Hogyan legyél védett és hogyan gyógyulj meg?

Hogyan legyél védett és hogyan gyógyulj meg?

EÜ

Alapvető és rendkívül egyszerű működésre szeretném felhívni a figyelmet, aminek tudatában sokkal kevesebb problémánk lehet az életünk során és könnyedén gyógyíthatjuk meg magunkat bármilyen felmerülő testi elváltozás esetén. A fenti kérdés az idők során mindig is fontos volt, bármely egészségügyi problémára vonatkozik és mindenkire érvényes. A válasz pedig egyszerű, de lényegi. Azért nem tud róla mindenki, mert a jelen kor másfajta látásmódra nevelt bennünket, de ettől még a természet törvényei ugyanúgy érvényesek, akkor is, ha nem tudunk róla, vagy nem hiszünk benne. A kérdésre a válasz valójában tényleg hihetetlenül egyszerű, de tudni kell hozzá, hogy hogyan is működünk.

A válasz lényegre törően ennyi: a lelkünket, az energiatestünket kell gyógyítani először és lényegében! Nem a testet. Ott már csak az eredménye vált láthatóvá annak, ami bennünk zajlott, vagy zajlik. Persze meg kell adni a testnek is, ami a testé és lehet gyógyítani a testet IS, de a lényegi folyamatok láthatatlanul, bennünk zajlanak és ezek a döntő folyamatok!

A megoldás egyáltalán nem rejtett kulcsa és minden problémára a valódi megoldás tényleg csak ennyi!

Egyszerűen azért, mert az ember maga teremti minden állapotát. Az ember maga az, aki képes bármilyen elváltozást elindítani a testében és képes vissza is fordítani azt (mindegy, hogy az milyen stádiumban van, ennek már többször voltam tapasztalója, tudok emberekről, akik a halál küszöbéről is vissza tudtak térni, mert akartak). Azért, mert valójában minden energia, rezgés és frekvencia és amilyen a saját rezgésünk, csak azzal tudunk kapcsolódni kifelé is. Tehát NINCS KÜLSŐ ELLENSÉG! Semmilyen külső hatástól nem kell félni akkor, ha önmagunkkal rendben, békében vagyunk és A BELSŐ KONFLIKTUSAINKAT MEGOLDJUK! HA A SZERETET ÁLLAPOTÁT MAGUNKBAN VISSZAÁLLÍTJUK!

Minden a regzéseinken múlik. Ha én adott módon rezgek, akkor csak az tud kívülről hozzámkapcsolódni, ami azonos módon rezeg velem! Ha pedig ennek tudatában vagyok, akkor nem félek semmitől, hiszen tudom, hogy magamon kell csak dolgoznom, a lelkemet rendbetennem, a tudatomat megtisztítanom, a rezgéseimet feljebb hangolnom és akkor minden rendben lesz ezután is. Vagyis, ha ezt az alapvető természeti törvényt tudom, akkor nem ijedek meg semmilyen betegségtől és elváltozástól, tudom, hogy csak a saját tudatállapotomat, lelkiállapotomat, rezgéseimet kell megváltoztatnom és abszolút képes vagyok rendet tenni magamban, ennek tükre pedig kívül is látszani fog.

Az immunrendszer erőssége, a saját védettségem átvitt értelemben is értendő! Védett akkor vagyok, ha lélekben erős vagyok! Ha merek önazonos lenni, ha merek beleállni önmagamba úgy, hogy a külső hatásoktól levédem magam! Ha megszűröm azt, hogy mit engedek be és mit nem, mit engedek magammal tenni és mit nem, hogy milyen véleményeket, gondolatokat engedek magamhoz és mit nem. Ha nem tántorít el, nem ingat meg, nem hat rám olyan külső impulzus, amivel én magam nem rezgek együtt.

Ha én önmagam vagyok és nem másoknak megfelelve élek, ha nem vagyok vélt vagy valós elvárások rabja, akkor eleve erős vagyok. Mindig és mindenkor az önazonosság az, ami olyan lelki-energetikai erővel, rezgéssel ruház fel, hogy eleve védettséget ad, energetikailag, lelkileg és testileg is! Az igazán erős, karakteres, karizmatikus, energetikailag is támadhatatlan emberek azok, akik merik a saját útjukat járni, a saját lelkük hívását követni és annak megfelelni, amit ő maguk igazán jónak, tisztának, megfelelőnek éreznek. Hiszen mindannyian önálló univerzum vagyunk, Isten mindannyiunkat a saját képére formálva, a saját szent céljaival küldte ebbe a földi életbe és azok az akaratok, vágyak és igények, tulajdonságok és képességek, amelyekkel felruházott, tőle erednek. Ezért sem érdemes hátat fordítani ÖNMAGUNKNAK!

Az egész-ség a test és lélek egységét jelenti. A lélekbe van kódolva, hogy mi az utunk, belső iránytűnk mutatja azt. Az elme soha nem lesz képes a szívet meggyőzni semmiről, mert a szív a legnagyobb hatalom! Az elmét kell meggyőzni a szívnek és ha kint is azt éljük, ami eleve bent van, akkor vagyunk egységben, akkor vagyunk egészek és egészségesek.

Bármilyen testi probléma esetén kezdjünk hát dolgozni önmagunkon! Keressünk segítőket, terapeutákat, olyan embereket, akik segítenek a tudatunkban tisztítani, blokkoldást végezni, visszatérni a szeretet állapotába! Bárki számára elérhetőek a meditációk is, amelyek többet segítenek, mint gondolnánk! Ez utóbbihoz még külső segítséget sem kell igénybe vennünk – éljünk velük, betegség esetén pedig különösen használjuk ki őket!

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

INGYENES ONLINE GYÓGYÍTÓ MEDITÁCIÓK INDULNAK, RÉSZLETEK HAMAROSAN!