Féled vagy éled az erőd?

Erről szól a Mars-Plútó szembenállás és a nagy égi háromszög, no meg arról a tudásról, amit ezen folyamat közben megszerzünk.
Ennek megfelelő lesz az eredmény is, amely az erők éléséből adódik.
Hiszen tudni azt, hogy értékes vagyok és megbecsülendő és amit képviselek, az igaz és jó – egy dolog. Más dolog ezt a külvilág előtt, a kapcsolatokban, főként a nehéz helyzetekben képviselni. Márpedig a fejlődés iránya erre tart.
Sok helyen olvashatunk riogató figyelmeztetéseket, amikor Mars és Plútó találkozó van, ám éppen a lényegi tudás hiányzik ilyenkor. Szoktuk mondani, hogy a Mars analóg a késsel, a vágással és magunk döntjük el, hogy egy szúró-vágó eszközt vajon valakinek a megsebzésére használunk-e, avagy alkotásra, táplálásra (lásd: kenyérszeletelés, faragás, kreatív alkotás, stb.). Sokan ilyenkor csak arra gondolnak, hogy másokat ne bántsanak és ne sebezzenek meg, ám a saját teremtő erőink legelső sorban önmagunkról szólnak, önmagunkból kell kiindulni! Tegyük fel a kérdést: vajon ÖNMAGUNKAT HÁNYSZOR BÁNTJUK, SÉRTJÜK, ALÁZZUK, ROMBOLJUK? A választásainkkal, a csendben maradással, a háttérben maradással, a megalkuvással, mások akaratának és véleményének előtérbe helyezésével, másoknak való megfeleléssel???
No, erről szólnak most ezek a hetek. Ezen van ideje elgondolkodni. Isten szeretett gyermeke vagy. Légy méltó az önvalódhoz!

Zentai Anna

Kép: Pinterest