderül, hogy valamiben tévedtél? Ismerős a szitu?

 Egy rendkívül fontos csapdahelyzetre szeretném most felhívni a figyelmet és ez vonatkozik minden, az intuícióját, a tisztánérzékelését használó földi emberre. Nem csak a spirinőre. Na jó, a spirinőre kiemelten vonatkozik. 🙂 Alapszabály a következő:

Az intuíció kristálytisztán és kitűnően működik – addig, amíg bele nem szól az egó, azaz az érzelmek (!), vágyak (!), önös érdekek, stb.!

Minden látóra, médiumra, tisztánérzőre és minden egyszerű, intuitív emberre ugyanaz a törvény vonatkozik. Amíg távol tudja tartani a saját érzéseit az adott dologtól, addig tisztán kapja róla az információkat és megérzéseket, képeket, üzeneteket. Amint beleszólnak az érzései, amint megjelenik egy kicsi akarat is, úgy a csatorna már nem tiszta, nem tud tiszta lenni! Minden, ami az elkülönültség megnyilvánulásához tartozik ebben a poláris földi létezésben – és bizony, még a szerelem, a szexuális vágy is, az agyalás meg különösen, a kétségekről nem is beszélve – az egót hozza működésbe és a bejövő információkat, képeket, megváltoztatja. Az egó is képes ugyanis sugallatokat, képeket, infókat küldeni a tudatnak.

 Hányszor estem már bele abba a csapdába, hogy sikereim teljében nagyot nevetve tettem ki a világnak: én aztán tudom, mi lesz és hogyan lesz! Isten útjai nem kifürkészhetetlenek! …aztán néztem nagyot, amikor jött egy olyan fordulat, amire nem számítottam. S mindez miért…? Azért, mert:

Uralni akarom, tudni akarom, irányítani akarom, felügyelni akarom, stb…

 Az életben éppen a bizalom kialakítása az egyik legfontosabb emberi erény és ehhez a bizalomhoz minden elvárást, feltételt, érteni-tudni-uralni-kontrollálni akarást fel kell adni – fel, az égieknek, mert az irányítás ott van. El kell fogadni, hogy Isten útjai kifürkészhetetlenek – ez pedig nem azt jelenti, hogy nem úgy lesz, ahogyan te szeretnéd, hanem azt jelenti, hogy az egész ügy magasabb égi irányítás alatt van és felkészülhetsz rá, hogy annál is jobb lesz, mint amire készülsz, annál is jobb, mint amit most el tudsz képzelni! Csak higgy és bízz, feltételek nélkül a magasabb rendű gondviselésben, abban, hogy a legjobbat akarják neked és pont úgy alakítanak mindent, ahogyan te azt most még hinni sem mernéd!

 Na, el tudod engedni az irányítást? Mered rábízni magad arra, ami csak úgy jön? Képes vagy fogadni és engedni, elvárások és feltételek nélkül?

Ez az út a belső spirituális út, a próbák útja, a belső ébredés útja, az egó ledolgozása által a lélekhez, az önvalóhoz, az egységhez jutás útja, a spirituális készségek kifejlesztésének útja – az Eridanus csillagkép maga! Ez a csillagzat pontosan bemutatja ezt a folyamatot: az elindulást követően a Bika csillagkép alatt haladva a termékenységgel és gyarapodással találkozunk először, azt látjuk és érezzük, hogy minden jó, amit csinálunk, hogy minden sikerül, nagyszerűek vagyunk, csodálatosak a képességeink, nekünk van igazunk, sikereket érünk el, stb. …majd jön a nagy fordulat, az eridanusi folyókanyarulat! Ez a megmérettetés valójában már az elindulásnál érződött… Minden spirituális utat járó emberre igaz ez, mindenkire, aki a képességeivel él, meg kell tapasztalja azt, hogy hol a határ az egó és a lélek között, hogy a kettőt tisztán el tudja választani. Sokáig egyre nagyobb örömöt, sikerélményeket hoz a képessége, majd elkezd valami furcsa lenni – nem minden információ tiszta, ez tűnik fel és jön egy nagy letisztulás, egy próba, amikor erre valaki rámutat és ekkor fontos, hogy merjük ezt a szintlépési lehetőséget megugrani! Mert ez egy építő tanítás, fejlődési lehetőség és nem negatív, lehúzó történés, hanem, ha nem esünk az egó csapdájába, akkor felemelő esemény, ahol a spirituális ember egy még magasabb spirituális minőségbe léphet fel!

Köszönöm az inspirációt Henn Edithnek.

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Pinterest