Gyakorlati segítség az igaz szerelem folyamatához

Gyakorlati segítség az ikerláng szerelem/igaz szerelem folyamatához

spiritualunite p com

Hívjuk, vagy címkézzük akárhogyan, egyre többen ébredünk rá arra, hogy az ‘egy igaz társ’ létezik és miként is zajlik ez a fajta szerelem és az összekapcsolódás. (Figyelmetekbe ajánlom ezzel kapcsolatban az ‘Ikerláng’ nevű közösségi oldalt, ahol többek között a témába vágó összefoglalókat, írásokat, segítő információkat olvashattok.) Ha valakit zavar az ‘ikerláng’ kifejezés, nyugodtan hagyja figyelmen kívül. Egyszerűen az ‘igaz társ’ról van szó, hívjuk akárhogyan. Van, akinek ez az ikerlelke, van, akinek ez a sziámi lelke és van, akinek megint más lelki társa az igazi. Az ‘ikerláng’ kifejezés ma már szinte közhellyé vált, ahogyan a ‘meditáció’ is, holott amit annak hívunk, sem az. A címkézés valóban felesleges, akkor is, ha sok esetben helytálló.

Az alábbi írással azoknak szeretnék segítséget nyújtani, akik már élik ezt a folyamatot és szeretnék ezt tudatosabban kezelni, érteni, ami történik és hatékonyan dolgozni az eredményeken. A legtöbbször elhangzó kérdésekről, a legáltalánosabb működésekről van szó.

Mindenek előtt tudni érdemes, hogy az igazi társ nem egy olyan valaki szokott lenni, aki egyszer csak jön és megjelenik az életünkben. Igen ritka esetben lehet ilyen, de ma olyan korban élünk, ahol az általános felállás az, hogy az igazi társ egy FELISMERÉS által lesz jelen az életünkben! Ezt követően pedig, miután kellően kidolgoztuk magunkat, úgy jöhet létre fizikálisan is a kapcsolat.

Vagyis egy olyan valaki az igazi társ, aki már jó ideje ott van, valahol a közelünkben, az életünkben, majd egy szép napon egyszer csak rádöbbenünk: “te jó ég, hiszen Ő az!!!” Ez a felismerés megrázó lehet és teljes bizonyossággal jár. (Nincs rossz érzés, nincs kompromisszum, nincs hiányérzet a hozzá fűződő érzelmi és testi vonzalomban! Ő valóban a tökéleteset jelenti a számunkra, így éljük meg őt.) A lélektársak közül általában elsőként az egyik fél ébred rá erre, a másik pedig később követi őt.

Életük legelső találkozása már nagyon mélyreható, mélyen érintő. Hiszen itt valami nem elkezdődik, hanem folytatódik, mert eddig is zajlott, életeken át! Lehet szerelem első látásra, de az is, hogy ez nem tudatosul, akár évekig, vagy évtizedekig. Hiszen az igazi társ hozza el az igazi nagy feladatot is (önmagunkkal!)! Az első pillanattól kezdve érezhetjük elérhetetlennek, a kapcsolatot lehetetlennek, érthetetlennek. Legtöbbször külső, fizikai szintű akadályok jelennek meg, amik valójában a saját belső önakadályoztatásaink, addig cipelt blokkjaink, tudat alatti ellenállásaink kitükröződései! Nagyon fontos, hogy ezt megértsük. A teremtés valójában rezgés természetű*. A külvilág tükör. Az igazi társ = a legtisztább tükör! Tehát, a fizikai szinten megjelenő akadály gyökere nem kívül van, az csupán annak a rezgésnek az energiába sűrűsödése, amely belőlünk indul, így magunkban tudjuk azt feloldani és megváltoztatni! Vagyis, ha mi magunk kidolgozzuk a saját tudatalatti (tehát nem tudatos!) ellenállásainkat, önakadályoztatásainkat, félelmeinket, bevésődéseinket, téves hitrendszereinket, stb. akkor fizikai szinten is eltűnik az akadály! Magától fog megszűnni, nekünk semmit nem kell vele tennünk. Semmilyen változást, változtatást nem kell a külvilágtól és a társtól várni. Így tud megtörténni a tiszta, tehermentes, szabad összekapcsolódás a fizikai síkon is, amelynek célja azután nem csak a személyes beteljesülés, hanem az is, hogy a két egybeolvadt, egymással tökéletesen illeszkedő, magas frekvenciájú energia közös teremtő erővel igazi csodákat, varázslatos, más emberek és a világ számára is felemelő dolgokat hozzon létre!

