Évvégi csillagüzenetek – 2022. december végére

Figyeljétek az álmaitokat szerdára virradóra, mert nagyon finom, érzékeny, gyengéd, szerelmes erőtérbe kerülünk, a vágyak megvalósításának és az érzelmek elmélyítésének kedvez ez a nap! A Vénusz és a Neptunusz szextil fényszöge a délelőtt folyamán egzakt, de ez már álmaink üzeneteiben, érzékeltetésében is megjelenik. Bátran teret lehet most adni a képzeletnek, hiszen álmaink, vágyaink, elképzeléseink, ihletettségünk anyagba öntését segíti az idő. Félelmek is feloldhatók, szorongások enyhíthetők, mély titkok fellebbenthetők. Napközben a lélek szabadsága érezhető. Ha van megoldandó helyzet, akkor most kitűnő ötleteket kaphatunk a megoldáshoz. Estére kelve a lélek mélyebb rétegeibe merülünk, az önazonosság kérdésköre hangsúlyosodik! Figyeljünk arra, hogy bátran merjünk bármely helyzetben önmagunk maradni és bízni abban, amit érzünk, érzékelünk!

Csütörtöki álmaink megoldó és segítő üzeneteket mutathatnak. A Merkúr e napon retrográd irányba fordul – most nem a gyakorlatban, hanem a szellemben való fejlődésünkre érdemes figyelni! Ilyenkor a szellemi fejlődés lehetősége hangsúlyosodik – arra figyeljünk, hogy mire jön lehetőség, minek jön el az ideje az egyéni életünkben! Egy, vagy több adott helyzetben a múltba való visszatekintés ad kulcsot a megoldáshoz. Napközben, főként a délután folyamán még emellett is érdemes megejteni azokat a beszélgetéseket, amelyek által kapcsolataink fejlődnek, haladnak, főként a békülő beszélgetéseket, amelyekben szépen, lépésről lépésre egyensúlyra törekszünk. A Merkúr és a Vénusz együttállása szellemi értelemben olyan felismeréseket, megértéseket üzen, amelyek kapcsolatrendszerünket érintik, illetve arról szólnak, hogyan haladjuk meg saját komfortzónánkat és kezdjük el csinálni azt, amit eddig csak terveztünk!

Pénteken némi szusszanással erőt merít a lélek, hogy aztán felkészüljön egy mélyebb átalakulásra. Szombaton több, kisebb erőpróba keretében valósíthatjuk meg elképzeléseinket, itt is fontos a komfortzóna felismerése és meghaladása. Kapcsolati mintáink mély átírása zajlik! Lényegre törő beszélgetések, vagy megértések egyaránt lehetségesek. Január elsején, újév első napján jön el a tetőpont: a Vénusz és a Plútó egyesülése kora reggel történik meg, amit álmaink már megidéznek és segítenek a mély regenerálódásban, megújulásban és szintemelkedésben! Ebben a folyamatban, ha mélységeket élnénk meg, jusson eszünkbe: most csupán csak megmutatkozik, hogy ki mit hordoz a saját mélységeiben, tudatalatti szintjein és ezeket gyógyítva, felemelve jön el a dimenzióváltás az új év első napjával. Átfordulunk, emelkedünk, újjászületünk, főként kapcsolati-, párkapcsolati működéseinket tekintve! Most lehetőség van arra, hogy minden erőnket összeszedve, rendkívül határozott és céltudatos módon elhatározzuk, mit is szeretnénk megvalósítani, megélni és meg is valósítsuk azt! Fontos tudni: az ember maga a teremtő, az erejét mindenki saját maga generálja és hangolja arra, mit dönt! Az elhatározás nagyon jelentős minőség az életünkben: ha elhatározzuk magunkat valami mellett, akkor azzal gyakorlatilag olyan töltést adunk a teremtő erőknek, amelyek egyben határt is szabnak – ha van határa az energiák alakulásának, akkor semmilyen más lehetősége nem lesz megvalósulni, csakis úgy, ahogyan eldöntöttük! Akkor semmilyen más irányba nem tud elfolyni, kibillenni, eltévedni a teremtő erő és minden más lehetőségtől védetté válik… Ha elhatározunk valamit – az nem tud nem úgy lenni. (Ennek természetesen előfeltétele, hogy az elhatározás szívből és ne elméből történjen!)

A Nap a Nyilas csillagkép Tejúthoz kapcsolódó csillagainál járva, a magasabb világokhoz való kapcsolódásunkat segíti. Tanítások, ismeretek, erő és tudás érkezik most, hétköznapi életünk éléséhez.

Zentai Anna

Kép: Pinterest