Felkészülés… 2…1… – 2023. április 17. hétfő – 18. kedd

Április 19-20 a végső számvetés napja és 20 már az új kezdet maga! Ideje van addig egy utolsó, nagy lendületet venni, hogy csütörtöktől belevágjunk életünk nagy kalandjába!

De addig még két nap – vagy népmesésen: ‘míg a világ s még két nap’ 🙂 – tehát van idő felkészülni az átlépésre. A tisztánlátásra, a fordulatra, a kezdetre, a megvalósításra. Már erősödik az előrelátás erénye, tisztul a lélekből mindaz, ami nem önazonos.

Hétfőre virradó álmaink is segítik a felszabadulást mindaz alól, amit már felesleges lenne tovább vinni. Napközben érezhetjük, mit érdemes még megoldani a továbblépés jegyében és kihasználhatjuk a fokozott intuíciót és a hozott képességeket, amelyek a Hold által vannak jelen. Hétfőn este szenteljünk figyelmet az érzéseinknek, érzelmeinknek! Valami visszatér a múltból és mély, gyengéd, finom érzésekkel, teremtő fantáziával, mély harmóniával ajándékoz meg. Bízzunk a lelkünkben! Most ne engedjünk külső hatásoknak, legyünk jelen befelé, a lélek rezdüléseinek!

Kedden éjjeli és hajnali álmaink során erőt meríthetünk a megújuláshoz, regenerálódáshoz és tisztuláshoz. Energikusabban is ébredhetünk, ezt az energiát pedig szellemi fejlődésre, emelkedésre, illetve kapcsolataink harmonizálására hasznosíthatjuk. A késő délutáni – kora esti órákban érdemes megejteni azokat a beszélgetéseket, amelyek bizalmat, béketeremtést, megértést, a másik félben és a kapcsolatban való isteni minőség meglátását kívánják.

Szerdán, főleg a délutáni-esti órákban (de akár egész napra is) érdemes időt teremteni és szentelni arra, hogy kis időre elvonuljunk és elmélkedjünk eddigi életünkön, élményeink tanulságain, kapcsolataink alakulásán! Ha van személyes naplónk, akkor ezeket is érdemes átolvasni, egészen a jelen időpillanatig. A Nap és az Al Rischa csillag együttállása csütörtökre virradó éjszakán egzakt, a Vénusz is ekkor áll együtt a Bika Tejútra néző szemével, az Aldebarannal, így sorsutunk összegzése és az isteni minőség, az igaz szeretet meglátása érkezik el e napokban, aminek érdemes figyelemmel jelen lenni, hiszen erre alapozva indul el 20-tól egy teljesen új sorskör!

Zentai Anna

Kép: Pinterest