De térjünk rá a folyamat nehézségére, amivel sokan küzdenek – nem véletlenül, hiszen mostanában zajlik tömeges szinten is az ikerlelkek valódi egymásra találása. Ez azt is jelenti, hogy nem baj, ha eddig kevés példát láttunk a sikerre, most viszont egyre több van és hamarosan, az ébredésekkel, az egyre növekvő tudatossággal ez tömeges méreteket fog ölteni. (Hozzá kell tenni: szerelem lehet több is az életünkben, hiszen nagyobb lélekcsaládokból valók vagyunk, így előfordulhat több igazi, akár mély szerelem is az évek során. De igaz társból csak egy van. Az alább leírt működések és segítő információk vonatkozhatnak bármely lélektárssal megélt folyamatra is, de kiemelten vonatkoznak az ikerláng szerelemre.)

A két fizikai testben egy lélek lakik. Kétségek nélkül érezhető ez, ha a lelkünkből indulunk. Kételkedést csupán az addig belénk nevelt materiális látásmód, a belénk ültetett, kívülről felvett ‘hiszem, ha látom’ nézőpont eredményezhet. Ennek a folyamatnak éppen az a lényege és tanítása, hogy megtanuljunk a szívünkre hallgatni, megszüntessük a külső befolyásolást. Hogy tudjuk, hogy minden, ami a láthatóban van, az a láthatatlanból ered és ez a jövőnk alakítására is vonatkozik! Ha nem abból kezdünk kiindulni, amit látunk, hanem abból, amit érzünk, akkor tapasztalhatjuk aztán annak a fizikai megjelenését is. De mi van akkor, ha egy adott helyzetben megingunk, ha rossz érzések félelmek, aggodalmak, kétségek, szomorúság, fájdalom és veszteség érzése tör ránk? Mi a helyzet a mélypontokkal, a kibillenéssel, a megzuhanásokkal? Hiszen az ikerlelkek óriási és tiszta erővel kapcsolódnak össze és minden egyes találkozáskor fellobban a bennük élő láng, vagy ha már kapcsolódtak, időről időre felhoznak egymásból mélyre rejtett minőségeket! Ehhez adok segítséget, támpontokat, iránymutatást az alább olvasható 9 pontban.

A fizikai megvalósulásról

Az igaz társak/ikerlelkek szerelmének és kapcsolatának fizikai szinten történő megvalósulása több hullámban zajlik. Vannak már sokan, akik élik ezt a kapcsolatot, házasságban, családban, közös gyermekeket nevelve. Ők mind arról számolnak be, hogy szerelmük és vonzódásuk évek, sőt évtizedek múltán sem enyhült. Kapcsolódásuk – főleg annak első időszaka – rendkívül mélyről hozott fel kimunkálni való minőségeket és ezt közös erővel sikerült megoldani. Az elkövetkezendő időszakban ez a tendencia folytatódik és továbbra is lesznek olyan időszakok, amikor az ikerlelkek egy-egy adott csoportja számára kapu nyílik a földi megélésre. Ez a közös rezgésszintünk emelkedése miatt történik. Idővel egyre magasabb minőségű kapcsolatok tudnak anyagba öntődni! Tehát, ha te ezt érzed magadban és még nem jött le fizikai szintre, akkor ez nem azért van, mert nem fog, hanem azért, mert a ti időtök csak ezután következik; kapcsolódásotok olyan magas rezgésű lehet, hogy egyrészt sok mindent kell hozzá kidolgozni (sok lehúzó érzést, gondolatot, hitrendszert elengedni), másrészt egy magasabb rezgésnek kell működnie a térben, hogy ez lehetővé váljon.

