Előtérben a szexualitás!

Előtérben a szexualitás!

A Mars, a Vénusz és a Plútó együttállása már egy ideje érezhető és bizony, ők a felelősek azokért a megélésekért mostanában, amelyeken át a szexualitásra helyeződik a fókusz. Ez többféle módon, több olvasatban történhet, például:

– ideje jön a fizikai szinten megélni igazán mély élményeket, csodákat, gyönyört, amelynek során a lassúság, a lépésről lépésre való haladás, a jelenlét szentsége alapvető!

– vagy szembesülhetünk azzal, hogy fizikai szinten olyan akadályok vannak, amelyek miatt az intimitás valamiért nem működik, nem teljesít ki – ez esetben a fizikai síkon megélt dolog már a következménye annak, hogy mi magunk nem engedjük meg magunknak (!) megélni a vágyainkat, adott esetben nem igazi a kapcsolat, nem igazi a társ, nem húztuk meg a kellő határokat, stb. Ez esetben fontos, hogy merjünk elindulni ezen belső öngátlások, önakadályoztatások feloldásában, kérjünk segítséget, haladjunk türelmesen, lépésről lépésre ebben is!

Kulcsszavak most a szexualitáshoz: Igaziság, Lassúság, Pillanat szentsége, Lépésről lépésre haladás, Megengedésben lenni.

Zentai Anna

Kép: Pinterest