Segítség a megoldáshoz

  1. Első lépés: tudatosítsd, hogy ez nem te vagy, ez nem hozzád tartozik!

Amit a társaddal való kapcsolódás felhozott belőled, az egy olyan valami, ami addig is ott volt benned. Ami nem új, hanem régi, csak eddig mélyen magadba rejtetted, elzártad. Ha nem lett volna ott, most nem tudott volna megjelenni. A társad energiája csupán felkavarta benned a mélységeket. Ezek legtöbbször előző életben, vagy gyermekkorban történt megélések, berögződések, nem a jelen valósága (!), hanem a múlt olyan élményeinek a lerakódásai, emlékei, melyekre addig nem voltál tudatos. Régen megélted vele/általa, de most nem ez történik. Kétféle eset lehetséges. Az egyik, hogy ez a dolog valójában nincs is ott fizikai szinten, csak te hiszed úgy, hogy ez van. Ilyenkor valóban illúzió és felesleges az egész szenvedés. A másik eset, hogy olyan dolog miatt zuhansz mélyre, ami fizikai szinten is jelen van. Ilyenkor pedug az történik, hogy a társad csupán rámutat (nem tudatosan) arra, hogy ezt a valamit még nem dolgoztad ki magadból! Mivel még fut benned egy tudatalatti program, így ez tud anyagba sűrűsödni – ha megszünteted a tudattalanban pörgő ördögi kört, ha kilépsz a körből és felülírod azt egy pozitív programmal, megerősítéssel, akkor ez fog azután az anyagban megjelenni.

2. Ne ítéld meg magad!

Nem vagy béna/hülye/szerencsétlen/bárkinél is kevesebb stb. Ez egyszerűen egy természetes folyamat, amin mindenki, aki benne van, keresztülmegy és direkt az a cél, hogy felszínre jöjjön mindaz, ami így ki tud tisztulni. Ez a folyamat természete. Nem te vagy lúzer, csak benne vagy egy folyamatban. Éppen az a lényeg, hogy ráláss a félelmeidre, negatív gondolataidra, lehúzó érzéseidre és dolgozni kezdj velük!

3. Kérj külső segítséget!

Önmagunktól nem látunk rá a vakfoltjainkra! Az ember eleve társas lény és nem véletlenül találkozunk segítőkkel, barátokkal az úton. Ezért egy külső segítő mindig szükséges, hiszen a másik ember látását, értését nem korlátozzák ugyanazok a múltbeli élmények, traumák, mint ami a sajátunk! Én a részemről olyat még nem láttam, hogy valaki egymagában dolgozott saját magán és így ért el bármit. Olyat már igen, hogy először gyakran, majd később egyre ritkábban kellett külső segítséget kérnie. Ma már rengeteg módszer létezik és egyéni kérdés, hogy kinek mi a jó. Egy a lényeg: CSINÁLD! …és akkor lesz eredménye is. Én a magam részéről azt tartom jónak, ha minél több módszert, kezelés, terápiát, gyakorlatot kipróbálunk és megtapasztalunk; ha minél több oldalról oldjuk a problémát. Nekem eddig a leghasznosabbnak, legjobbnak bizonyuló módszerek ezek voltak: access kezelések (mindent visz! Az access bars csak az alap, emellett rengeteg féle testkezelés van), Lélekhang vagy SVT terápia (olyannal érdemes végeztetni, akivel közben beszélgetsz is), előző életes utaztatás (nadis utaztatás, csak haladóknak ajánlom), theta healing (csak olyannal érdemes, aki “magasabb szinten van”, ebben talán nem mindegy, hogy kihez fordulunk), Csillagmeditáció (még kevesen, de már végezzük, itt-ott az ország különböző pontjain). A kineziológia is nagyon jó, de csak kezdésnek. Később mélyebbre kell menni. Viszont, ami nagyon fontos: tudd, hogy ha változást akarsz, mindenképp az önmunka, a tudatalatti oldás hozza meg azt! Tanácsadások, egyéni konzultációk meg “jóslások” semmit nem segítenek. A rezgésszinteden, az állapotodon, a kisugárzott frekvenciádon kell változtatnod – és ehhez kell a külső segítség!

4. Legyen valamilyen saját eszközöd arra, hogy kihozd magad a mélységekből!

Spirituális úton járóknál ez alap kell legyen. Nem lehet mindig másokra, kifelé támaszkodni, másokhoz futkozni energiarabló kérdésekkel. A saját életét mindenkinek saját magának is meg kell tudnia oldani. Hogy ez kinek milyen eszköz, vagy módszer, az egyéntől, meg adott helyzettől függ. Van, akinek az segít, ha elvonul a négy fal közé meditálni, másnak meg az, ha valamilyen energikus zenére őrült táncba kezd. Van, akit a természet tölt fel (bár szerintem alapvetően ez mindenkire igaz), van, akinek konkrét technikái vannak, légzőgyakorlatok, meditációk, stb. Én a magam részéről a meditációt nagyon jónak tartom, időnként érdemes végezni (egyedül, nem csoportosan).

5. Hagyd abba a panaszkodást!

Emlékszel, mit írtam az előbb a teremtésről? A teremtés rezgés természetű*. Hogy éppen milyen rezgési szinten, frekvencián működsz, az mitől is függ? Attól, hogy milyen érzések vannak benned. Az érzések meg mitől is függnek? Attól, hogy mi van a gondolataidban. Bizony, az érzéseket a gondolataiddal uralhatod! Tehát, ha örömöt akarsz teremteni – akkor hangold magad az öröm állapotára! Ezzel együtt értheted, hogy minden panaszkodás, negatív megnyilvánulásod, önsajnálkozó kijelentésed egy-egy önblokkoló gát, amit te, saját magad teszel saját magad elé. Tényleg ezt akarod?

6. Vizsgáld meg a gondolataidat!

Bár kapcsolódik az előzőhöz, de itt sokkal többről van szó. Érdemes bármikor (főleg, ha elönt a bánat, szomorúság!) megállnod egy pillanatra és megfigyelni, hogy milyen gondolatok is működnek benned! Konkrétan öntsd szavakba és mondatokba, ami benned zajlik, amit érzel! Figyeld meg, hogy mik lesznek ezek a mondatok! Lásd magad kívülről – lásd, hogy ez nem a valóság (emlékezz az 1. pontra!), hanem egy benned, tudat alatt futó program! Nagyon fontos, hogy mondatokat alkoss az érzéseidből (pl. “minden nő ribanc/minden férfi szemét”, “nem kellek senkinek”, “engem mindig elhagynak/megcsalnak”, “úgysem sikerül semmi/úgyis tönkremegy”, “ezt is ki kell bírni, nem tehetek semmit”, “az én vágyaim úgysem teljesülnek soha”, “nekem ez úgysem jön össze”, “én ehhez kevés/kicsi vagyok”, “a vágyaim helyett a racionalitást kell nézni”, “ez még soha senkinek nem sikerült, nekem miért sikerülne”, stb. ). Ismerős? Ezek mind olyan tudat alatt futó, téves programok, amelyeket nem eleve hoztunk magunkkal, hanem egy bizonyos ponton, külső hatásra vettünk fel. Ezek bizony nem igazak! Ilyenkor azonnal megálljt kell, hogy parancsoljunk az adott gondolatnak és érdemes felülírni ugyanannak az ellentétével, vagyis pozitív megerősítéssel! Érdemes persze oldást is végezni egy-egy adott program felmerülésekor, de magunktól is megtehetjük, hogy tudatosan kezdünk működtetni olyan programokat, amelyek idővel felül tudják írni a másikat (pl.: “példa nélküli sikereket érek el”, “minden az igazi vágyaim szerint teljesül”, “méltó vagyok a sikerre/a boldogságra”, “megengedem magamnak a boldogságot, a beteljesülést”, “pontosan azt kapom, amire vágyom”, “ehhez/neki én vagyok a tökéletes”, “tudok kapcsolódni a szeretett férival/nővel”, stb.).

7. Személyes kiteljesedés, egyéni boldogság által van meg a közös boldogság is

Ha bármikor is attól teszed függővé a saját boldogságodat, hogy egy másik ember mit csinál, nem csinál, akar vagy nem akar, hogyan bánik vagy nem bánik veled – az kapcsolatfüggőség. Ha te magad, saját magaddal nem tudsz boldog lenni, akkor egy társsal sem fogsz tudni. Mindig arra törekedj hát, hogy te magad, a saját életedben kiteljesedj, hogy az életöröm állapotába juss, hogy a saját örömeidet éld! Ha te helyrejöttél, ha te egésszé váltál, ha te egységbe kerültél önmagaddal, akkor tud a társ is bekapcsolódni.

8. Csak magadon dolgozz!

Volt már szó erről, de nem lehet elégszer ismételni, hiszen ez a mai világ annyira csalóka! Azt hisszük el, amit a szemünkkel látunk és ami kézzel fogható. A keleti tanítások erre mondják: maya fátyol! Káprázat, illúzió az egész. Időről időre emlékeztesd magad arra, hogy az az igaz, ami a lélekben van és az valósul meg, az öntődik anyagba, ami a láthatatlanban már készen áll! Így tehát a másiktól semmit ne várj el! Ő tükör, a te tükröd. Mit jelent ez? Azt, hogy mindig a te állapotodat tükrözi, anélkül, hogy tudna róla (vagy azzal együtt is). Ha te készen vagy, ő is készen van, de vele nem kell foglalkoznod azon túl, hogy nagyon szereted és kész. Csak magadat tisztítsd, oldd ki az ellenállásokat és ne szívasd magad azzal, hogy amíg nem vagy kész, addig teszel lépéseket, vagy tőle vársz fejlődést. Amire nincs hatásod, azzal nem kell foglalkoznod. Magától fog alakulni, ahogyan te magad alakulsz, tisztulsz, egységbe kerülsz.

9. Ne higgy – TUDJ!

A hit kulcsfontosságú ebben a folyamatban. Figyeld meg: amíg kételkedsz valamiben, sosem jön össze igazán. Amíg azt rezged ki, hogy “nincs”, hogy hiány van, addig fizikai szinten sincs és hiányt teremtesz. Figyeld meg azt is, hogy amikor az életedben valami összejött, sikerült, akkor az hogyan is történt? Mi által sikerült? Merengj el ezen kicsit…. Ha nem akarsz a szenvedésekből tanulni, hanem inkább választod azt az utat, hogy az örömökből tanulsz – akkor választhatod! Csináld így! Fókuszálj az örömeidre, hangold magad örömre, egységre, szeretetre! …és ne csak ‘hidd’, hanem TUDD, hogy amit igazán szeretnél, az VAN! Az már a tiéd.

*megjegyzés: maga a Mindenség nem pusztán rezgés természetű (lásd: Isten = információ és energia, Lekszikov Attila nyomán, vagy lásd még ‘frekvencia és rezgés’), hanem eszenciájának minősége a lényeg – “a magas rezgésű energia csak hordozó “test”, a lényeg az eszencia, amit hoz, visz, sugároz…” Varga Csaba által megfogalmazva! Mindezt hétköznapibb szinten értelmezve: a lényeg az a minőség, amivel megtöltöm, feltöltöm az adott rezgést.

asztro dob

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: spiritualunite.com